بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

گاندی هم رییس جمهور ما میبود نمیتونست 1 ساله افتضاح هایی که به وجود اومده رو جمع کنه....به چشم انداز های کوتاه مدت واس حل مشکل نت ایران امیدوار نباشید....

دوستان من یه سوالی دارم، ممنون میشم جواب بدید.
مخابرات اینترنت نامحدود 512 رو میده ماهانه 20000 تومن!
سوال من اینه که دیگه چه نیازی به شرکت های خصوصی هستش و چرا ملت از این شرکت ها میگیرن؟!
ممنون میشم روشنم کنید.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4 Beta

با وجود مخابرات هم تقریبا شرکت خصوصی وجود نداره شاید فقط یک اسم باشه . مخابرات انقدر حرفه ای و هوشمند در ابتدا کار عمل کرد که توجه خیلی ها رو جلب کرد ولی در ادامه انقدر ناجوانمردانه عمل کرد که تنفر خیلی ها رو جلب کرد! ای کاش خصوصی شدن ISP ها بیشتر از حد یک حرف بود و هیچ وقت یک سوپر اسپرتی مثل " اینترنت " رو به دست یک دوچرخه ساز و FIX کنندش ، نمی دادن و نمی افتاد...

- - -ویرایش - - -

بچه ها سرویس های نامحدود مخابرات چه طوری خوبه؟!
های وب چه طور کسی این جا سرویس گرفته؟!

در حالت معمول ، وقتی وضعیت نت توی شرایط عادی هستش " بد نیستن " ، برای Gaming و مواردی مثلش که به لتنسی و پینگ های مناسب احتیاج دارن خوب نیست اما برای دانلود های معمول و پر حوصله خوب. ( در حال حاضرم که همه نوع سرویس ها در بد ترین وضع هستن )

خیلی جالبه..... واسه من سرعت دانلود و آپلود به فرانکفورت خیلی بیشتر و بهتر از به بندرعباسه...به فرانکفورت grade +D به بندرعباس D ......کلا به داخل واسه من افتضاح تر شده.کسی هست تحلیل کنه اینو؟؟؟؟

خیلی جالبه..... واسه من سرعت دانلود و آپلود به فرانکفورت خیلی بیشتر و بهتر از به بندرعباسه...به فرانکفورت grade +D به بندرعباس D ......کلا به داخل واسه من افتضاح تر شده.کسی هست تحلیل کنه اینو؟؟؟؟
دقیقا من هم شرایط تورو دارم. هم پینگ و هم سرعتم با سرور های ایرانی خراب شده ولی با خارجیا فرقی نکرده
مملکته داریم؟

شکست پروژه "وی پی ان قانونی" از زبان مدیرعامل شرکت زیر ساخت

مدیر عامل شرکت زیر ساخت در گفتگو با شبکه دو از شکست پروژه " وی پی ان قانونی" در کشور خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، محمود خسروی به خبرنگار شبکه دو گفت ماه پایانی سال قبل از سوی فضای مجازی به شرکت زیرساخت گفته شد که وی پی ان باید بسته شود و این شرکت نیز ظرف 1 ماه این کار را انجام داد. {لینک ویدئو}

وی افزود: همچنین خواسته شد تا زیرساخت وی پی ان را به صورت قانونی در اختیار شرکتها و مردم قرار دهد اما علی رغم تمام تبلیغاتی که صورت گرفت و میلیادرها تومان برای این پروژه هزینه شد، استقبالی از انی طرح نشد و فقط 26 شرکت برای وی پی ان قانونی ثبت نام کردند.

مدیر عامل زیر ساخت تاکید کرد: در مورد اشخاص نیز قانونی جرایم رایانه ای به عهده کمیته *****ینگ بوده و اگر کسی بخواهد *****ینگ را دور بزند باید از آنها مجوز بگیرد. بسیاری از شرکتهای خصوصی، سفارتخانه ها و بخش های خصوصی اصلا نیامده اند تا از این مسیر استفاده کنند و ما می بینیم که عوارض زیادی به وجود آورده اند و این معضل هنوز وجود دارد و نمی دانیم بسیاری از این مشکلاتی که برای مشتریان به وجود امده چگونه می شود حل کرد؟

سفارتخانه ها و بخش های خصوصی اصلا نیامده اند تا از این مسیر استفاده کنند
آخه مگه سفارتخونه ها مریضن که بیان از اینا چیز بگیرن تا تمام ترافیکشون کنترل بشه !!؟ :|
این طرح هم مثل هر طرح دیگه ای که تو این چند سال واسه اینترنت داشتن چرت بود !

وضعیت من وقتی صبح پاشدم دیدم مخابرات هنوز ر..ده
43242609036425315753.gif
:|

اتفاقی که برای من افتاده خیلی جالبه
من یه اینترنت 512 نامحدود مخابرات دارم .پریروز تلفن ما یه 2 ساعتی قطع شد بعد که وصل شد من یه افت سرعت شدیدی رو تو اینترنتم و دانلود مشاهده کردم بعد که بررسی کردم دیدم اینترنتم 128 شده :-o .زنگ زدم پشتیبانی میگه اینجا براتون 512 ثبت شده ولی نمیدونم چرا سرویستون رو دارن با پهنای باند 128 ارایه میدن :| بعد هم گفت بررسی میکنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or