بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هم اکنون هیچ سایتی که در HTTPS باشه رو نمیتونم باز کنم . حتی سایت بانک ها رو :|
بتل لاگ و بانک پاسارگاد و جیمیل و ... که از HTTPS استفاده میکنن تمام برام TimeOut میشن :|

بالأخره پس از چند ما یه پینگه زیر 200 دیدم با فرانکفورت:
84052580.png

84052896.png

اینم سرعت دانلود من
شما ایران هستید؟

آخرین ویرایش:
يک گام تا ثبت دامنه «iran.» و نوشتن آدرس‌ اينترنتي به زبان فارسي

رييس مرکز ثبت دامنه‌هاي ir. پژوهشگاه دانش هاي بنيادين براي شرکت در نشست آيکان راهي دوربان آفريقاي جنوبي است و اميدوار است هفته آينده بتواند گام‌‌هاي آخر را براي ثبت دامنه نقطه ايران بردارد.

بر اساس مقررات آيکان و بر اساس حقوق کشورها در سازمان ملل، هر کشور متناسب نام خود مي‌تواند يک دامنه مطابق با استانداردهاي سازمان جهاني ايزو ثبت کند.
ثبت دامنه بر اساس خط و زبان رسمي هر کشور از سال 2010 با نام برنامه fast-track آغاز شد و ايران دومين کشوري بود که درخواست ثبت دامنه نقطه ايران به آيکان اعلام کرد.
در صورت ثبت دامنه نقطه ايران، آدرس هاي اينترنتي به زبان کاملا فارسي تايپ خواهند شد.
اکنون چند کشور دامنه غير لاتيني خود را ثبت کرده‌اند اما اين کار تاکنون براي ايران انجام نشده است. طبق اولين پيش‌بيني‌ها قرار بود تا پايان سال 89 دامنه نقطه ايران ثبت شود، اما هنوز اين کار انجام نشده است.
اکنون رييس مرکز ثبت دامنه هاي نقطه آي.‌آر پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادين، براي شرکت در نشست آيکان راهي دوربان آفريقاي جنوبي است. وي اميدوار است در نشست هفته آينده ديگر بتواند کار را تمام کند.

عليرضا صالح در گفت‌وگو با فارس گفت: همکاري همه‌جانبه‌اي از سوي مسئولان کشور و بخش خصوصي براي ثبت دامنه نقطه ايران انجام شده و مدت طولاني است که همه انتظار اجرايي شدن اين کار را مي‌کشند.
وي مي‌گويد: اميدواريم در اين نشست بتوانيم با مذاکره با شرکت «يانا» (Iana) گام‌‌هاي آخر را براي ثبت دامنه نقطه ايران برداريم.

آقایون توجه کنین بیزحمت.....لطفا دوستانی که نتشون داغونه و مشکل دارن چنروزی هستش دارم چک میکنم میبینم هر سایت و سرور داخلی مشکل داره یا اینکه هاستینگ رو داخلی کردن ارتباط با اون به شدت محدود شده ...همین الان چندتا دانلود از سرورهای مختلف دارم که خارج از کشورها خیلی خوب دانلود میکنن اما داخلی ها شده دایل آپ........با هیچ بازیکن ایرانی نمیتونم بازی کنم اما با اونور دنیا آینه هستش بازی.....نظرتون چیه؟؟؟

برای پارس آنلاین ساعا 6.30 تست شد :

فقط هم از این به بعد پینگ تست می خوام انجام بدم برای ساعت 10 صبح به بعد هم روز چهارشنبه تست انجام میدم ؛ دوستان دیگه هم از ای اس پی های دیگه هم تست بزارن از فرانکفورت ؛ هلند ، پاریس !

حداقل اینطوری گیمر ها جمع میشن اون ای اس پی که اوضاش بهتره دیگه !!! حداقل خودمون به خودمون کمک کنیم تو این شرایط داغون ..

دوستانی که ماکس نت دارند یه تریس بزارند با خارج 4.2.2.4 ببینیم چقدر میره...
در ضمن بگین پینگتون با داخل چقدره.
maxnet در حال حاضر مختص آذربایجان و شمال غربه..
دوسته من داره از تبریز... پینگش با اروپا بدون استثنا زیر 100 0 80 هستش!! و بیشتر اوقات خودش هاسته!!
با ترکیه پینگش زیر 50 است... نتش فوق العاده اس... میشه گفت دیگه لگ و اینجور چیزارو نخواهیم داشت باهاش... ولی متاسفانه مسئولین متعصب هستن... این نت واسه ماها نمیاد :)

maxnet در حال حاضر مختص آذربایجان و شمال غربه..
دوسته من داره از تبریز... پینگش با اروپا بدون استثنا زیر 100 0 80 هستش!! و بیشتر اوقات خودش هاسته!!
با ترکیه پینگش زیر 50 است... نتش فوق العاده اس... میشه گفت دیگه لگ و اینجور چیزارو نخواهیم داشت باهاش... ولی متاسفانه مسئولین متعصب هستن... این نت واسه ماها نمیاد :)
به خدا اگر آذربایجان بودم سریع 8 مگابیت ماکسنت می گرفتم و یک لحظه هم تامل و درنگ نمی کردم.
من نمیدونم چرا بقیه ISP ها زور نمیزنن از این سرویس ها بدن به مردم واقعا مسخره است...

آخرین ویرایش:
رئیس مکسنت از دوستان بنده هستن.
هیچوقت به دنبال درآمد نبودن! تنها چیزی که براشون مهم بوده دادن بهترین کیفیت ممکن اینترنت به هموطنانن آذری بوده. هرچند من خودم کرد هستم نه آذری ولی به کرد ها هم این سرویس رو داد بنا به دلایلی که نمیشه اینجا گفت و همه میدونیم... :دی
خلاصه تهرانی ها و سایر کشور بیخیال این مکسنت بشن بهتره! :دی
مکسنت هم اکنون در آذربایجان غربی،شرقی،اردبیل و قزوین هم سرویس داره.

پینگ مکسنت برای کل اروپا زیر 100 هست. و تمامی سرعت سرویس هاش در 24 ساعت حتی 1 کیلوبایت افت نداره. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or