بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رئیس مکسنت از دوستان بنده هستن.
هیچوقت به دنبال درآمد نبودن! تنها چیزی که براشون مهم بوده دادن بهترین کیفیت ممکن اینترنت به هموطنانن آذری بوده. هرچند من خودم کرد هستم نه آذری ولی به کرد ها هم این سرویس رو داد بنا به دلایلی که نمیشه اینجا گفت و همه میدونیم... :دی
خلاصه تهرانی ها و سایر کشور بیخیال این مکسنت بشن بهتره! :دی
مکسنت هم اکنون در آذربایجان غربی،شرقی،اردبیل و قزوین هم سرویس داره.

پینگ مکسنت برای کل اروپا زیر 100 هست. و تمامی سرعت سرویس هاش در 24 ساعت حتی 1 کیلوبایت افت نداره. ;)
حالا من که لر هستم چی :D
خیلی ممنون که بهمون امید دادی :D

پیش بینی ای که خودم دارم از اینکه پینگ ماکس نت اینقدر خوبه اشتراک 1 به 2 بودن هر خطش هست این یعنی تقریبا اختصاصی بودن پورت و خالی بودن ترافیک برای شما و پایین بودن فوقولاده ی پینگ به این خاطر اینو میگم که شاتل در بعضی مواقع که اختلال سراسری میشد و بعضی نقاط قطع میشد پینگش با خارج به 120 هم می رسید.

پیش بینی ای که خودم دارم از اینکه پینگ ماکس نت اینقدر خوبه اشتراک 1 به 2 بودن هر خطش هست این یعنی تقریبا اختصاصی بودن پورت و خالی بودن ترافیک برای شما و پایین بودن فوقولاده ی پینگ به این خاطر اینو میگم که شاتل در بعضی مواقع که اختلال سراسری میشد و بعضی نقاط قطع میشد پینگش با خارج به 120 هم می رسید.

نه بخاطر شیرخط نیست! نزدیک 2 ماه پیش که تبریز بودم با مکسنت کلی تست گرفتم اینجا نمیدونم به یادتون هست یا نه! مسکنت یه خط اختصاصی خریده! مخصوص خودش! پینگ خوبش به این دلیل هست.

نه بخاطر شیرخط نیست! نزدیک 2 ماه پیش که تبریز بودم با مکسنت کلی تست گرفتم اینجا نمیدونم به یادتون هست یا نه! مسکنت یه خط اختصاصی خریده! مخصوص خودش! پینگ خوبش به این دلیل هست.
یه تست با پینگهای بتلاگ بزارید ببینیم با بتلفیلد چطوره پینگش! :d

هیچوقت به دنبال درآمد نبودن! تنها چیزی که براشون مهم بوده دادن بهترین کیفیت ممکن اینترنت به هموطنانن آذری بوده. هرچند من خودم کرد هستم نه آذری ولی به کرد ها هم این سرویس رو داد بنا به دلایلی که نمیشه اینجا گفت و همه میدونیم... :دی

پینگ مکسنت برای کل اروپا زیر 100 هست. و تمامی سرعت سرویس هاش در 24 ساعت حتی 1 کیلوبایت افت نداره. ;)

من کرد کرمانشاهم , اطراف ما نمیاد ؟ :دی

پزشک جامعه اینترنت مخصوص گیم داره . گیمر جامعه اینترنت مخصوص لگ داره . اینترنت مخصوص پزشک هم نداریم . دوشواری هم نداره :d

جدی قزوین هم شعبه داره؟ می‌شه آدرسشو بدی مسعود جان؟

جدی قزوین هم شعبه داره؟ می‌شه آدرسشو بدی مسعود جان؟

بله کیوان جان در همدان هم داره شروع به کار میکنه. کلا مکسنت سعی میکنه غرب کشور رو تسخیر کنه. ولی بهترین خدماتش فقط در تبریز هست.

دفتر استان قزوین: قزوین، خیابان فردوسی جنوبی، مجتمع فردوسی آبادگران، طبقه 5، واحد 505

- - -ویرایش - - -

پزشک جامعه اینترنت مخصوص گیم داره . گیمر جامعه اینترنت مخصوص لگ داره . اینترنت مخصوص پزشک هم نداریم . دوشواری هم نداره :d

حمید مکسنت فقط در آذربایجان شرقی خط اختصاصی داره. ولی باز در اون 5 تا استان بعدی که خدمات داره باز هم کیفیتش نسبت به مخابرات و... بهرته.

- - -ویرایش - - -

من کرد کرمانشاهم , اطراف ما نمیاد ؟ :دی

برنامه های آیندشو نمیدونم اما الان در این استان ها فعاله: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، قزوین، همدان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or