بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه اعصاب خودتو دوست نداری؟!
ول کن بابا دبال یه ispدیگه بگرد
فقط برا خالی کردن خط 15 روز منو معطل کردن

یعنی اذیت میکنه؟
من الان از اینترنتم که مخابرات هست راضی ام ولی میخوام نامحدود باشه.سرعت متوسط.قیمت مناسب.کدوم isp خوبه؟

من میخوام سوئیچ کنم رو آسیاتک
کسی سرویس 256 نامحدود استفاده کرده؟
وضعیت سرعت و پینگ و اینا چطوریه؟

من 1 مگ نقره ای دارم آسیاتک، تو کرج. ماهی 100 هزار تومن بهم بدن بازم حاضر نیستم تمدید کنم!!!! تهران نمیدونم چطوره. اگه بخوای میتونم تست بگیرم و عمق فاجعه رو نشونت بدم!

- - -ویرایش - - -

اول از همه رتبه اول Pap ها پارس آنلاین شد ، سالی که گذشت رتبه یک پارس آنلاین بود .
دوما من 3 سال بود کاربر اون شرکت بودم ، و تا فیه خلدون اون شرکت رو میدونم چیه و خیلی مواردی رو در مورد شاتل و دزدی های شرکت که ثابت شده هم بود ثبت شده در فروم قرار دادم !!
یعنی کلا من 8 سال کاربر اینترنت هستم یک کلمه شاتل = دزد ! حالا شما هی بگو رتبه اول ! بگو نمیدونم مال من خوبه و ... من لپ کلامش رو گفتم حالا بزار خودت هم این رو زمانی که فهمیدی بیا بهم پیام بده و یا امروز باش که من که بهت این رو گفتم اون سالی که من فسخ قرار داد کردم شرکت شاتل نزدیک به 40% فسخ قرار دادی داشت ، بعد از اون سیاست شرکت مسلما تغییر کرد من 2 مگ شاتل رو داشتم نمی خوام مباحث گذشته رو بگم !
سرعت دانلودم 5 کیلو بایت بود ... ... این که خوبشه !!

من تا زیر یک کیلوبیت رو هم تجربه کردم با شاتل! با اینکه سرعت دانلود زیر یک کیلوبایت بود پینگ هیچ تغییری نکرده بود رفتم گفتم چرا پینگ تغییر نمی‌کنه سرعت اینطوریه و هیچ سایتی باز نمیشه مرتیکه برگش تو روم گفت واسه پینگ کردن یه مسیر دیگه باز کردیم!!!! گفتم یعنی‌ چی‌ آخه؟ دروغ گویی هست که این. گفت این سیاست شرکته! گفتم سیاست منم فسخ قرارداد با دزدایی مثل تو هست اون کاغذو بیار تا بهت بگم. قضی‌ه مال ۳~۴ سال پیش ولی‌ شرکتی که انقد وقیح و دروغ گو باشه همیشه دروغ گو خواهد بود. منو که بکشی دیگه شاتل نمی‌گیرم! در ضمن شاتل و پارس انلاین هر دو جزو شرکت‌هایی‌ هستند که اینترنت مثلا نه محدود میفوروشن و نا محدودشون یه دروغه! این یعنی‌ توهین به شعور مشتری. اسیاتک هم یجور دیگه از نه محدودش میدزده که خیلی‌ مسخرس! زنگ زدم میگم چرا سرعت ۱ مگ نیست میگه ما ۱ مگ نا محدود رو روی ۷۰۰ می‌بندیم برگشتم گفتم پس چرا تو تعرفه جا اینکه بنویسی‌ ۱ مگ نامحدود نمی‌نویسی ۰.۷ مگ نامحدود؟ لال شد مرتیکه! اشغال‌ترین آی‌اس‌پی که داشتم تاحالا اسیاتک هست همین ماه گرفتم منتظرم تا تموم شه و فسخ کنم.

