بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش من داتک بودم 128 تا 16 به زور دان میکرد.وایمکس ایرانسل داشتم تا 24 به زور دان میکرد رفتم شاتل 128 نامحدود تا 400 کیلیوبایت دان میداد.میدونی این یعنی چی؟
کجا 400 دانلود میداد ؟ من خودم 128 داشتم بیشتر از 128 هیچ وقت نمیرفت . بیشتر رو همون 100 اینا بود . ولی خدایی سرعت شاتل خوبه قبول دارم اما این که فقط یه مقدار میتونی دانلود کنی بعد سرعت رو میارن پایین واقعا غیر قابل تحمله .

داداش من داتک بودم 128 تا 16 به زور دان میکرد.وایمکس ایرانسل داشتم تا 24 به زور دان میکرد رفتم شاتل 128 نامحدود تا 400 کیلیوبایت دان میداد.میدونی این یعنی چی؟

عزیز حجم منصفانه داره شاتل یه حجم خاصی که دانلود کنی سرعتش میاد سرعت واقعیش یعنی 20

پس واقعا سرعتت پایینه زنگ بزن پشتیبانی
تست من :
پینگم یکم بالاست چون مدمم وایرلسه 3 نفر دارن از اینترنت استفاده میکنن
زنگ زدم پشتيباني ميگم سرعتم پايين ــه . ميگه نه ، رو 2 مگ بهترين حالتش 200 كيلو بايت ميده . خيلي شيك و مجلسي . بعد ميگم دان استريم چند ــه . ميگه 27 .
الان بنظرتون اين بلد نبوده يا چي ؟

زنگ زدم پشتيباني ميگم سرعتم پايين ــه . ميگه نه ، رو 2 مگ بهترين حالتش 200 كيلو بايت ميده . خيلي شيك و مجلسي . بعد ميگم دان استريم چند ــه . ميگه 27 .
الان بنظرتون اين بلد نبوده يا چي ؟
شما سرویس نامحدود دارید؟
نام سرویستونو بگید؟

- - -ویرایش - - -

سرعت و پینگ با خارج همینجوری داره بهتر میشه
اینگلیس :
2862034994.png

شما سرویس نامحدود دارید؟
نام سرویستونو بگید؟

- - -ویرایش - - -

سرعت و پینگ با خارج همینجوری داره بهتر میشه
اینگلیس :
2862034994.png
سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)
چكار ميكنيد ؟ سرعت من شد 84 كيلو :d

امروز یه مقدار وضع و اوضاع نت بهتر شده ( موقتیه :| )

84233748.png

اندیشه 512 حجمی

...........................................................................

دوستان یه سوال داشتم در مورد اینکه چرا تو x live سرعت دانلودم پایین میاد در صورتی که سرعت دانلودم 140 هست اما تو x live یه فایل 5 مگی رو 10 دقیقه طول میده.....علتش چی میتونه باشه ؟؟؟

فکر می کنم ناتوانی اینترنت به علت محدود بودن و یا همون ف ی ل ت ر ی ن گ قسمت های مختلف + تفاوت های ساعت های زمانی و شلوغ بودن شبکه و در نهایت اتصالات کانکشن که داخل PC مثلا توی IDM بر قرار می شه با کانکشن های چند تایی ( از 8 تا 16 ) ، بر قراری چنین اتصال هایی توی شبکه هایی مثل لایو PSN کار اینترنت های ما نیست(چه بسا اگر توی همون نرم افزارهای دانلود کامپیوتر وقتی به یک سرور کانکت بشی دانلود های طولانی و ضعیف می شه) از لایو بی اطلاع ام اما در قسمت های مختلف شبکه PSN اشاره به داشتن باندهای پرقدرت و (بالا )برای بر قراری ارتباط کرده که ما نداریم .موارد زیادی وجود داره واقعا از وضعیت ف ی ل ت ر و فایروال ها و پهنای باند های کم و عدم توانایی در اتصال به کانکشن های لایو و تا ضعف اینترنت در بر قراری با سرورهای غیرداخلی .( ترجیحا توی ساعات خلوت مثل صبح هایی زود بین 8 تا 10 دانلود بهتر صورت می گیره و استفاده از اینترنت های محدود )

سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)
چكار ميكنيد ؟ سرعت من شد 84 كيلو :d
منم دقیقا همین سرویسو دارم
پشتیبانی چرت گفته زنگ بزن بگو سرعتم پایینههههههههههههههه با عصبانیت بگو
بگو سرعت دانلود منو (دانستریم) رو چند بستی؟ بگو بزارنش رو 4 مگ

لطفا یه نفر که اینترنتش خیلی خوب هست و با اروپا پینگش زیر 120 هست مرام بگزاره این dns خودش رو به من بگه لازم دارم!
با تشکر!

اینترنت خوب که وجود خارجی نداره اینجا ، هم چنین پینگ های پایین و پایدار و حقیقی،سلام ما رو بهشون برسونید اگر دیدید.
اما بیشتر Secondary DNS Server ها روی 4.2.2.4 تنظیم می کنن (عموما) و Primary DNS Server ها هم از بخش Device Info مودمتون می تونید ببینید.

منم دقیقا همین سرویسو دارم
پشتیبانی چرت گفته زنگ بزن بگو سرعتم پایینههههههههههههههه با عصبانیت بگو
بگو سرعت دانلود منو (دانستریم) رو چند بستی؟ بگو بزارنش رو 4 مگ
چرا اين پشتيباني ــاش اين جورين ؟
زنگ زدم به پشتيباني . ميگم سلام . ميگه درست ميشه . ميگم نت 2 مگ دارم سرعتش پايينه . ميگه درست ميشه . ميگم خيلي وقته اينطوريه ميگه درست ميشه ديگه . گفتم كي درست ميشه ؟ گفت درست ميشه ( با عصبانيت ) . اگر ادامه ميدادم از پشت تلفن گازم ميگرفت .:|

چرا اين پشتيباني ــاش اين جورين ؟
زنگ زدم به پشتيباني . ميگم سلام . ميگه درست ميشه . ميگم نت 2 مگ دارم سرعتش پايينه . ميگه درست ميشه . ميگم خيلي وقته اينطوريه ميگه درست ميشه ديگه . گفتم كي درست ميشه ؟ گفت درست ميشه ( با عصبانيت ) . اگر ادامه ميدادم از پشت تلفن گازم ميگرفت .:|
هه هه صبر کن شیفت اون پوفیوز عوض بشه بعد زنگ بزن
نکنه مرکز مخابراتیت مشکل داره؟
به 1544 زنگ میزنی دیگه؟

دوستان یه سوال داشتم در مورد اینکه چرا تو x live سرعت دانلودم پایین میاد در صورتی که سرعت دانلودم 140 هست اما تو x live یه فایل 5 مگی رو 10 دقیقه طول میده.....علتش چی میتونه باشه ؟؟؟

به خاطر اینه که این اندیشه بد مصب اومده سرعت دانلود با یک کانکشن رو در حد پشم گذاشته:|

کجا 400 دانلود میداد ؟ من خودم 128 داشتم بیشتر از 128 هیچ وقت نمیرفت . بیشتر رو همون 100 اینا بود . ولی خدایی سرعت شاتل خوبه قبول دارم اما این که فقط یه مقدار میتونی دانلود کنی بعد سرعت رو میارن پایین واقعا غیر قابل تحمله .

داداش خدا وکیلی برا من تا 400 رفت شاتل کارش درسته اونی که شما میگی اسمشو پروموشن 1 تا دو هفته سرعت بالاست زیاد دان کنی کم میشه

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

عزیز حجم منصفانه داره شاتل یه حجم خاصی که دانلود کنی سرعتش میاد سرعت واقعیش یعنی 20

اون بعد یکی دو هفته اینطوری میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or