بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان.میگم نویز خط من زیاده؟؟
nئ.png
نه خوبه

همون سرویس که گفتم(2 مگ -که رو 8 مگ میخاد ببندتش) میترسم رو خطم جواب نده
بله 8 مگ رو خططون جواب نمیده چون MAX rate 4600 هست. SNR خططون خوبه ولی Attenution خیلی بالاست !!! برای من روی 44 هست برای شما 67 این یعنی یه چیزی روی خط نویز میندازه و پارازیت دارین روی خططتون خیلی هم شدید.

بله 8 مگ رو خططون جواب نمیده چون MAX rate 4600 هست. SNR خططون خوبه ولی Attenution خیلی بالاست !!! برای من روی 44 هست برای شما 67 این یعنی یه چیزی روی خط نویز میندازه و پارازیت دارین روی خططتون خیلی هم شدید.

مگه این تغییر نمیکنه؟بعضی وقتا تا 7000 هم میره.یعنی متغییره.یعنی شرکت عوض کنم اینا تغییر نمیکنه؟

مگه این تغییر نمیکنه؟بعضی وقتا تا 7000 هم میره.یعنی متغییره.یعنی شرکت عوض کنم اینا تغییر نمیکنه؟
تغییر اساسی نمی کنه چون این نشون دهنده کیفیت خط هست ولی شما تست کنید اگر خططون ساپورت کرد چه بهتر ولی به احتمال زیاد خط توانایی سرعت 8 مگابیت رو نداره.
وقتی سرعت میاد روی 8 مگابیت SNR خیلی میاد پایین ولی SNR خط شما خیلی خوبه منتهی شما Line Attenution بالایی دارید نمی دونم دلیلش چی میتونه باشه ولی با ISP دیگه هم تست کنید بد نیست.

خب چون من نذاشتم منم معذرت خواهی می کنم شرمنده ی شما ، ولی یه نکته ای است اخه کدوم شرکتی توی ایران 2مگابایت یعنی 16 مگابیت سرویس میده ؟! :d اخه یکم غیر منطقی گفتین چون اگر 1 مگابایت می گفتین الان خود شاتل داره میده یعنی 8 مگابیت ولی 2 مگابایت یا 16 مگابیت محال هست روی خط مسی.
Down Stream:2470
Up Stream:639

- - -ویرایش - - -

آسیا تک که الان وضعش خیلی خرابه پینگش بالای 400 و سرعتش هم کم شده ولی شاتل ته به امروز به جز مشکل سراسری کشوری خودش تو سرعت روزانه مشکلی نداشته اصلا.
ولی شبانه خیلی کم فروشی داره ، ناراحتی خیلی از دوستان هم از روی همین قضیه هست چون مثلا هفته ای 5 گیگبایایت بیشتر بگیری 2 هفته محدود میشی.

اره اسیا تک وضیعت خرابی داره.من الان شاتل سرعت طبق پروموشن کم کرده پینگمم هم زیاد جالب نیست الان فقط امریکا

- - -ویرایش - - -

منم شاتل 512 دارم محدود سرعت دانلودش تو روز 250 هست پینگمم خیلی خوبه نسبت به بقیه و کم پیش میاد لگ داشته باشم مخصوصا ساعت 2 شب به بعد که عالی میشه شبا هم که رایگانه سرعت دانلود و اپلود هر دو تا روی 60 هست
البته می خواستم این دوره 1 مگ بگیرم گفت پره حالا فردا زنگ میزنم ببینم خدا کنه که دو مگش پر نباشه و بتونم بگیرم

اره همیشه همینجوری هست ولی فقط نامحدودش خوبه

- - -ویرایش - - -

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or