البته به اون شركتي هم كه ميخواد تخليه كنه ربط داره.مثلا براي من 5 روز طول كشيد.اگه بخوایین تخلیه کنین که 2 3 روز تا وصل هم بشه نهایت 3 روز.
البته به اون شركتي هم كه ميخواد تخليه كنه ربط داره.مثلا براي من 5 روز طول كشيد.اگه بخوایین تخلیه کنین که 2 3 روز تا وصل هم بشه نهایت 3 روز.
اگه بخوایین تخلیه کنین که 2 3 روز تا وصل هم بشه نهایت 3 روز.
احسنت آفرین اگر خودم جلوش بودم همین رو می گفتم.آخه یکی نیست به این آقای مثلا مدیر عامل بگه مگه شما و دوستان گرامیتون واسه گند زدن به اینترنتی که ما داریم بابتش پول میدیم از ما اجازه میگیرید که ما واسه دور زدن *****ینگ از شما و دوستانتون اجازه بگیریم

چيكار كنم؟دوستان مخابرات بدون نامه 512 میده بخوام اینترنتی سفارش بدم؟
نه متاسفانه اجاره نشین هستیم
از همون آوا گستر وایرلس بگیر البته اگه منطقه تون پوشش داشته باشه !سلام دوستان مي شه يهisp خوب به من معرفي كنيد.
من سمته نياورانم(اقدسيه) و سرويسي كه الان دارم ٢ مگ هست و ماهي ١٠ گيگ. ازم ماهي هم ٥٨ تومن مي گيرند و سرويس دهندم آوا گستر
هست ٣ سالي مي شه از اينجا سرويس مي گيرم، سرعت دانلودش عاليه باidm ٤٠٠~٦٥٠ كيلوبايت دان مي كنه ،بعضي اوقات كمتر بعضي اوقات بيشتر
مشكلم پينگشه كه تو بازي اعصابه خودمو دوستامو خورد كردهچيكار كنم؟
وايرلسهاز همون آوا گستر وایرلس بگیر البته اگه منطقه تون پوشش داشته باشه !

سلام دوستان مي شه يهisp خوب به من معرفي كنيد.
من سمته نياورانم(اقدسيه) و سرويسي كه الان دارم ٢ مگ هست و ماهي ١٠ گيگ. ازم ماهي هم ٥٨ تومن مي گيرند و سرويس دهندم آوا گستر
هست ٣ سالي مي شه از اينجا سرويس مي گيرم، سرعت دانلودش عاليه باidm ٤٠٠~٦٥٠ كيلوبايت دان مي كنه ،بعضي اوقات كمتر بعضي اوقات بيشتر
از همون آوا گستر وایرلس بگیر البته اگه منطقه تون پوشش داشته باشه !
سلام دوستان مي شه يهisp خوب به من معرفي كنيد.