بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2853308920.png

اوج فناوری رو میشه حس کرد ....سرعت اپلود بیشتر از دانلوده ..پینگ بماند:|
512 حجمی)x

دوستانی که مخابرات دارن تهران هنوز سرعتشون افتضاحه؟ من 512 4 5 کیلوبایت میده 2 هفتس
پس من دوماهی 50 تومن پول چی میدم؟ این اینترنته؟ فقط پینگش خوبه لامصب
زنگ زدم پشتیبانی کوفتی میگه یه تست سرعت بگیر با Internet Bandwidth Test & Speed Test.تست سرعت اینترنت گرفتم میگه 512 دیگه من چیکارش کنم؟ :|
گفتم از خدا بی خبر فقط همین سرور که این سرعت به من میده بی همه چیز :دی
:(( خداااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:
مگه اونور چه خبره ؟ من پایین ترین حد دانلود دیگه 250 kb هست که کم پیش میاد دانلود متوسط هم 400 kb هست بالاترین هم 900 kb .

سرعت دانلود مهمه اما برای گیمر جماعت هیچی پینگ نمیشه! توی منطقه شما هم پینگ خوب وجود نداره متاسفانه.

سلام
کسی خبر نداره این اینترنت کی درست میشه ؟
زنگ زدم پشتیبانی میگم وضع اینترنت افتضاحه . میگه واسه بازی میخوای ؟ میگم اره . میگه بازی که ساپرت نمیکنه . فقط کارای ای دی اس الی :|

مخابرات 1 مگ (مثلا)

2853312396.png

2853338468.png

2853345309.png

سلام
کسی خبر نداره این اینترنت کی درست میشه ؟
زنگ زدم پشتیبانی میگم وضع اینترنت افتضاحه . میگه واسه بازی میخوای ؟ میگم اره . میگه بازی که ساپرت نمیکنه . فقط کارای ای دی اس الی :|

مخابرات 1 مگ (مثلا)

2853312396.png

2853338468.png

2853345309.png

شما اگر می گفتی برای کار هم می خوام باز هم همین جواب رو می شنیدی.یکی نیست بهشون بگه اخه چه فرقی می کنه چیزی که خراب ،خراب دیگه ،بازی و کار نداره.الان ملت با Https ها کار دارند جون می کنه صفحه را باز کنه ربطی به بازی نداره که!100 جور پورت را ***** کردید .
این اینترنت ایران هیچ وقت درست نمیشه چون شرکت های مثل زیر ساخت این اجازه را نمی دن

سلام
من مخابرات 128 دارم و سرعت دانلودم 15 تا 30 کیلوبایته:dمیخاستم بدونم سرعت بالاتر میده؟ مثلن 2 مگابایت؟مدارک خاصی میخواد؟ وسرعته دانلودش چه قدره؟ از دوستانی که دارن راضی هستن؟
سایتی هست که برای اینترنت مخابرات باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or