اندیشه هم ماهی سی تومن میگرفت ؟ اندیشه هم وقتی 9 گیگ دانلود کنی سرعت رو به 10 میرسوند ؟سرعت دانلودت که خوبه...من از اندیشه میگیرفتم 128 نامحدود سرعت 30 بود![]()
شاتل دزد ترین isp ایرانه یعنی دوست دارم برم دفترش رو اتیش بدم .
اندیشه هم ماهی سی تومن میگرفت ؟ اندیشه هم وقتی 9 گیگ دانلود کنی سرعت رو به 10 میرسوند ؟سرعت دانلودت که خوبه...من از اندیشه میگیرفتم 128 نامحدود سرعت 30 بود![]()
من خودم شاتل 2 مگ محدود دارم.شاتل من 400 تا هفته اول بود الان کم شده.باید از امریکا بگریم همین
الان فقط قدرت دست امریکاست ایران هیچ خبری نی
.
اگه سرعتت 250 باشه میتونی در هر ساعت 1 گیگ دانلود کنی اگر واقعا سرعتت 2 مگ باشه در هر ساعت میتونی 4 گیگ دانلود کنی!!!! پس در طول ساعات رایگان میتونی نزدیک 20 گیگ دانلود کنی!!!! که ظاعرا بعید است! چون طبق سایت اسپید تست بالاترین سرعت در ایران مبوط به کرج هست و سرعت نزدیک به 500 هست! و تهران نزدیک به 480! پس شما چرا الکی میگید 2 مگ دانلود دارید؟! اگه راست میگید یه تست بزارید! منابع گفته هام در لینک زیر :من خودم شاتل 2 مگ محدود دارم.
شبها راحت 2 مگ میگیرم البته نمی تونم دلیلش رو بگم واسه همین شاتل الان از نظر من دزد نیست بلکه من از نظر شاتل دارم از اونا دزدی می کنم چون بدون برو برگرد شبی 4-5 گیگابایت دانلود دارم اما پینگ شاتل با خارج معمولا بالای 170 هست و اکثرا بالای 200 که این یکم آزار دهنده است و اگر مشکل پینگ نداشتم شاتل رو به هر جایی ترجیح میدادم البته مشکل پینگش خیلی هاد نیست بلکه باید به راحتی پینگ 100-150 بده نه 170 به بالا یا 200 به بالا.
من الان حدود 4 ساله از شاتل میگیرم و از 2 سال قبل سرعت تمام سرویس های محدودش رفت روی 2 یا 4 مگابیت ، دوستانی که طولانی شاتل بودند یادشون میاد ، اما به طور ناگهانی سرعت شبانه که تا قبل از اون با روزانه فرقی نداشت مثلا اگر روز 512 کیلوبیت بود شب هم همون بود یا 1 مگابیت هم همینطور بعد از تغییر سرعت روزانه به 2 مگ یا 4 مگ سرعت شبانه بعد از دانلود مقدار خیلی کمی ترافیک بشدت محدود می شد مثلا 10-15 کیلوبایت و من یک سال با این وضع سر کردم چون سرعت روزانه واسم مهم بود تا اینکه یه روشی پیدا کردم که راحت شبانه سرعت رو دور میزدم (نمیتونم روشم رو افشا کنم با عرض معذرت) بعد از اون مشکلی با دانلود نداشتم و حسابی حرصم رو سر شاتل خالی کردم طوری که ماهی بود 110 گیگابایت دانلود خالص شبانه داشتم !! بگذریم.
به طور کلی شاتل شرکت دزدی هست و قبول دارم و توصیه من اینه که کسانی که دنبال اینترنت هستن سراغ شاتل نیان فقط همین.
اما من تونستم با این شرکت دزد مبارزه کنم همچنان که هنوزم مبارزه می کنم.
2 مگ آسیاتک
اگه سرعتت 250 باشه میتونی در هر ساعت 1 گیگ دانلود کنی اگر واقعا سرعتت 2 مگ باشه در هر ساعت میتونی 4 گیگ دانلود کنی!!!! پس در طول ساعات رایگان میتونی نزدیک 20 گیگ دانلود کنی!!!! که ظاعرا بعید است! چون طبق سایت اسپید تست بالاترین سرعت در ایران مبوط به کرج هست و سرعت نزدیک به 500 هست! و تهران نزدیک به 480! پس شما چرا الکی میگید 2 مگ دانلود دارید؟! اگه راست میگید یه تست بزارید! منابع گفته هام در لینک زیر :
Net Index by Ookla - Household Download Index for Iran, Islamic Republic of

آقا من معذرت میخوام فک کردم شما میگید 2 مگابایت!!!! نگاه کنید واحدی مشخص نکردید! و از اونجا که همه به بایت میگن فک کردم شما هم همین طور ...خب شما چرا قضاوت می کنید از روی چیزی که اطلاع ندارید و بنده رو به دروغ گویی متهم می کنید ؟!
