بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

13-7-21-215225jahangard.jpg

ارتباطات مرز منافع ملی / مدیریت و تدبیر در *****ینگ / ارزان شدن خدمات اینترنتی در کشور

طراح و مجری نخستین برنامه نسبتا جامع فاوا در کشور یعنی همان برنامه توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات موسوم به تکفا معتقد است که ارتباطات مرز منافع ملی است و باید از این مرز، مرزبانی شود حال چه سرعت اینترنت بالا و یا پایین باشد. نصرالله جهانگرد - عضو هیات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) رعایت مساله امنیت در فضای مجازی را در هر شرایطی برای کشور الزامی دانست و اظهار کرد: در کنار این امنیت، اعتقاد دارم که سرعت اینترنت و افزایش آن باعث بهبود خدمات، افزایش کیفیت و رشد توسعه اقتصادی خواهد شد. اگر در جایی ضعف وجود دارد، نباید جلوی توسعه کشور گرفته شود بلکه باید این ضعف را برطرف کنیم. دبیر سابق شورای عالی اطلاع‌رسانی درباره موضوع *****ینگ ابراز عقیده کرد: این موضوع به یک چالش اجتماعی تبدیل شده و مطلبی که در تمام دنیا به عنوان پایش اینترنتی به نحو معقولی انجام می‌شود، در ایران به دلیل گسترش نامتعادل در تمام زمینه‌ها باعث ایجاد نارضایتی شده است. فکر می‌کنم باید در این زمینه مدیریت و تدبیر بهتری صورت بگیرد تا اعتماد عمومی مردم نسبت به این قضیه به نفع مصالح اجتماعی و فرهنگی صورت پذیرد و امیدوارم این موضوع اصلاح شود. جهانگرد درخصوص قیمت خدماتی اینترنتی که در کشور ارائه می‌شود گفت: این موضوع را باید با توجه به هر کشور سنجید. من معتقدم خدمات اینترنتی در کشور باید ارزان‌تر شود و نهادهایی که در این حوزه در حال فعالیت هستند باید درآمد خود را از سرویس‌ها تامین کنند نه از برقراری ارتباط یعنی برقراری تماس و ارتباط نباید آنقدر هزینه‌بر باشد. وی بالا بودن قیمت‌ها در زمینه ارائه اینترنت ناشی از انحصاری بودن این مقوله را رد کرد و افزود:‌ درست است که این حوزه در انحصار دولت است اما علت بالا بودن قیمت‌ها توقع غلطی است که نهادها در مورد اینترنت دارند و تمرکز خود را برروی کسب بیشترین نرخ درآمد از خدمات دسترسی متمرکز ساخته‌اند. رییس سابق هیات مدیره شرکت ملی انفورماتیک ایران در رابطه با قطع شدن تماس‌های تصویری رایتل گفت: در تبدیل موضوع مبادله تصویر در حوزه رسانه‌ای به خصوص هنگامی که ارتباط یک به یک است به علت تعریف غلط قضیه و صورت مسئله که در نزد صاحبان محترم فتوا به وجود آمده، باید تعریف درست و دقیق ارائه شود.جهانگرد در خصوص وضعیت امضای دیجیتال در کشور هم عنوان کرد: برنامه‌هایی که بتوان برای امضای دیجیتال از آنها استفاده کرد چندان توسعه پیدا نکرده است؛ این سرویس به عنوان یک خدمت لازم برای کسب و کار اینترنتی در تمام دنیا جواب داده است و ما در این موضوع خیلی عقب هستیم؛ اصل موضوع این است که ایجاد یک سیستم شناسایی واحد برای افراد در فضای مجازی امری لازم است و در این زمینه وزارت صنعت، معدن و تجارت با تلاش‌های چند ساله در این حوزه موفق بوده و خدمات آن را راه اندازی کرده است.

آدم های باحالی دارند وارد عرصه میشن امیدوار باشید.

محمد جان ایشون یکی از اصلی ترین یا بهتر بگم محتمل ترین گزینه وزارت ارتباطات هستن.
در دولت جدید مطمئن باشین هیچ وزیری نمیگه 128 کیلوبیت کافیه یا اینترنت پاک میدیم یا از لایه های جو به دنیا پیغام میرسونیم....

پس هیچ اتفاق خاصی نیافتاده الکی خوشحال بودم :d

سرعتت دانلودت شبانه ات چنده؟

2851193770.png

چه پینگی دارم من!!!درسته خیلی وقته بازی نمیکنم و تو جو پینگ نیستم ،ولی این پینگ خیلی ر...دماله!!!!!!
بستگی به سرورش داره خارج باشه یا داخل ...داخل حدود 200 خارج باشه افتضاح ! متغیر بین 30 تا 70-80 ...

پارس انلاین متاسفانه کیفیتش افت کرده حدود 1-2 ماه مخصوصا چند هفته اخیر ... پینگ با خارج بسیار بد ...

دوستان ادرس چند تا سرور داخلی که بازی ران می کنند رو اگه بذارید ممنون میشم ... خارج که هیچ،گاهی مشکلاتی با داخل دارم می خوام ببینم وضع پینگ و تایم اوت به چه صورت هست. ممنون.

الن من دقیقا باید یخه کیو بگیرم ؟! :|
اینترنته داریم ما!؟ وضعم با سرور داخلی اینه:|
وضع نت ملیشون این باشه وای به حال نت های دیگه...
کم کم داره باورم میشه تو اینجا واسه ماها هیچ جایی نیست...................................

کم کم داره باورم میشه تو اینجا واسه ماها هیچ جایی نیست...................................

