بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

البته 2 مگ شرکت ها فرق میکنه بعضی شرکت ها برای 2 مگ سرعت 250 میدن بعضی ها تا 1200 هم میدن.
درسته موقع خرید باید بپرسید downstream رو روی چند میبندن مثلا اگه رو 4 مگ ببندن سرعتت بیشتر از 512 نمیشه! سرعت downstream رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعیتون بدست بیاد (البته به پهنای باند شرکت هم بستگی داره که بتونه ساپورت کنه)

آقا مخابرات ساعت مجانی هم داره ؟!

مال استان فارس که تماس گرفتم پرسیدم نداشت.بقیه استانها نمیدونم

- - -ویرایش - - -

درسته موقع خرید باید بپرسید downstream رو روی چند میبندن مثلا اگه رو 4 مگ ببندن سرعتت بیشتر از 512 نمیشه! سرعت downstream رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعیتون بدست بیاد (البته به پهنای باند شرکت هم بستگی داره که بتونه ساپورت کنه)
به من که گفتن رو 8 مگ برات میبندیم

به من که گفتن رو 8 مگ برات میبندیم
پس سرعتت آزاده تا 1 مگ و بیشتر از 1 مگ نمیشه البته اگه شرکت بتونه این پهنای باندو ساپورت کنه موقع تحویل سرویس وقتی کانکت شدی برو از تنظیمات مودم ببین واقعا downstream رو رو 8 مگ هست یا نه

پس سرعتت آزاده تا 1 مگ و بیشتر از 1 مگ نمیشه البته اگه شرکت بتونه این پهنای باندو ساپورت کنه موقع تحویل سرویس وقتی کانکت شدی برو از تنظیمات مودم ببین واقعا downstream رو رو 8 مگ هست یا نه

فکر کنم بتونه ساپورت کنه چون تازه اومده این نمایندگی و مشتری هاش کمه.میگم شما 2 مگ گرفتید مدرک چیزی دادید؟به من گفتن سرعت 512 به بالا فقط به دانشجوها...میدیم .منم کارت دانشجویی بردم.

- - -ویرایش - - -

مخابرات که میگن خوبه که ! :دی ما که نفهمیدیم تو این شیراز کوفتی چه غلطی کنیم یه دست کانتر زدم از در و دیوار هی رد می شدم بخاطر Time Out :d مثه Shadowcat تو X-men شده بودم :دی
یه سر به کاوش رایانه بزن(نمایندگی صبا) میگن خوبه تو شیراز

فکر کنم بتونه ساپورت کنه چون تازه اومده این نمایندگی و مشتری هاش کمه.میگم شما 2 مگ گرفتید مدرک چیزی دادید؟به من گفتن سرعت 512 به بالا فقط به دانشجوها...میدیم .منم کارت دانشجویی بردم.
من آسیاتک 2 مگ دارم آسیاتک حتی صاحب خط هم نمیخواد موقع ثبت نام چه برسه به مدرک حتی میتونید تلفنی ثبت نام کنید :d

من آسیاتک 2 مگ دارم آسیاتک حتی صاحب خط هم نمیخواد موقع ثبت نام چه برسه به مدرک حتی میتونید تلفنی ثبت نام کنید :d

عزیزم کی گفته مدرک میخواد کی این قانون ها رو ورداشتن ما خبر دار نشدیم.
بعد دوستانی که از شاتل بد میگن چه مشکلی مگه داره؟یه پرو موشن داره سرعت بالا رو میده اگه استفاده زیاد باشه کم میکنه منم این مشکل برا پیش اومده ولی الان همه جا همینجوری هست دیگه خخخخخخخ

خوبه پس:D من 10 روزه درخواست تخلیه دادم و 10 روزه صبا ثبتنام کردم و درخواست رانژه دادم انجام نشد رفتم مخابرات گفت سیم رانژه نداریم تا 2 هفته دیگه برامون نمیاد باید تحمل کنید زنگ زدم صبانت گفت نگران نباش تا شنبه خودم سیم رانژه میخرم برای مشترکهای صبا میبرم مخابرات :D

- - -ویرایش - - -

عزیزم کی گفته مدرک میخواد کی این قانون ها رو ورداشتن ما خبر دار نشدیم.
بعد دوستانی که از شاتل بد میگن چه مشکلی مگه داره؟یه پرو موشن داره سرعت بالا رو میده اگه استفاده زیاد باشه کم میکنه منم این مشکل برا پیش اومده ولی الان همه جا همینجوری هست دیگه خخخخخخخ
من برای سرعت 2 مگ صبانت کارت دانشجویی ارائه دادم وگرنه بهم نمیدادن

اسیا تک دوباره افتضاح شد تابلوه مشکل پهنای بانده چون جمعه همه استفاده میکن صبح سر عت دانلود تو استیم 600k بود 512 نامحدود میترسم مخابرات بگریم بدتر شه اخه اگه دقت کنین یکی خوبه یکی میشگه بده منم اوصلا بد شناسم:d

اسیا تک دوباره افتضاح شد تابلوه مشکل پهنای بانده چون جمعه همه استفاده میکن صبح سر عت دانلود تو استیم 600k بود 512 نامحدود میترسم مخابرات بگریم بدتر شه اخه اگه دقت کنین یکی خوبه یکی میشگه بده منم اوصلا بد شناسم:d
والا من مشکلی ندارم الان سرعتم مثل همیشه 500 هست و پینگم هم رو 200 با اروپا

والا من مشکلی ندارم الان سرعتم مثل همیشه 500 هست و پینگم هم رو 200 با اروپا
آقا منم 2 مگ آسيا تك دارم سرعت حدود 340 ايناست . ولي يه مشكلي دارم . وقتي ميرم ايكس باكس لايو و ميخوام يه فايل رو دانلود كنم سرعت افتضاح ميشه . مثلا يه فايل 120 مگي رو 3 ساعت طول ميكشه دانلود كنه . ميخواستم بدونم مال بقيه هم همنطوريه ؟ اگه نه مشكل نت من از چيه ؟

خوبه پس:D من 10 روزه درخواست تخلیه دادم و 10 روزه صبا ثبتنام کردم و درخواست رانژه دادم انجام نشد رفتم مخابرات گفت سیم رانژه نداریم تا 2 هفته دیگه برامون نمیاد باید تحمل کنید زنگ زدم صبانت گفت نگران نباش تا شنبه خودم سیم رانژه میخرم برای مشترکهای صبا میبرم مخابرات :D

- - -ویرایش - - -

من برای سرعت 2 مگ صبانت کارت دانشجویی ارائه دادم وگرنه بهم نمیدادن
منم همینو میگم مدرک میخواد این دوستمون رو هوا حرف زد چیزی نمیخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or