نکته اول: اثبات سرعت بنده که 2 مگابیت هست نه مگابایت
![]()
نکته دوم : من معمولا دانلود هام با تورنت هست و کسی که با تورنت کار کرده باشه می دونه تورنت سرعت کامل رو نمیده بلکه خالص دریافت تورنت حدود 85% سرعت اصلی است در حالی که کانکشن داره کامل دانلود می کنه ولی مقداری هدر رفت داره + مقداری آپلود پس من خالص دریافتم با تورنت 4-5 گیگابایت هست ولی میزان ترافیک منتقل شده از طریق شبکه در حدود 6 گیگابایت تا 6 و خورده ای هست البته اگر راس ساعت 1 تا 8 ساعت به طور مدام دانلود کنیم.
اما با اگر با IDM دانلود کنم و از سروری با سرعت بالا و غیر نوسانی طی مدت 8 ساعت خیلی راحت تا 6 گیگابایت دانلود میکنم چون هدر رفت دانلود منیجر و آپلودش خیلی کم هست ، بازم اگر از راس 1 تا 8 مدام روی دانلود باشه.
نکته سوم: اینترنت ایران به هیچ وجه پایدار نیست خصوصا طی چند ماه گذشته و دوما روشی که من استفاده می کنم حدود 5 % افت سرعت میده پس 250 ممکنه بشه 230 و نوسان کنه بین این سرعت ها پس نمیشه خیلی دقیق با این سرعت چیزی رو تعیین کرد و من متوسط کلی سرعت رو گفتم چون ممکنه بعضی مواقع تا 300 هم بره سرعت.
نکته چهارم : شما فرق واحد مگابیت با مگابایت رو نمیدونید عزیز ! چطور با 2 مگابیت میشه ساعتی 4 گیگابایت دانلود کرد ؟! اگر منظورتون 2 مگابایت هست که خط بنده و خیلی هامون قادر به پشتیبانیش نیست.
داداش محمد منم شاتل هستم بعد نیست فقط گرونه الان 128 این ماه شد 32 هزاربعد داتک بودم اونجا که دایال اپ بود اصلا .خب شما چرا قضاوت می کنید از روی چیزی که اطلاع ندارید و بنده رو به دروغ گویی متهم می کنید ؟!
نکته اول: اثبات سرعت بنده که 2 مگابیت هست نه مگابایت
![]()
نکته دوم : من معمولا دانلود هام با تورنت هست و کسی که با تورنت کار کرده باشه می دونه تورنت سرعت کامل رو نمیده بلکه خالص دریافت تورنت حدود 85% سرعت اصلی است در حالی که کانکشن داره کامل دانلود می کنه ولی مقداری هدر رفت داره + مقداری آپلود پس من خالص دریافتم با تورنت 4-5 گیگابایت هست ولی میزان ترافیک منتقل شده از طریق شبکه در حدود 6 گیگابایت تا 6 و خورده ای هست البته اگر راس ساعت 1 تا 8 ساعت به طور مدام دانلود کنیم.
اما با اگر با IDM دانلود کنم و از سروری با سرعت بالا و غیر نوسانی طی مدت 8 ساعت خیلی راحت تا 6 گیگابایت دانلود میکنم چون هدر رفت دانلود منیجر و آپلودش خیلی کم هست ، بازم اگر از راس 1 تا 8 مدام روی دانلود باشه.
نکته سوم: اینترنت ایران به هیچ وجه پایدار نیست خصوصا طی چند ماه گذشته و دوما روشی که من استفاده می کنم حدود 5 % افت سرعت میده پس 250 ممکنه بشه 230 و نوسان کنه بین این سرعت ها پس نمیشه خیلی دقیق با این سرعت چیزی رو تعیین کرد و من متوسط کلی سرعت رو گفتم چون ممکنه بعضی مواقع تا 300 هم بره سرعت.
نکته چهارم : شما فرق واحد مگابیت با مگابایت رو نمیدونید عزیز ! چطور با 2 مگابیت میشه ساعتی 4 گیگابایت دانلود کرد ؟! اگر منظورتون 2 مگابایت هست که خط بنده و خیلی هامون قادر به پشتیبانیش نیست.