من با داخل حتی نمیتونم تست بگیرم ارور میده.....بازم واسه شما جواب داد خوبه!!!! :d;) توی هیچ بازی با ایرانی جماعت نمیتونم بازی کنم !!!!!

شما چه پهنای باندی دارید؟

پهنای باند 512

محمد جان ایشون یکی از اصلی ترین یا بهتر بگم محتمل ترین گزینه وزارت ارتباطات هستن.
در دولت جدید مطمئن باشین هیچ وزیری نمیگه 128 کیلوبیت کافیه یا اینترنت پاک میدیم یا از لایه های جو به دنیا پیغام میرسونیم....

مسعود مثبت اندیشین قابل احترامه ولی توقع نداشته باش ما فکر کنیم با دولت جدید قراره بریم 13 بدر .

پس هیچ اتفاق خاصی نیافتاده الکی خوشحال بودم :d

سرعتت دانلودت شبانه ات چنده؟

2851193770.png

چه پینگی دارم من!!!درسته خیلی وقته بازی نمیکنم و تو جو پینگ نیستم ،ولی این پینگ خیلی ر...دماله!!!!!!

خوشحال شدم که درک کردی چی میگم ؛ الان سرعت آپلود + دانلودت خوبه !! ولی پینگت بده چرا که 350 به بالا = 100% نوسانات هم داری و افت هم هست پس بدرد بازی نخواهد خورد !
پاس آنلاین بد شده 2 ماه هست و منم تایید می کنم از صبح تا 8 شب برا من داغونه تازه 8 شب تا 2 بامداد که دانلود رایگان باشه پینگ خوب میشه ! تازه قابل بازی کردن میشه بین 250 تا 330 اینطوراست برا من !!!!
ولی قبلا منظورم قبل از همه ی این مشکلات پینگم 200 ثابت بود و مشکلی نبود تا اینکه الان 4 ماه شد دیگه وضعیت مثل قبل نشده و ثباتی هم نداره با اینکه من کلی کشمکش داشتم با شرکت و خیلی هم جبران خسارت شد ولی این روند پارس آنلاین یعنی سقوط شرکت پارس آنلاین بزودی تا آخر مرداد مطمئن باشید کلی فسخ قرار خواهد داشت ، من جدیدا هم خیلی مشکل زیر ساختی ! پارس آنلاین پیدا کرده مثلا سرعت دانلود من دیشب با خارج 0.05 Mb بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوشحال شدم که درک کردی چی میگم ؛ الان سرعت آپلود + دانلودت خوبه !! ولی پینگت بده چرا که 350 به بالا = 100% نوسانات هم داری و افت هم هست پس بدرد بازی نخواهد خورد !
پاس آنلاین بد شده 2 ماه هست و منم تایید می کنم از صبح تا 8 شب برا من داغونه تازه 8 شب تا 2 بامداد که دانلود رایگان باشه پینگ خوب میشه ! تازه قابل بازی کردن میشه بین 250 تا 330 اینطوراست برا من !!!!
ولی قبلا منظورم قبل از همه ی این مشکلات پینگم 200 ثابت بود و مشکلی نبود تا اینکه الان 4 ماه شد دیگه وضعیت مثل قبل نشده و ثباتی هم نداره با اینکه من کلی کشمکش داشتم با شرکت و خیلی هم جبران خسارت شد ولی این روند پارس آنلاین یعنی سقوط شرکت پارس آنلاین بزودی تا آخر مرداد مطمئن باشید کلی فسخ قرار خواهد داشت ، من جدیدا هم خیلی مشکل زیر ساختی ! پارس آنلاین پیدا کرده مثلا سرعت دانلود من دیشب با خارج 0.05 Mb بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مشکل کم و بیش در خیلی از ISP ها به وجود اومده مثلا شاتل هم از ساعت 11 و 12 ظهر تا 7 یا 8 شب پینگش میره بالای 300 و بشدت نوسان می کنه و سرعت هم بعضی مواقع به طرز عجیبی کند میشه دقیقا مثل مشکلی که شما دارید و همینطور خیلی های دیگه با ISP های معروف دیگه دارند و این نشون میده مشکل از یک یا دو تا ISP نیست بلکه جایی دیگه دارند انگولک می کنند.
پیشنهاد می کنم صبر کنیم و البته پیگیر باشیم تا بلکه با اومدن دولت بعدی همین اینترنت فعلی با کیفیت بهتر و پایداری بیشتر به دستمون برسه.

مسعود مثبت اندیشین قابل احترامه ولی توقع نداشته باش ما فکر کنیم با دولت جدید قراره بریم 13 بدر .

چاره ای جز مثبت اندیشی به آینده نیست! وزیرای قبلی میگفتم اینترنت اومانیستی هست و ابزار جاسوسی... وزیر آینده میگه سرعت کمه و اینترنت رو نباید محدود کرد. در گفتار که تفاوت بسیاره امیدوارم در عمل هم اینگونه باشه.

سرویس رویال مکسنت. سرعت 8 مگابیت ماهی 30 تومن.

s7s6elgl3pknnsaj30z.jpg

تست ماله یکی از دوستان هست.

اینکه سرعتش نسبت به قیمتش خیلی پایینه!:| الان این 6 گیگش میشه 89 تومان!!!
من مخابرات 2 مگ دارم ماهی متوسط 30 گیگ مصرف میکنم میشه 87 تومان و اینم سرعتم.
l5q3dqyvgg0fovo68abj.png

در ضمن اگه همین 8 مگ واسه مخابرات بود سرعتش میشد 2 مگ در ثانیه نه 1 یک مگ. در کل به نظرم خیلی گرونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or