بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اتفاقی که برای من افتاده خیلی جالبه
من یه اینترنت 512 نامحدود مخابرات دارم .پریروز تلفن ما یه 2 ساعتی قطع شد بعد که وصل شد من یه افت سرعت شدیدی رو تو اینترنتم و دانلود مشاهده کردم بعد که بررسی کردم دیدم اینترنتم 128 شده :-o .زنگ زدم پشتیبانی میگه اینجا براتون 512 ثبت شده ولی نمیدونم چرا سرویستون رو دارن با پهنای باند 128 ارایه میدن :| بعد هم گفت بررسی میکنیم .

الان زنگ زدم isp.منم 512 نامحدود مخابرات دارم زنگ زدم گفت شما 256 نامحدود دارید تو ساعت اداری زنگ بزنید تا پیگیری کنن.در مورد کاهش سرعت هم گفت همه این مشکلو دارن به خاطر کاهش پهنای بانده بزودی درست میشه ولی خدا میدونه بزودیشون کی هست!

بابا این چه وضعشه!! نت ..ده... ای بابا
چقد زنگ بزنم به این پشتیبانی بخدا من دیگه خجالت میکشم!! روام که رو نیست... هردفعه هم جواب میدن... ای بابا..........
دیگه نزدیک بود 10تا بهشون بگم.... یه مشت بیسواد ریختن تو این ادارات...

بابا این چه وضعشه!! نت ..ده... ای بابا
چقد زنگ بزنم به این پشتیبانی بخدا من دیگه خجالت میکشم!! روام که رو نیست... هردفعه هم جواب میدن... ای بابا..........
دیگه نزدیک بود 10تا بهشون بگم.... یه مشت بیسواد ریختن تو این ادارات...

من رفتم اکانت مخابرات گرفتم از طرف که سرویس رو ثبت می کنه میپرسم طرح طلایی شبانه داره دیگه ؟ میگه نه :دی زنگ میزنم پشتیبانی میگه داره ( البته تو pdf لیست سرویس هم نوشته که داره :دی ) بعد به یارو میگم پینگ چه طوریه ... میگه نمی دونم پینگ چیه !

کلا مخابرات بهتره سرویس شانسی براتون خوب باشه و گرنه پشتیبانی و اطلاعات فنی تعطیل !

خراسان رضوی - مخابرات ما محدوده برای همین مشکلاتش کمتره.

برا من 2 مگ طلایی ( سه ماهه 6 گیگ ) هست .. البته طرح الماس نا محدود هست ولی خب من خود مشهد نیستم و یارو گفت سرویس رو نداریم ! حالا شاید هم بوده چون طرف هیچی بارش نبود !

مدیر عامل زیر ساخت تاکید کرد: در مورد اشخاص نیز قانونی جرایم رایانه ای به عهده کمیته *****ینگ بوده و اگر کسی بخواهد *****ینگ را دور بزند باید از آنها مجوز بگیرد.
آخه یکی نیست به این آقای مثلا مدیر عامل بگه مگه شما و دوستان گرامیتون واسه گند زدن به اینترنتی که ما داریم بابتش پول میدیم از ما اجازه میگیرید که ما واسه دور زدن *****ینگ از شما و دوستانتون اجازه بگیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or