- - -ویرایش - - -

من میخوام سوئیچ کنم رو آسیاتک
کسی سرویس 256 نامحدود استفاده کرده؟
وضعیت سرعت و پینگ و اینا چطوریه؟
اسیا تک جدیدن trraffic shaping هم میکنه! تقریبا 5 روزه که ترافیک من داره shape میشه! فقط شاتل این کارو با من کرده بود قبلا.

سلامٌ علیکم و رحمة الله
از بعد از ظهری سرعت همه رفته بالا ؟ من الحمدلله دارم 2 برابر سرعت تعرفه ام و بیشترش رو حتی میگیرم ! :d زنگ زدم گفتن پهنای باند رو میخوان زیاد کنن احتمالا همینطور زیاد بمونه .

دوست عزیز کنایه هات رو نگه دار دیگه ، من اینترنتم وصل هست و راحتم هستم خیالت تخت ، منتهی لطفا تبلیغ شرکت آی اس پی اونم شاتل که همه می دونن چیه ! نکنید تو فروم ها که خلاف قوانین هست ;)
خوش باشی

من 5 سال پیش از شاتل حدود 5 ماه سرویس گرفتم! یعنی به معنای کامل آشغالترین سرویس رو ارائه میده! اولاش سرعت بد بود و فقط پینگ خوب بود! بعد 3 ماه دیدم پینگ با سرور های ایران به زور به 240 میرسه! زنگ میزدم میگفتن هیچ مشکلی هم وجود نداره و بهترین سرویس رو هم داریم بهتون میدیم!
بعد از کلی دعوا باهاشون سر جمع کردن سرویسشون از روی خط که 2 ماه طول دادن برا اذیت کردن رفتم پارس گرفتم! تا الان هم که پارس دارم و راضیم!
من 512 دارم اولاش 250 بود الان اومده روی 550-600! برا یه خط دیگه هم بازم از همین پارس گرفتم 128 که سرعت دانلودش 130 هست!

کاملا تایید میشه منم خودم الان دارم از شاتل سرویس میگیرم پشتیبانی فنیش کلا شده کپی پیست هرچی میگی میگه مشکل از نویزه ...میگی چرا سرعت رو پایین اوردین میگه مشکل از زیر ساخته 2 دقیقه بعد با یکی دیگه حرف میزنی میگه برو سر خط چک کن... دقیقا یادمه آرت 5 بودم 3 روز از سرویسم میگذشت 10 گیگ دانلود کردم سرعتم شد 5 کیلوبایت انقدر زنگ زدم تا سر آخر گفتن مشکل از نرم افزار بود به اشتباه محدود شدید و دوباره یه هفته بعد محدود شدم... کلا چیزی به نام سرویس نامحدود شاتل نداره... جدیدا هم که همه ی مشکلات اینترنت از نویزه :|

درسته شاتل دزده ولی من یه مدت درگیر این بودم که کدوم شرکت رو بگیرم فهمیدم یکی از یکی دزد تره . مخابرات که زنگ زدم گفت فقط نامحدود طرح الماس داریم 500 هزار تومن در ماه محدود هاشم که فقط سه ماهه و شیش ماهش رو گفت ( با این وضع اینترنت که هر روز امکان داره isp رو عوض کنی فقط یک ماهه به درد میخوره ) . پارس انلاین هم که مثل شاتل نامحدوداش یعنی پول زور . اسیا تک هم که همین پست های چند صفحه ی قبل رو نگاه کنی میبینی با چه فاحعه ای رو به رو هستی . صبا نت هم که نامحدود فک کنم نداره چون تو سایتش نبود . ( حالا این رو مطمعن نیست باید زنگ بزنم بپرسم ولی یکی از دوستای داداشم داره میگه خوب نیست و همش قعطی داره و سرعت رو پایین میارن و ... . در کل یکی از یکی آشغال تر . در کل مجبور شدم همون نامحدود شاتل رو بگیرم .
کی میشه این اینترنت رو یکی درست کنه . فقط شده دزد بازار به خدا .

