بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه هیلترینگ هم دوشواری داره ؟ ما نیز از انواع و اقسام نرم افزار های دور زننده ی هیلترینگ استفاده میکنیم . شما نیز استفاده کنید .
چها روز دیگه نرم افزار نظارت بر وب کم ها رو هم معرفی میکنند . باید حتما وقتی تو اینترنتی یقه خود را ببندی و والدینت در کنارت حضور داشته باشند .
به جای این کارا فرهنگ سازی کنید مردم عقده ای بار نیان .

*****ینگ مبحث بدی نیست.همه ی کشورها دارند.باید اصولی استفاده بشه و کیفیت اینترنت کشور رو نیاره پایین.
ولی نه دیگه تا اون حدی که گندش رو در آوردن:|
این طرح هم طرح خوبیه .هم واسه خونه هم واسه ادارات. بی وجدانا تا ساعت میشد 13 ، سرعت اینترنت خیلی کم میشد.سراغ قضیه رو گرفتم دیدم بابا ما هر چی رو میخوایم واسه دانلود میزاریم واسه ساعت دانلود رایگان،اینا هر چیزی میخوان دانلود کنند میزارن واسه ادارشون:|
*****ینگ خونگی هم چیز خوبیه.حداقل اینه یه بچه 10 ساله نمی تونه Game of Thrones رو ببینه:d

این *****ینگ رو من ستاره هاش (*) رو نذاشتم،خود سایت زحمتش رو کشید.دستشونم درد نکنه:d

می گم اگه تو یه بازی آنلاین هاست بازی از خودت باشه 2 ساعت تقریبا چقدر هزینه میوته .
اگر localhost باشه هیچ هزینه ای نداره!!! و حتی با قطع اینترنت هم میتونید بازی کنید اما اگه با دوستانتون بازی میکنید هزینه ها عادی حساب میشه! مثل این که تو یه سرور اروپایی هستید! اما باز برای کاهش پینگ بهتره localhost کانکت بشید

مگه هیلترینگ هم دوشواری داره ؟ ما نیز از انواع و اقسام نرم افزار های دور زننده ی هیلترینگ استفاده میکنیم . شما نیز استفاده کنید .
چها روز دیگه نرم افزار نظارت بر وب کم ها رو هم معرفی میکنند . باید حتما وقتی تو اینترنتی یقه خود را ببندی و والدینت در کنارت حضور داشته باشند .
به جای این کارا فرهنگ سازی کنید مردم عقده ای بار نیان .

عزیزم فری گیت الترا سرف و.... سایت های پ.و.ر.ن نمیتونه باز کنه که خخخخخخخ

نوشته شده توسط CybeRy;2738242 *****ینگ خونگی هم چیز خوبیه.حداقل اینه یه بچه 10 ساله نمی تونه Game of Thrones رو ببینه:d [SPOILER:
این *****ینگ رو من ستاره هاش (*) رو نذاشتم،خود سایت زحمتش رو کشید.دستشونم درد نکنه:d[/SPOILER]
نرم افزار خارجی زیاد هست برا این کار!!! خود Eset نسخه جدیدش Parental Control داره. واقعا جرات میکنید نرم افزاری رو که اینا نوشتن نصب کنید؟

اگر localhost باشه هیچ هزینه ای نداره!!! و حتی با قطع اینترنت هم میتونید بازی کنید اما اگه با دوستانتون بازی میکنید هزینه ها عادی حساب میشه! مثل این که تو یه سرور اروپایی هستید! اما باز برای کاهش پینگ بهتره localhost کانکت بشید
ببخشید که این سوال رو می کنم چون زیاد سرم از این جور چیزا در نمیاد آنلاین می زنم هاست از خودمه پینگم که معلومه رو 0 ه بازم هزینه معمولی حساب می شه .

داداش رتبه اول pap هارو تو کشور با بیشترین یوزر داره .الان کسی سنگ جای رو به سینه نزد مال بابام که نیست.الان هر شرکتی بری سرعت کم میکنه هیجا مناسب نیست.من رو لپ تاپ 2 مگ مخابرات دارم 100 کیلو به زور دان میده.
جای مناسبی نییست مگر اینکه بری از امریکا سرویس بگیری؟

اول از همه رتبه اول Pap ها پارس آنلاین شد ، سالی که گذشت رتبه یک پارس آنلاین بود .
دوما من 3 سال بود کاربر اون شرکت بودم ، و تا فیه خلدون اون شرکت رو میدونم چیه و خیلی مواردی رو در مورد شاتل و دزدی های شرکت که ثابت شده هم بود ثبت شده در فروم قرار دادم !!
یعنی کلا من 8 سال کاربر اینترنت هستم یک کلمه شاتل = دزد ! حالا شما هی بگو رتبه اول ! بگو نمیدونم مال من خوبه و ... من لپ کلامش رو گفتم حالا بزار خودت هم این رو زمانی که فهمیدی بیا بهم پیام بده و یا امروز باش که من که بهت این رو گفتم اون سالی که من فسخ قرار داد کردم شرکت شاتل نزدیک به 40% فسخ قرار دادی داشت ، بعد از اون سیاست شرکت مسلما تغییر کرد من 2 مگ شاتل رو داشتم نمی خوام مباحث گذشته رو بگم !
سرعت دانلودم 5 کیلو بایت بود ... ... این که خوبشه !!

دوستانی که مخابرات تهران دارن وضعیت چجوریه؟
من با داخل 60 تا میگرفتم دیگه با داخلم شده مثل خارج 4 5 تا میده
شما هم اینطوری هستید؟
خسته شدیم به خدا با زبون روزه :|

شما هم اینطوری هستید؟

من دقیقا مشکل شما را دارم الان یک ماه این وضع را داره از دربون در مخابرات بگیر تا وزارت ارتباطات شکایت نوشتم.اما دریغ از یک کدام که پیگیری بشه.

اول از همه رتبه اول Pap ها پارس آنلاین شد ، سالی که گذشت رتبه یک پارس آنلاین بود .
دوما من 3 سال بود کاربر اون شرکت بودم ، و تا فیه خلدون اون شرکت رو میدونم چیه و خیلی مواردی رو در مورد شاتل و دزدی های شرکت که ثابت شده هم بود ثبت شده در فروم قرار دادم !!
یعنی کلا من 8 سال کاربر اینترنت هستم یک کلمه شاتل = دزد ! حالا شما هی بگو رتبه اول ! بگو نمیدونم مال من خوبه و ... من لپ کلامش رو گفتم حالا بزار خودت هم این رو زمانی که فهمیدی بیا بهم پیام بده و یا امروز باش که من که بهت این رو گفتم اون سالی که من فسخ قرار داد کردم شرکت شاتل نزدیک به 40% فسخ قرار دادی داشت ، بعد از اون سیاست شرکت مسلما تغییر کرد من 2 مگ شاتل رو داشتم نمی خوام مباحث گذشته رو بگم !
سرعت دانلودم 5 کیلو بایت بود ... ... این که خوبشه !!

حالا دزده هر چی از هر جا راحتی بگیر

- - -ویرایش - - -

شما هم اینطوری هستید؟

مخابرات نیا من دارم همش قحطی داره پینگ افتضاح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or