برو مخابراتدوستان درخواست دادم خطو خالی کنم حسابم رو ورداشتن از رو خطو دیگه چراغ adslو اینترنت نداره ولی وقتی میرم خطو تو سایت مخابرات چک میکنم مینیویسه این خط ADSLدارد الان من باید چیکار کنم ؟میشهADSL گرفت یا نمیشه؟
به ISPزنگ بزنم به مخابرات زنگ بزنم ؟چی کنم دقیقا؟
تو رو خدا کمک کنید 15 روزه تو خالی کردن خط اسیا تک دهنمو سرویس کرده خستم کرده دیگه
صحبتات متین بود واقعا موافقم باهات مثلا من الان SNR رم جفت از 6-7 بالا نمیره اما پینگم حتی رو 120 هم تاحالا بوده البته منکر این نیستم که SNR تاثیری نداره اما طرف اصلی مخابرات و ISP هست و اگه اونا درست باشند اینا همش بهونس به قول خودت ما داریم چند ساله اینترنت استفاده میکنیم هر دفعه خطوط داخلی مشکل پیدا میکنه بعد یه دفعه درست میشه !؟؟!!- این روزا پشتیبانی ها دیگه به اوج سرویس دادن خودشون رسیدن (!) در هر حالت و وضعیت اگر اتفاقی برای کیفیت اینترنت رخ بده تمام اتفاقات در یک قضیه خلاصه می کنن سریع می گن : " برید از ورودی خونه چک کنید ، خط شما نویز داره! "
گاهی دوست دارم فقط گوشی تلفن توی حلق اینا کنم چون حس می کنم اینا خودشون نویز و تیک دارن کلا که هر اتفاق اینترنت با نویز می سنجن ؛ نمی دونم اینا این نویز از کجاشون در می یارن ولی باور دارم صحبت اینا صحبت SNR Margin و Attenuation نیست که بخش مهم و دقیق از قسمت Statistics DSL هست.
- چشم بصیرتی که پشتیبانی برای دیدن نویز دارن ما نداریم متاسفانه ولی تا جایی اطلاعات در ساده ترین حالت ممکن می گه " وجود یک SNR بین 11 تا 20 و یک Attenuation زیر 50 کیفیت خط رو در وضعیت Good قرار می ده و از حالت مشکل ایجاد کردن حاد خارجش می کنه ،اینجا هنوز وضعیت " خوب " تلقی می شه و عالی نیست که برای عالی بودنش باید یک SNR بالای 25db رو به صورت میانگین و یک Attenuation زیر 30 داشته باشی که اونوقت می شه در این حالت تلفن توی حلق پشتیبانی کرد.
اما اینا همه حرف های غریب و ناآشنایی هست برای پشتیبانی ، و هم چنان خط ما نویز داره،مودم ما خراب ، تنظیماتش ایراد داره و هیچ مشکلی از سمت ISP و زیر و رو ساخت نیست.
- اما همون وضعیت "خوب " هم کیفیت مطلوبی میده و باورش سخته که بلایی هایی که سر نت می یاد در وضعیت خوب خط رخ بده ، منکر این نیستیم که معدود از Time Out ها و نوسانات و افت و خیز های نت به صورت کلی از خط و ساختار زوج تابیده های مسی هست ولی نه در حد مشکلاتی که الان باهاش داریم.وجود Time out بی حدود و اندازه که نت رو به صورت کلی فلج کرده ، پینگ های پر نوسان و بالا ، و قطعی های پی در پی ، نوسان احمقانه سرعت دانلود در اکثر دانلود ها و مخصوصا سرورهای غیر داخلی ، داشتن زمان تاخیر بسیار بسیار بسیار بد در فرآیند های مثل بازی و دریافت تصویر ، واقعا تمام اینا آیا از سر نویز خط هست؟
- هیچ وقت قرار نیست ما گلابی باشیم چون با یک عده گلابی طرف هستیم!
اگر دست روزگار بزاره خواهیم شنید احتمالا " لود نشدن HTTPS های پرکاربرد ، دسترسی به تازه نماهای فراخوانده شده ، تجربه نسل جدیدی از کیفیت اینترنت بعد ساعت 12 شب (!) ، به اشتراک گذاری پهنای باندها به صورت کاملا غیرمنصفانه ، همراه دروغ و کاملا به شکل ناپاک و ... همه احتمالا به خاطر ورودی در خونه و نویز خط هست .
من نمی دونم و نمی فهمم تا ماه ها و سال های پیش که کیفیت مناسبی داشتیم.چرا ورودی در خونه ما عزیز نشده بود و خط نویز نداشت؟این روزا خیلی ها روزه هاشون باطل می شه آسون ، فقط نون پنیر و گردو باطل کننده روزه نیست ، حق خوردن هم جز خوردنی هاست....

چی طوری با1مگ320 دان داری منم 1مگ دارم به زور تا150 میاد دوستان پاسخگو باشن(اصفهان)دوست عزیز من با همین سرور های دانلودها و مین دانلود و..... با اینکه سرویس 1 مگ دارم سرعتم روی 320 ثابت هست.
مشکل من با سرور های خارجی هست الان من نمیتونم استیم رو درست و حسابی اپدیت کنم پشتیبانی میگه شاید سرور تو سرور هست نمیشه. اخه این یعنی چی؟!
شما هم برو به پشتیبانی بگو سرعتتون کمه!
محدود یا نا محدود؟ اگه داری 150 با نامحدود مخابرات میگیری برو خدا را شکر کن ! چون معمولا بین 100 نفر شیر میکنن !چی طوری با1مگ320 دان داری منم 1مگ دارم به زور تا150 میاد دوستان پاسخگو باشن(اصفهان)
محدود یا نا محدود؟ اگه داری 150 با نامحدود مخابرات میگیری برو خدا را شکر کن ! چون معمولا بین 100 نفر شیر میکنن !
سرعت معمولیش بیشتر رو چه قدره ؟ تو ساعات مختلف روز افت نداره ؟
پینگش معمولا با سرور اروپا چه قدره ؟
دو مگش چه قدر با 1 مگ فرق داره ؟
بین سرویس دو مگ و یک مگ مخابرات شدیدا موندم کدودم رو بگیرم . لطفا یکی پاسخ بده .
دوست عزیز مخابرات هر شهر با هم فرق داره و سرویس و کیفیتش مربوط به همون شهره شما یکی از بچه ها که مشهد هست و از مخابرات استفاده میکنه سوال کنی بهترهخودم بیشتر یک مگ میخوام ( واسه پولش ) ولی میگم اگه ارزش نداره و بی خود هست پول دور نریزم . و دو مگ بگیرم . چند بار هم تو همین جا سوال کردم که پینگ یک مگ و سرعت دانلودش معمولا چه قدره که جوابی ندادند .
خودم بیشتر یک مگ میخوام ( واسه پولش ) ولی میگم اگه ارزش نداره و بی خود هست پول دور نریزم . و دو مگ بگیرم . چند بار هم تو همین جا سوال کردم که پینگ یک مگ و سرعت دانلودش معمولا چه قدره که جوابی ندادند .
دو مگ سرعتش بین 450 تا 512 هست پینگش با اروپا هم بین 200 تا 250 یک مگشم حدودا سرعتت بین 250 تا 300 (آسیاتک)خودم بیشتر یک مگ میخوام ( واسه پولش ) ولی میگم اگه ارزش نداره و بی خود هست پول دور نریزم . و دو مگ بگیرم . چند بار هم تو همین جا سوال کردم که پینگ یک مگ و سرعت دانلودش معمولا چه قدره که جوابی ندادند .