درسته شاتل دزده ولی من یه مدت درگیر این بودم که کدوم شرکت رو بگیرم فهمیدم یکی از یکی دزد تره . مخابرات که زنگ زدم گفت فقط نامحدود طرح الماس داریم 500 هزار تومن در ماه محدود هاشم که فقط سه ماهه و شیش ماهش رو گفت ( با این وضع اینترنت که هر روز امکان داره isp رو عوض کنی فقط یک ماهه به درد میخوره ) . پارس انلاین هم که مثل شاتل نامحدوداش یعنی پول زور . اسیا تک هم که همین پست های چند صفحه ی قبل رو نگاه کنی میبینی با چه فاحعه ای رو به رو هستی . صبا نت هم که نامحدود فک کنم نداره چون تو سایتش نبود . ( حالا این رو مطمعن نیست باید زنگ بزنم بپرسم ولی یکی از دوستای داداشم داره میگه خوب نیست و همش قعطی داره و سرعت رو پایین میارن و ... . در کل یکی از یکی آشغال تر . در کل مجبور شدم همون نامحدود شاتل رو بگیرم .
وقتی که یه نفر آدم زورمند و قدرتمند راس قدرت بشینه و به زور همرو واردار کنه به مردم خدمت واقعی و ارزان بدن که چنین چیزی به این زودی ها اتفاق نمی افته. !!!

آقا از شاتل نگیرید . هر کاری میکنید بکیند ولی از شاتل نگیرید . الان یه خریتی کردم نامحدود 128 گرفتم سرعت دانلود که 90 . پینگ هم با سرور پاریس 400 . نگیرید اقا نگیرد .
به خدا اینا دزدن .

آقا از شاتل نگیرید . هر کاری میکنید بکیند ولی از شاتل نگیرید . الان یه خریتی کردم نامحدود 128 گرفتم سرعت دانلود که 90 . پینگ هم با سرور پاریس 400 . نگیرید اقا نگیرد .
به خدا اینا دزدن .
سرعت دانلودت که خوبه...من از اندیشه میگیرفتم 128 نامحدود سرعت 30 بود :|

دوستان چرا میگن بهتره اسپلیتر رو از سر خط وصل کرد ؟
اسپیلیتر رو از سر خط وصل نمیکنن برای عیب یابی از سر خط مستقیم مودم رو باید وصل کرد تا فهمید SNR تغییری میکنه یا نه ! اگه وضعیت SNR بهتر شد خب مشکل از سیم کشی داخلیه در غیر این صورت مشکل از ISP هست !

شاتل من 400 تا هفته اول بود الان کم شده.باید از امریکا بگریم همین

- - -ویرایش - - -

وقتی که یه نفر آدم زورمند و قدرتمند راس قدرت بشینه و به زور همرو واردار کنه به مردم خدمت واقعی و ارزان بدن که چنین چیزی به این زودی ها اتفاق نمی افته. !!!

الان فقط قدرت دست امریکاست ایران هیچ خبری نی

قطعی و اختلال اینترنت تکذیب شد

در پی انتشار اخباری مبنی بر اختلال در یکی از درگاه‌های اینترنت، شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: هرگونه قطعی و اختلال در این زمینه را تکذیب می‌کند.

مهدی خدایی - مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفت‌وگویی با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اعلام کرد: همان طور که پیش از این هم اعلام کرده‌ایم پهنای باند اینترنت کشور از طریق درگاه‌های مختلفی تامین می‌شود و پس از تامین این پهنای باند میان شرکت‌های مختلف تقسیم می‌شود.وی ادامه داد: حال اگر در یک درگاه اختلال و مشکلی ایجاد شود بی شک شرکت‌های مختلف این مساله را درک کرده و با مشکل مواجه می‌شوند اما اگر تنها یک شرکت مدعی داشتن مشکل به دلیل اختلالات بین الملل باشد نمی‌توان این حرف را معیار دانست و این مشکل به خود آن شرکت برمی گردد نه شرکت ارتباطات زیرساخت. خدایی در پایان یادآور شد: در حال حاضر 463 STM1 معادل 71.76 گیگابیت از طریق هشت درگاه تامین می شود.

