بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم همینو میگم مدرک میخواد این دوستمون رو هوا حرف زد چیزی نمیخواد
دوست عزیز همین الا زنگ بزن 1544 ببین مدرک میخوان یا نه! (آسیاتک هیچی نمیخواد فقط پول میخواد!!! :d)

- - -ویرایش - - -

آقا منم 2 مگ آسيا تك دارم سرعت حدود 340 ايناست . ولي يه مشكلي دارم . وقتي ميرم ايكس باكس لايو و ميخوام يه فايل رو دانلود كنم سرعت افتضاح ميشه . مثلا يه فايل 120 مگي رو 3 ساعت طول ميكشه دانلود كنه . ميخواستم بدونم مال بقيه هم همنطوريه ؟ اگه نه مشكل نت من از چيه ؟
زنگ بزن آسیاتک بگو سرعتم پایینه البته بگو سرعتم حدوده 200 هست بگو دانستریم (downstream) خط منو رو چند بستید؟ بگو رو 4 مگ ببندن

نه ، واقعا چيزي نميخواد . منم 2 مگ گرفتم بدون هيچ مدركي . البته آسياتك اينطوريه . شايد براي اينه كه 2 مگشون مثل 512 بقيه ISP هاست .
عزیز شما سرعتت چنده با 2 مگ؟
سرویس نامحدود باید سرعتت 250 باشه اما محدود 450 الی 500 باید باشه

دوست عزیز همین الا زنگ بزن 1544 ببین مدرک میخوان یا نه! (آسیاتک هیچی نمیخواد فقط پول میخواد!!! :d)

- - -ویرایش - - -

زنگ بزن آسیاتک بگو سرعتم پایینه البته بگو سرعتم حدوده 200 هست بگو دانستریم (downstream) خط منو رو چند بستید؟ بگو رو 4 مگ ببندن

داداش همین الان زنگ زدم خانومه گفت مدرک میخواد.

- - -ویرایش - - -

عزیز شما سرعتت چنده با 2 مگ؟
سرویس نامحدود باید سرعتت 250 باشه اما محدود 450 الی 500 باید باشه

ماله من 128 نامحدود هست هفته اول 400 دانلودم بود .فقط شاتل

من يه سوال دارم در مورد سرويس وايمكس:
ما در حال حاضر از دو اكانت جداي مبين نت تو خونمون استفاده ميكنيم،يكي مودم outdoor كه ماله خودمه و اون يكي هم indoor كه تو اتاقه داداشمه ولي عملا مشترك و قاطي استفاده ميكنيم :دي
با اينكه جفتش ١ مگه و با ترافيك يكسان ولي سرعت indoor تو idm تا ٣٠٠ هم مياد ولي مال من نهايتا ١٣٠.
ولي در عوض يه نكته ي مثبتي كه ماله من داره اينه كه اصلا قطعي و افت سرعت نداره برعكس اون يكي.
سيگنال جفتشون هم عاليه..
حالا چرا outdoor كه تا ٥٠٠ تومن واسم هزينه داشته بايد سرعتش در مقايسه با indoor از همون ISP تا اين حد كمتر باشه؟؟

اين تست سرعت :

اينم با اروپا :
پس واقعا سرعتت پایینه زنگ بزن پشتیبانی
تست من :
پینگم یکم بالاست چون مدمم وایرلسه 3 نفر دارن از اینترنت استفاده میکنن
2861725244.png

- - -ویرایش - - -

داداش همین الان زنگ زدم خانومه گفت مدرک میخواد.

- - -ویرایش - - -

ماله من 128 نامحدود هست هفته اول 400 دانلودم بود .فقط شاتل
عجیبه!!!!!!!!!!
دوستانی که آسیاتک دارن ازشون مدرک خواستن موقع گرفتن سرویس 2 مگ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

اینم یه تست دیگه :
2861785946.png
35687785598890820726.png

پس واقعا سرعتت پایینه زنگ بزن پشتیبانی

عجیبه!!!!!!!!!!
دوستانی که آسیاتک دارن ازشون مدرک خواستن موقع گرفتن سرویس 2 مگ؟؟؟؟

من تا 3 ماه پیش 2 مگ نامحدود آسیا تک داشتم هیچ مدرکی نخواست اما سرعتم خیلی پایین بود اوایل روی 250 بود اما بعدش 150 شد عوض کردم حالا کیان نت دارم نمیدونم نمایندگی چه شرکتی هست اما از اینم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت دانلود از همون اول بر خلاف چیزی که گفتن روی 100 بود و چند روزی هست که اومده روی 70....حالا میخوام برم طرح الماس مخابرات بگیرم ماهی 180 تومن سرعت 3.5 مگ نامحدود

من تا 3 ماه پیش 2 مگ نامحدود آسیا تک داشتم هیچ مدرکی نخواست اما سرعتم خیلی پایین بود اوایل روی 250 بود اما بعدش 150 شد عوض کردم حالا کیان نت دارم نمیدونم نمایندگی چه شرکتی هست اما از اینم 2 مگ نامحدود گرفتم سرعت دانلود از همون اول بر خلاف چیزی که گفتن روی 100 بود و چند روزی هست که اومده روی 70....حالا میخوام برم طرح الماس مخابرات بگیرم ماهی 180 تومن سرعت 3.5 مگ نامحدود

داداش مدرک میخواد! بعد بیا شاتل 128 نامحدود 400 دان میده .حالا 2 مگش 900 دان میداد ولی پروموشن داره یه یا دو هفته اول اینطوری هست بعد نصف میشه اوکی

امروز یه مقدار وضع و اوضاع نت بهتر شده ( موقتیه :| )

84233748.png

اندیشه 512 حجمی

...........................................................................

دوستان یه سوال داشتم در مورد اینکه چرا تو x live سرعت دانلودم پایین میاد در صورتی که سرعت دانلودم 140 هست اما تو x live یه فایل 5 مگی رو 10 دقیقه طول میده.....علتش چی میتونه باشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
داداش قضیه چیه که انقدر سنگ شاتل رو به سینه میزنی؟ :>;)

داداش من داتک بودم 128 تا 16 به زور دان میکرد.وایمکس ایرانسل داشتم تا 24 به زور دان میکرد رفتم شاتل 128 نامحدود تا 400 کیلیوبایت دان میداد.میدونی این یعنی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or