بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کلا اوضاع پینگ چند روزه که بهتر شده :

84283795.png

اندیشه 512 حجمی

میگم مال من max زده 4600 یعنی بالاتر از این نمیتونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اگه بگیری نویز خطت میره بالا اینترنتت حی قطع میشه
حد اکثرش 4600 هست یعنی اگه دان استریمتو تا 4600 آزاد بزارن میتونی تا سرعت 530 کیلوبایت اینا دانلود کنی اما اگه بزارن بالاتر از 4600 خطت کشش نداره احتمال قطع شدن خطت زیاده! rate بر اساس snr محاسبه میشه

آخرین ویرایش:
نه اگه بگیری نویز خطت میره بالا اینترنتت حی قطع میشه
حد اکثرش 4600 هست یعنی اگه دان استریمتو تا 4600 آزاد بزارن میتونی تا سرعت 530 کیلوبایت اینا دانلود کنی اما اگه بزارن بالاتر از 4600 خطت کشش نداره احتمال قطع شدن خطت زیاده! rait بر اساس snr محاسبه میشه

snr من اینه:

Downstream=25
Upstream=6.3

snr من اینه:

Downstream=25
Upstream=6.3
شایدم اری درست میگی اما چرا snr آپت کمتر از دانته؟؟؟؟ چرا با snr 25 بیشتر از 4600 بهت اجازه نمیده؟؟؟؟ مال من 15 هست تا 7000 اجازه میده! :-/

- - -ویرایش - - -

نه درسته :

n%D8%A6.png
فک کنم چون snr آپت انقدر پایینه بیشتر از 4600 اجازه نمیده! حالا با نمایندگی صحبت کن ببین پی به چیه! نباید انقدر پاییت باشه snr آپت

شایدم اری درست میگی اما چرا snr آپت کمتر از دانته؟؟؟؟ چرا با snr 25 بیشتر از 4600 بهت اجازه نمیده؟؟؟؟ مال من 15 هست تا 7000 اجازه میده! :-/

من که میگم با عوض کردن شرکت اینم عوض میشه(نظرم منه البته)

- - -ویرایش - - -

من کاری میتونم بکنم که کم شه؟ خیلی داغونه!!!!
Down up
DSL Noise Margin: 310 dB 146 dB
DSL Attenuation: 279 dB 460 dB
DSL Transmit Power: -380 dBm -424 dBm

خوبه که/ تقسیم بر 10 بکن.

- - -ویرایش - - -

فک کنم چون snr آپت انقدر پایینه بیشتر از 4600 اجازه نمیده! حالا با نمایندگی صحبت کن ببین پی به چیه! نباید انقدر پاییت باشه snr آپت

Attenuation خیلی خیلی داغونه
Downstream=65
Downstream=43

- - -ویرایش - - -

اگه تجهیزاتی که تو مخابرات برات وصل میکنن بهتر از این شرکتی که داری هست آره عوض میشه و بهتر میشه اما اگه تجهیزاتشون همون باشه فرقی نداره!

تو مخابرات که برام فوقش یه کابل رانژه عوض کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or