نزدیک به صددرصد جمعیت کشور تحت پوشش سرویس‌های ICT

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر با همگانی شدن سرویسهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مواجه هستیم و بر همین اساس 96 درصد از جمعیت کل کشور تحت پوشش سرویسهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارند. به گزارش ایسنا، محمد علی فرقانی - رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در خصوص فعالیت های رگولاتوری در دستیابی به بازار رقابتی و متوازن برای ارائه خدمات نوین و فراگیر با قیمت منصفانه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در راستای ایجاد بازار رقابتی و متوازن برای ارائه خدمات نوین رگولاتوری قدمهای موثری برداشته که بر همین اساس پروانه فعالیت در حوزه سرویسهای ارتباطی، فناوری اطلاعات و رادیوئی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی صادر شده است. فرقانی گفت: اعطای پروانه‌های اپراتورهای اول، دوم و سوم تلفن همراه، پروانه اپراتور اول پست، پروانه شبکه علمی کشور، پروانه ایجاد و بهره‌برداری از شبکه‌های انتقال داده نوری و دسترسی کاربران با استفاده از فیبرنوری (FTTX) و صدها پروانه ارائه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات و دفاتر پیشخوان خدمات دولت و تاسیس و بهره‌برداری از شبکه‌های رادیوئی جزو فعالیتهای رگولاتوری به منظور ایجاد تعادل و توازن در ارائه سرویس ها و خدمات ICT است. معاون وزیر ارتباطات ، در پاسخ به این سوال که صدور پروانه فعالیت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات چه نتایجی را در پی داشته است گفت: این موضوع علاوه بر افزایش ظرفیتهای درآمدی برای دولت، شاخصهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز ارتقاء داده است. وی ادامه داد: بر همین اساس ضریب نفوذ تلفن ثابت از 29 درصد به 36 درصد، ضریب نفوذ تلفن همراه از 27.12 درصد به 73.78 درصد و ضریب نفوذ کاربران اینترنت به 68.32 درصد افزایش یافته است.

مشخص شدن استانداردهای مدیریت خدمات در شرکتهای سرویس دهنده IT

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان از اجرای پروژه پژوهشی «تعیین روش استاندارد مدیریت خدمات در شرکت های سرویس دهنده فناوری اطلاعات»، در استان اصفهان خبر داد. به گزارش ایسنا، تقی شفیعی اظهار کرد: به منظور تعریف استاندارد ارائه سرویسهای فناوری اطلاعات از مرحله طراحی سرویس تا مرحله پیاده سازی و سپس واگذاری و پشتیبانی از سرویس برای شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای فناوری اطلاعات، پروژه پژوهشی «تعیین روش استاندارد مدیریت خدمات در شرکت های سرویس دهنده فناوری اطلاعات»، در استان اصفهان اجرا می شود. وی گفت: اجرای این پروژه می تواند باعث بهبود ارائه‌ی خدمات به مشتریان و استقرار شاخص های مدون و مشخص برای نظارت و پایش سازمانهای ارزیابی کننده (نظیر سازمان تنظیم مقررات)، شود. شفیعی تصریح کرد: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان از زمان افتتاح سعی بر پیشبرد اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه‌ ها و سیاست ‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان اصفهان را داشته است.وی همچنین از پیگیری این اداره کل جهت تشکیل کمیته پژوهش و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان اصفهان خبر داد و گفت: سیاستهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان اصفهان دنبال می شود.