خب چون من نذاشتم منم معذرت خواهی می کنم شرمنده ی شما ، ولی یه نکته ای است اخه کدوم شرکتی توی ایران 2مگابایت یعنی 16 مگابیت سرویس میده ؟! :d اخه یکم غیر منطقی گفتین چون اگر 1 مگابایت می گفتین الان خود شاتل داره میده یعنی 8 مگابیت ولی 2 مگابایت یا 16 مگابیت محال هست روی خط مسی.آقا من معذرت میخوام فک کردم شما میگید 2 مگابایت!!!! نگاه کنید واحدی مشخص نکردید! و از اونجا کن همه به بایت میگن فک کردم شما هم همین طور ...
شرمنده
شرکت downstream شما رو با سرویس 2 مگ رو چند گذاشته؟ لطفا از مودم نگاه کنید بگید
آسیا تک که الان وضعش خیلی خرابه پینگش بالای 400 و سرعتش هم کم شده ولی شاتل ته به امروز به جز مشکل سراسری کشوری خودش تو سرعت روزانه مشکلی نداشته اصلا.داداش محمد منم شاتل هستم بعد نیست فقط گرونه الان 128 این ماه شد 32 هزاربعد داتک بودم اونجا که دایال اپ بود اصلا .
اسیا تک هم بودم چرت بود الان مخابرات ماهی 10 هزار هست
آره آسیاتک وضعش داغون بود اما الان یه 3 یا 4 روزی هست دوباره خوب شده اما پینگش همچنان دوروره 200 هست با اروپا اما برای دانلود خوب جواب میدهخب چون من نذاشتم منم معذرت خواهی می کنم شرمنده ی شما ، ولی یه نکته ای است اخه کدوم شرکتی توی ایران 2مگابایت یعنی 16 مگابیت سرویس میده ؟! :d اخه یکم غیر منطقی گفتین چون اگر 1 مگابایت می گفتین الان خود شاتل داره میده یعنی 8 مگابیت ولی 2 مگابایت یا 16 مگابیت محال هست روی خط مسی.
Down Stream:2470
Up Stream:639
- - -ویرایش - - -
آسیا تک که الان وضعش خیلی خرابه پینگش بالای 400 و سرعتش هم کم شده ولی شاتل ته به امروز به جز مشکل سراسری کشوری خودش تو سرعت روزانه مشکلی نداشته اصلا.
ولی شبانه خیلی کم فروشی داره ، ناراحتی خیلی از دوستان هم از روی همین قضیه هست چون مثلا هفته ای 5 گیگبایایت بیشتر بگیری 2 هفته محدود میشی.

من دو بار تلاش کردم ولی تو شهر ما منشی هاش و اوپراتور ها خیلی پرت هستن یا سواد ندارند یا خیلی تنبل و خنگ تشریف دارند فعلا من مشکل شدید ندارم با سرعت منتظرم سرعت های جدیدش روی کاربرای قدیمی هم باز بشه تا سریع 6 مگ بگیرمآره آسیاتک وضعش داغون بود اما الان یه 3 یا 4 روزی هست دوباره خوب شده اما پینگش همچنان دوروره 200 هست با اروپا اما برای دانلود خوب جواب میده
داداش Downstream منم رو 2.5 بود زنگ زدم الکی گفتم سرعتم پایینه این چه وضعشه کردنش 4 مگ برا همینه که الان سرعتم 400 به بالاست تو هم یه زنگ بزن شاید جواب داد![]()

خب چون من نذاشتم منم معذرت خواهی می کنم شرمنده ی شما ، ولی یه نکته ای است اخه کدوم شرکتی توی ایران 2مگابایت یعنی 16 مگابیت سرویس میده ؟! :d اخه یکم غیر منطقی گفتین چون اگر 1 مگابایت می گفتین الان خود شاتل داره میده یعنی 8 مگابیت ولی 2 مگابایت یا 16 مگابیت محال هست روی خط مسی.
Down Stream:2470
Up Stream:639
- - -ویرایش - - -
آسیا تک که الان وضعش خیلی خرابه پینگش بالای 400 و سرعتش هم کم شده ولی شاتل ته به امروز به جز مشکل سراسری کشوری خودش تو سرعت روزانه مشکلی نداشته اصلا.
ولی شبانه خیلی کم فروشی داره ، ناراحتی خیلی از دوستان هم از روی همین قضیه هست چون مثلا هفته ای 5 گیگبایایت بیشتر بگیری 2 هفته محدود میشی.

فرق خاصی با خط من نداره که :dبذار برات یه چیزی بزام ببینی ! حال کنی
Downstream
SNR Margin : 26 db
Line Attenuation : 46.5 db
Data Rate : 2048 kbs
Max Rate : 9536 kbs
Upstream
SNR Margin : 6 db
Line Attenuation : 27.5 db
Date rate : 992 Kbs
Max Rate : 1172 Kbs
این ماله منه