بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای من سایت های Faceboook , Youtube فقط علامت پرابلم میارد ولی سایت memecenter ***** می باشد هنوز .
پ.ن: به نظر می رسد می خواهند ( شاید ) شروع به برداشتن فیـلترینگ از چند سایت بزرگ شروع بکنند ( البته انهایی لازم به ***** کردن نباشند ) ( البته شاید 1 به ملیون باشد ولی خوب حرف حرفه دیگر )

به نظر می رسد می خواهند ( شاید ) شروع به برداشتن فیـلترینگ از چند سایت بزرگ شروع بکنند

هر چند وقت یه بار چند ساعتی اینجوری میشه . احتمالا یارو مسئول فولترینگ خوابش میبره :d

هر چند وقت یه بار چند ساعتی اینجوری میشه . احتمالا یارو مسئول فولترینگ خوابش میبره :d

چرا خوابش ببره؟
جوونای ما منحرف بشن که اون آقا بخوابه؟
من الان از ظهر تا حالا کامل به انحراف کشیده شدم:دی
لامصب zz هم بازه :دی

احتمالا دارن سیستم *****ینگ رو آزمایش میکنن یه بار هم چند وقت پیش یادمه حدود 4 ساعت هیچ سایتی ***** نبود...
جاتون خالی دلی از عزا در آوردیم :d

وايمکس نيوز ظرفيت اينترنت پرسرعت مخابرات استان تهران ( ADSL) با تعامل بوجود آمده با شرکت ارتباطات زيرساخت تا ماه آينده بيش از 30 درصد افزايش مي يابد.
براساس اين تعامل ماه آينده 22 لينک STM1 به ظرفيت شبکه اي اينترنت مخابرات استان تهران افزوده مي شود و اين در حاليست که هم اکنون ظرفيت شبـکه اي مخابرات استـان تهران 68 لينک STM1 است.مخابرات تهران هدف از افزايش ظرفيت هاي ارتباطي را کسب رضايت مشترکان در سرعت بيشتر و کيفيت مطلوب تر عنوان کرده است.براساس اعلام اين شرکت و با همکاري شرکت ارتباطات زيرساخت ظرفيت STM1 هاي موجود در شبکه مخابرات تهران تا پايان سال به دو برابر ميزان کنوني افزايش مي يابد.

با این خبر کلی حال کردم خدا کنه سرعت افزایش بدن و ارزون و با کیفیت بالا بدن دسته ملت .اینقدر وعده وعید دادن بعد عمل نکردن ادم می ترسه انجامش ندن..............................................................[-o<

شنیدم . پارس آنلاین سرعت دانلودش خیلی خوبه . حالا پینگشو نمیدونم اگه اونم خوب باشه ، خیلی عالی میشه .
از بین شرکتا جای خوبی پیدا میشه ؟
قیمتای مخابرات چنده ؟

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟
لطفا جواب این پستم بدین .

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟
لطفا جواب این پستم بدین .
رفیق من خودم زده بود سرم برم پارس انلاین بگیرم!! قصدم این بود 256 بگیرم ماهی 45 سرعت ارسال هم 250تاس پینگ هم واسه بازی تنظیم میکنن گویا
ولی یکی از دوستان گفت تا 15 20 گیگ دانلود کنی سرعتت کم میشه!! کلا از زندگی ناامید شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or