تدوین 91 استاندارد فناوری اطلاعات و ارتباطات

کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران از نهایی شدن 91 استاندارد حوزه فاوا درسازمان ملی استاندارد خبر داد. به گزارش ایسنا، لیلا لاریجانی - رئیس کمیسیون استاندارد این سازمان - با اشاره به دستاوردهای کمیسیون طی دوسال گذشته، گفت: طی این مدت، کمیسیون استاندارد از طریق ارتباط نزدیک و منسجم با حوزه کسب و کارفاوا و سازمان ملی استاندارد، پیشنهاد تدوین91 استاندارد فناوری اطلاعات در حوزه‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار، امنیت و شبکه را به این سازمان ارائه کرده که مورد اقبال آن سازمان قرار گرفت .
رونمایی از استانداردهای فاوا در شبکه دولتلاریجانی درخصوص اهداف کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران گفت: ماموریت اصلی کمیسیون استاندارد، شناسایی و تامین نیازهای بخش فاوا در زمینه استانداردها و مقررات است که به منظور افزایش کیفیت محصولات، خدمات و توسعه پروتکل‌های ارتباطی میان بازیگران بخش ICT صورت می‌گیرد.او ارائه 15استاندارد فاوا در شبکه اختصاصی دولت را به عنوان دیگر دستاورد این کمیسیون ذکر کرد و گفت: در راستای تفاهم‌نامه‌ میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و سازمان ملی استاندارد، این استانداردها در شبکه اختصاصی دولت معرفی شد و مورد تقدیر قرار گرفت.فعال‌سازی مجدد کمیته فنی متناظر JTC1علی آذرکار - نایب رئیس کمیسیون استاندارد و تدوین مقررات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران - فعال‌سازی مجدد کمیته ISIRI/ITTC (کمیته فنی متناظرJTC1 ISO/IEC) را از دیگر طرح‌های این کمیسیون خواند و گفت: از سال گذشته، این کمیسیون پیگیری‌های لازم را در قالب تدوین طرحی برای فعال‌سازی مجدد این کمیته، از طریق سازمان ملی استاندارد انجام داده است.آذرکار با اشاره به موافقت دبیرخانه کمیته ملی استانداردهای ایزو با کلیت طرح فعال‌سازی، ادامه داد: قرار است جلسه‌ای توسط این دبیرخانه و با حضور تمامی ذی‌نفعان و با هدف برگزاری انتخابات مجدد و تشکیل هیات رئیسه‌ی جدید در شهریور ماه آینده برگزار شود.
به گفته آذرکار، این اولین گام برای فعال‌سازی کمیته ISIRI/ITTC خواهد بود. در گام بعد باید ساختاری از داوطلبان برای مشارکت در تدوین استانداردها شکل گرفته تا کمیته بتواند عملاً فعال شود. در انتخابات گذشته، فعالیت‌های دبیرخانه‌ای کمیته بر عهده‌ی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور بوده و امید است در انتخابات بعدی هم همین‌گونه باشد. توسعه و استفاده فزآینده و غیرقابل پیش‌بینی فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در دهه‌های 70 و 80 میلادی، و نیاز به توسعه استانداردهای مربوط، باعث شد دو سازمان مهم توسعه‌دهنده استاندارد، یعنی «ایزو» (ISO) و «کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیکال» یا IEC (International Electro-technical Commission)، کمیته‌ای مشترک را در سال 1987 به منظور تدوین استانداردهای این حوزه تشکیل دهند که « کمیته فنی مشترک شماره 1» یا JTC1 نام گرفت. بر اساس این گزارش در حال حاضر و پس از 25 سال حضور فعال در عرصه تدوین استانداردهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، JTC1 یکی از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین کمیته‌های فنی ایزو به‌شمار می‌آید. فعال‌سازی کمیته ISIRI/ITTC، با توجه به توان و پتانسیل متخصصان داخلی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، می‌تواند به نقش ایران در توسعه استانداردهای جهانی این حوزه کمک شایسته‌ای کند.​

سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد هک شد + توضیح روابط عمومی

سایت روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی pubr.azmoon.com هک شد.به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک کارشناس در روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه با تایید این خبر، گفت: مشکل هک سایت مربوط به مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیست.وی افزود: متاسفانه شرکتی که سرور سایت روابط عمومی دانشگاه آزاد تحت پوشش آن بوده است، مورد هک قرار گرفته و به دنبال آن سایت روابط عمومی مرکز آزمون و دیگر زیرمجموعه‌های تحت پوشش این شرکت هک شده است به عبارت دیگر سایت روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد مورد هک قرار نگرفته است.

برخی سایتها کاملا غیر عمدی ***** می‌شوند/ سیاست‌گذاری‌های *****ینگ درست انجام می‌شود

دبیر شورای عالی فضای مجازی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بخشی از سایت‌ها به شکل کاملا غیرعمدی و تنها به دلیل محدودیت‌های فنی ***** می‌شوند.مهدی اخوان بهابادی در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر این که دستگاه‌های دولتی داخل کشور باید به وظایف اصلی خود بپردازند، اظهار کرد: یکی از این وظایف بحث ساماندهی *****ینگ کشور است که نیاز به سرمایه‌گذاری، پیگیری و نظارت دارد.رییس مرکز ملی فضای مجازی در عین حال عنوان کرد: اکنون درگیر‌شدن برخی دستگاه‌های دولتی به مواردی مانند خرید و فروش اینترنت که اتفاقا کار حجیمی هم به شمار می‌رود، باعث شده که این سازمان‌ها از فعالیت‌های اصلی خود دور بمانند.اخوان بهابادی ادامه داد: البته عزیزان در زمینه‌ی *****ینگ‌ هم سال‌هاست در حال تلاش هستند که به نحوی این دغدغه حل شود و ما در نهایت امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور این معضل برطرف شود.دبیر شورای عالی فضای مجازی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا همچنان با قطعیت از کاهش *****ینگ خبر می دهد، خاطر نشان کرد: اگر کاهش *****ینگ را به معنای حذف محتوای مستهجن در نظر بگیرید قطعا هیچ‌گاه این اتفاق نخواهد افتاد چرا که ما براین باور هستیم که در حوزه فرهنگ لازم است از مرزها و حریم کشور با جدیت دفاع شود.وی ادامه داد: اما با این وجود اکنون سایت‌هایی وجود دارند که مشکلی ندارند و در نظام هم هیچ کس نمی‌خواهد این سایت‌ها محدود و یا ***** باشند، اما در عمل به‌طور کاملا غیرعمدی و تنها به دلیل محدودیت‌های فنی شاهد *****شدن این سایت‌ها هستیم که اکنون تلاش داریم این مشکل برطرف شود.اخوان همچنین عنوان کرد: اکنون با وجود این که در حوزه *****ینگ سیاست‌گذاری‌ها به‌طور درست انجام می‌شود به دلیل محدودیت‌های فنی شاهد آن هستیم که سایت‌های مختلف در موارد متعدد دچار محدودیت‌هایی می‌شوند.وی در ادامه در پاسخ به این سوال که زمانی اعلام شده بود برای برطرف شدن این مشکلات نیاز به ورود تجهیزات فنی دارد نیز توضیح داد: ورود تجهیزات مورد نیاز در حوزه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات هیچ‌گاه مشکل نداشته، ندارد و نخواهد داشت چرا که در این حوزه اعمال تحریم به ضرر غربی‌ها است. آنها تلاش می‌کنند نفوذ خود را در داخل کشور ما گسترش دهند و برای گسترش این نفوذ به بستر‌های ارتباطی نیاز دارند و به همین دلیل جلوگیری از ورود این تجهیزات منطقی به نظر نمی‌رسد.

