بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه واسه گیم نمی خوای و واقعا اینطوری که گفتن باشه خوبه ولی اینجا خیلی ها میگن صبانت هم دزده. من تاحالا نداشتم. آسیاشیت دارم الان، منتظرم قراردادم تموم شه فسخ کنم! دو هفته پیش وصل شد!!!!

من حالا 256 نامحدود دارم با سرعت دانلود 100(24 ساعت همون 100 هست شرکت علم نوین جنوب ) اما سرعت صبا بالاتره میخام برم اونجا

- - -ویرایش - - -

هر دو چراغ با هم.
چک کردم فایده نداشت.

لینک میپرونه.نویز داره.مشکل یا از خط تلفنته یا مخابرات.همیشه این مواقع میگن از سیم تلفن که میاد تو خونه تست بگیر.

من حالا 256 نامحدود دارم با سرعت دانلود 100(24 ساعت همون 100 هست شرکت علم نوین جنوب ) اما سرعت صبا بالاتره میخام برم اونجا

مگه صبانت نامحدود هم داره ؟
اگه اینی که شما میخوای بری محدوده به نظرم پول اضافی داری میدی . چون کلا سیستم شبانه نمی تونه جای کل روز نامحدود رو بگیره و مطمعن باش اینا بعد از چند شب سرعت رو میارن پایین .

مگه صبانت نامحدود هم داره ؟
اگه اینی که شما میخوای بری محدوده به نظرم پول اضافی داری میدی . چون کلا سیستم شبانه نمی تونه جای کل روز نامحدود رو بگیره و مطمعن باش اینا بعد از چند شب سرعت رو میارن پایین .

نه .صبا میخام محدود بگیرم.اینجور که خودش گفته سرعت دانلود روز و شب فرقی نداره.حالا بخوان محدودش کنن سرعتو .سرعت دانلود 2 مگ چند میشه؟

نه .صبا میخام محدود بگیرم.اینجور که خودش گفته سرعت دانلود روز و شب فرقی نداره.حالا بخوان محدودش کنن سرعتو .سرعت دانلود 2 مگ چند میشه؟
بله زیاد فرقی نداره اما برای چند وقت بعد از این که یه مقدار مشخصی دانلود کردی سرعت میاد پایین .
چند گیگ حجم میدن ؟ در یک ماهه ؟ پولش چه قدر شد ؟

بله زیاد فرقی نداره اما برای چند وقت بعد از این که یه مقدار مشخصی دانلود کردی سرعت میاد پایین .
چند گیگ حجم میدن ؟ در یک ماهه ؟ پولش چه قدر شد ؟
بهش گفتم تستی میگیرم اگه خوب بود 6 ماه یا یک ساله میگیرم ازت گفت اگه میخای تستی بگیری جشنواره ای بگیر.منم سه ماه گرفتم-سرعت 2 مگ- با 3 گیگ- 11 تومن- البته برای سرعت بالاتر از 512 باید مدرک چیزی نشون بدی منم کارت دانشجویی دادم

آخرین ویرایش:
زیاد دلتو خوش نکن!!! سرعت دانلود دو مگ 240 باید باشه.

یه چیز دیگه هست نمایندگی صبانت 5 روزه اومده تو شهر ما قبلش صبانت نبود اینجا امکان داره که 3-4 ماه یا بیشتر سرعتشون بالا باشه برای جذب مشتری در شهر جدید؟

یه چیز دیگه هست نمایندگی صبانت 5 روزه اومده تو شهر ما قبلش صبانت نبود اینجا امکان داره که 3-4 ماه یا بیشتر سرعتشون بالا باشه برای جذب مشتری در شهر جدید؟
هر isp تو هر منطقه یه جوره، استرسی نشو فوقش اینه که بد باشه آخرش میری عوض میکنی دیگه، دنیا که به آخر نمیرسه، البته من جات باشم یک ساله نمیگیرم ریسک داره.

هر isp تو هر منطقه یه جوره، استرسی نشو فوقش اینه که بد باشه آخرش میری عوض میکنی دیگه، دنیا که به آخر نمیرسه، البته من جات باشم یک ساله نمیگیرم ریسک داره.
البته خوبه چون با مسئول نمایندگیش دوست شدم مشکل داشته باشه زود بهش زنگ میزنم :))

- - -ویرایش - - -

ماله من هنوز سرعت دانلود آشغاله.از 200 نزدیک دو هفته هس اومده رو 10
مخابرات 512

بابا اینترنت مخابرات خوب نیست.اصلا میگن شرکتی که تبلیغش چاپ شد پشت فیش تلفن دیگه نباید ازش خرید..

به دوستانی که می خوان اینترنت خریداری کنند توصیه می کنم بیشتر از 3 ماهه خریداری نکنید !!! البته توصیه من همون یک ماهه هست چون اینترنت ایران اصلا پایدار نیست بلکه اینترنت هیچ شرکتی بدون برو برگرد پایدار نیست پس خرید کردن یک ساله یا 6 ماهه یا به طور کلی چند ماهه کلا ضرر هست و وقتی شما یک ماهه دارید اگر مشکلی پیش بیاد سریع می تونید قرارداد رو فسق کنید و خارج بشید در غیر اینصورت یا باید زجر بکشید یا کلی ضرر می کنید.

وای باورم نمیشه الان isp به سری تعرفه های جدید گذاشته نامحدود ماهی 20 تومن
همین الان تمدید کردم پینگ با بتل 3 :

سرعت :

:bighug: دارم بال در میارم

امروز 3 مرداد سرعت دانلود با آسیاتک 7 کیلیوبایت.! خیر سرمون هم سرویس 1 مگ داریم.
از بچه ها کسی از مخابرات مرکز امامت منطقه 13 سرویس گرفته خوب هست؟! اگر کسی داره یه راهنمایی کنه.!
ممنون

الان شاتل 2 ساعته سرعتش از 140 اومده رو 60 با پشتیبانی صحبت کردم میگه مشکل سراسریه... جالبه از سرورهای داخلی سرعتم روی 140...گند زدن به نت رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or