بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان کسی امپراطور داره ؟ یه تست میشه بزارید؟ سرعت دانلود و پینگش چه جوریاست؟
من ندارم ولی خواستم بگیرم بهشون زنگ زدم با یه زنه رفیق شدم حسابی ازش پرسیدم.
سرعت دانلود تمامی سرویس های 128 تا 1 مگ ضریب اشتراک 1 به 8 هست. سرویس های 1 الی 2 مگ با ضریب اشتراک 1 به 2 هست تازه اونم بعید میدونم! و پینگ هم با خارج بهم گفت 300 هست.!
حالا باز هم شما زنگ بزن و ازشون بپرس

داداش مدرک میخواد! بعد بیا شاتل 128 نامحدود 400 دان میده .حالا 2 مگش 900 دان میداد ولی پروموشن داره یه یا دو هفته اول اینطوری هست بعد نصف میشه اوکی

من یه جمله بگم ، سنگ شاتل رو اصلا به سینه نزن تبلیغم نکن ! من در جاهای تو فروم خیلی مواردی گفتم در مورد شاتل که 100% اثبات شده هستش پس شک نکن شاتل یکی از دزدترین شرکت هاست + پر نفوذ ترین من اسمش رو میذارم مافیا ..

من یه جمله بگم ، سنگ شاتل رو اصلا به سینه نزن تبلیغم نکن ! من در جاهای تو فروم خیلی مواردی گفتم در مورد شاتل که 100% اثبات شده هستش پس شک نکن شاتل یکی از دزدترین شرکت هاست + پر نفوذ ترین من اسمش رو میذارم مافیا ..

داداش رتبه اول pap هارو تو کشور با بیشترین یوزر داره .الان کسی سنگ جای رو به سینه نزد مال بابام که نیست.الان هر شرکتی بری سرعت کم میکنه هیجا مناسب نیست.من رو لپ تاپ 2 مگ مخابرات دارم 100 کیلو به زور دان میده.
جای مناسبی نییست مگر اینکه بری از امریکا سرویس بگیری؟

128 نامحدود مخابرات

84241111.png

داداش رتبه اول pap هارو تو کشور با بیشترین یوزر داره .الان کسی سنگ جای رو به سینه نزد مال بابام که نیست.الان هر شرکتی بری سرعت کم میکنه هیجا مناسب نیست.من رو لپ تاپ 2 مگ مخابرات دارم 100 کیلو به زور دان میده.
متما دریوری مینویسه شما رتبه هارو بر اساس اسپید تست در لینک زیر ببین
Net Index by Ookla - Household Download Index for Iran, Islamic Republic of

شاتل در رتبه 10 قرار داره خوبی شاتل این بوده که از سال 2011 تا حالا سرعتش نوسان نداشته و همیشه تقریبا ثابت بوده و متوسط سرعتش 250 بوده!!!

آخرین ویرایش:

شاتل بوی لجن میده، حالم ازشون بهم میخوره دزدای بی وجدان

سلام دوستان عزیز یه ISP با پینگ سرعت خوب تو تهران معرفی کنید .
راستی hiweb در چه حدی هست برای بازی های آنلاین پینگ و سرعت خوبی داره بازم ممنون هستم ...
اگه واقعا پینگ خوب میخوای تو تهران برو سراغ وایرلس !
90% ISPها مشکل پینگ دارن !

تست با کویت سیتی بذارین یه مقایسه بکنیم... این با مبایله فونتش عجیبه یکم:d البته مکسنت یچیزه دیگست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
كويت سيتي سگ كيه اين اينترنت شركت بابامه سرعت دان150 نامحدود(پيشگامان)
پينگ:
2863004012.png

دان:
97d0b20f66ce.jpg

حيف كه تو محدودم نيس اينترنت پيشگامان هست

- - -ویرایش - - -

http://www.pishgaman.net/SC.php?type=static&id=12&mid=35

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی از اقدام این شورا برای ازسرگیری دو طرح که پیش از این به دلیل نبود اعتبارات کافی متوقف مانده بود خبر داد و گفت: به روز رسانی شده نرم افزار *****ینگ خانگی و تولید نسخه اداری نرم افزار *****ینگ برای ادارات و سازمانها در دستور کار شورای عالی اطلاع رسانی قرار گرفت.

به گزارش مهر، سعید سالاریان با اشاره به استقبال صورت گرفته از نسخه نخست نرم افزار نظارت والدین بر مصرف اینترنت که با نام نرم افزار *****ینگ خانگی شناخته می شود، اظهار داشت: این طرح در زمان بهره برداری مورد توجه و استفاده خانواده ها قرار گرفت اما به دلیل نبود اعتبارات مالی کافی تکمیل و ارائه نسخه کاملتر این نرم افزار مسکوت ماند.

وی با بیان اینکه نسخه ادارای نرم افزار *****ینگ نیز که با هدف مدیریت توزیع و نظارت اینترنت در ادارات قرار بود سال گذشته عرضه شود به دلیل همین نبود اعتبارات متوقف شد، اضافه کرد: این نرم افزار سطوح دسترسی کارمندان را در ادارات و سازمانها طبقه بندی کرده و امکان نظارت مدیران در رفتار اینترنت کارمندان را فراهم می کند.

سالاریان با تاکید براینکه عرضه دو نرم افزار *****ینگ خانگی و اداری در قالب اجرای طرح توليد و ساماندهي محتواي الكترونيكي - تسما -در دستور کار شورایعالی اطلاع رسانی قرار گرفته و از جمله پروژه های مصوب این شورا محسوب می شود، افزود: به محض دریافت اعتبارات مالی این دو پروژه، با شرکتهای مرتبط بخش خصوصی برای آماده سازی آنها وارد مذاکره شده و در صورتی که بتوانیم تامین مالی این پروژه ها را به صورت مطلوب به عهده گیریم امکان عرضه رایگان آنها نیز وجود خواهد داشت.

قائم مقام دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه این شورا در سال 91 هیچ اعتباری در قالب تملک دارایی سرمایه ای از دولت دریافت نکرده است، گفت: دولت درسال گذشته بیشتر به پروژه های مهر ماندگار پرداخت و از این جهت پروژه های عمرانی سایر دستگاهها اعتبار کافی دریافت نکرد؛ امسال نیز به رغم بودجه دیده شده در جدول بودجه، هیچ اعتباری هنوز به شورایعالی اطلاع رسانی تخصیص داده نشده است.

وی اجرایی شدن دو طرح را مستلزم تامین اعتبار دانست و خاطرنشان کرد: ارائه نسخه بروز رسانی شده *****ینگ خانگی و فیترینگ ادارات توسط بخش خصوصی و با حمایت مادی و معنوی شورایعالی اطلاع رسانی انجام می شود.

شوراي عالي اطلاع رساني ارائه نرم افزار *****ينگ اداري براي سازمان ها و ادارات دولتي و غير دولتي را با هدف مديريت بهينه استفاده از اینترنت و پایش آن در ادارات در دستور کار قرار داده است.

هم اکنون نرم افزار *****ينگ خانگي نیز به صورت رايگان در سايت اينترنتي شوراي عالي اطلاع رساني به نشاني پورتال شورای عالی اطلاع رسانی قابل دانلود است؛ این نرم افزار با این هدف در اختيار والدين قرار گرفت تا كنترل بهتر و بيشتري بر فرزندان خود در استفاده از محيط اينترنت داشته باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or