تولید نرم افزار *****ینگ برای ادارات و سازمانها/ عرضه نسخه جدید *****ینگ خانگی

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی از اقدام این شورا برای ازسرگیری دوطرح که پیش ازاین به دلیل نبود اعتبارات کافی متوقف مانده بود خبر داد و گفت: به روز رسانی شده نرم افزار *****ینگ خانگی و تولید نسخه اداری نرم افزار *****ینگ برای ادارات و سازمانها در دستور کار شورای عالی اطلاع رسانی قرار گرفت.سعید سالاریان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به استقبال صورت گرفته از نسخه نخست نرم افزار نظارت والدین بر مصرف اینترنت که با نام نرم افزار *****ینگ خانگی شناخته می شود، اظهار داشت: این طرح در زمان بهره برداری مورد توجه و استفاده خانواده ها قرار گرفت اما به دلیل نبود اعتبارات مالی کافی تکمیل و ارائه نسخه کاملتر این نرم افزار مسکوت ماند.وی با بیان اینکه نسخه ادارای نرم افزار *****ینگ نیز که با هدف مدیریت توزیع و نظارت اینترنت در ادارات قرار بود سال گذشته عرضه شود به دلیل همین نبود اعتبارات متوقف شد، اضافه کرد: این نرم افزار سطوح دسترسی کارمندان را در ادارات و سازمانها طبقه بندی کرده و امکان نظارت مدیران در رفتار اینترنت کارمندان را فراهم می کند.سالاریان با تاکید براینکه عرضه دو نرم افزار *****ینگ خانگی و اداری در قالب اجرای طرح تولید و ساماندهی محتوای الکترونیکی - تسما -در دستور کار شورایعالی اطلاع رسانی قرار گرفته و از جمله پروژه های مصوب این شورا محسوب می شود، افزود: به محض دریافت اعتبارات مالی این دو پروژه، با شرکتهای مرتبط بخش خصوصی برای آماده سازی آنها وارد مذاکره شده و در صورتی که بتوانیم تامین مالی این پروژه ها را به صورت مطلوب به عهده گیریم امکان عرضه رایگان آنها نیز وجود خواهد داشت.قائم مقام دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه این شورا در سال 91 هیچ اعتباری در قالب تملک دارایی سرمایه ای از دولت دریافت نکرده است، گفت: دولت درسال گذشته بیشتر به پروژه های مهر ماندگار پرداخت و از این جهت پروژه های عمرانی سایر دستگاهها اعتبار کافی دریافت نکرد؛ امسال نیز به رغم بودجه دیده شده در جدول بودجه، هیچ اعتباری هنوز به شورایعالی اطلاع رسانی تخصیص داده نشده است.وی اجرایی شدن دو طرح را مستلزم تامین اعتبار دانست و خاطرنشان کرد: ارائه نسخه بروز رسانی شده *****ینگ خانگی و فیترینگ ادارات توسط بخش خصوصی و با حمایت مادی و معنوی شورایعالی اطلاع رسانی انجام می شود.به گزارش مهر، شورای عالی اطلاع رسانی ارائه نرم افزار *****ینگ اداری برای سازمان ها و ادارات دولتی و غیر دولتی را با هدف مدیریت بهینه استفاده از اینترنت و پایش آن در ادارات در دستور کار قرار داده است.هم اکنون نرم افزار *****ینگ خانگی نیز به صورت رایگان در سایت اینترنتی شورای عالی اطلاع رسانی به نشانی پورتال شورای عالی اطلاع رسانی قابل دانلود است؛ این نرم افزار با این هدف در اختیار والدین قرار گرفت تا کنترل بهتر و بیشتری بر فرزندان خود در استفاده از محیط اینترنت داشته باشند.

آمار سازی برای نفوذ کاربران اینترنتی 68 درصد :)):bighug: زرشک:p. با این جور گول زدن خودشون تا 1404 که هیچ تا 1440 هم به پای عراق و افغانستان نمیرسن چه برسه به غلط های گند گنده مثل اول شدن تو منطقه . زرشک ...:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or