بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نبود ؟

2772722575.png

غول پینگتون کجاست ؟
:))
)))

دوستان خونه ما چند خط تلفن داره ،من چندین ماه ـه از پارس آنلاین 512 یک ماه 30گیگ استفاده میکنم سرعت این خط 120-130 هست حالا واسه یکی دیگه از خط های خونه ! 256 یک ماه 4گیگ گرفتم و سرعت این خط به صورت توهم برانگیزی زیاده و روی 280- 320 میچرخه ! الان فلسفه این کار پارس آنلاین چیه !؟ دلیل این اختلاف سرعت چیه به نظر شما ؟!!!
نظریه من اینه که این حرو***ه ها اومدن سرعت اون خط 30گیگ منو رو کم گذاشتن چون با خودشون میگن حتما با این سرویس زیاد دانلود میشه! وگرنه هیج دلیل قانع کننده ای نمیبینم که این 256 = 320kb/s و 512=120kb/s باشه !
به نظرتون چیکار کنم زنگ بزنم پشتیبانی بشورمشون !؟

آخرین ویرایش:
نبود ؟

2772722575.png

غول پینگتون کجاست ؟
:))
)))
با این که سرور های ایران برای پینگ ملاک نیست ولی چون اصرار داری پینگت خفنه بیا....:)
2782245891.png

این تست البته برای 2011 قدیمه
1656003698.png

شما یه پینگ با پاریس بگیر بیا با هم اختلاط کنیم:)

2782250752.png

آخرین ویرایش:
دوستان خونه ما چند خط تلفن داره ،من چندین ماه ـه از پارس آنلاین 512 یک ماه 30گیگ استفاده میکنم سرعت این خط 120-130 هست حالا واسه یکی دیگه از خط های خونه ! 256 یک ماه 4گیگ گرفتم و سرعت این خط به صورت توهم برانگیزی زیاده و روی 280- 320 میچرخه ! الان فلسفه این کار پارس آنلاین چیه !؟ دلیل این اختلاف سرعت چیه به نظر شما ؟!!!
نظریه من اینه که این حرو***ه ها اومدن سرعت اون خط 30گیگ منو رو کم گذاشتن چون با خودشون میگن حتما با این سرویس زیاد دانلود میشه! وگرنه هیج دلیل قانع کننده ای نمیبینم که این 256 = 320kb/s و 512=120kb/s باشه !

دوست عزیز بنده از این شرکت دزد دارم سرویس می گیرم طی تماسهای هم که با پشتیبانی داشتم طرف اخر خودش با زبان خودش گفت که حق با شما هست ولی این جز سیاست های شرکت هست و کاری از دست من بر نمیاد. الان هم منتظر هستم این دوره تموم بشه برم از جایی دیگه سرویس بگیرم کلا دیگه پشت دستم داغ کنم از پارس افلاین (دزد) سرویس اینترنت بگیرم

مخابرات خوزستان هر کی داره بی زحمت یه اطلاع رسانی از پینگ بعد از انتخابان بکنه ! چطور شده ؟ خوبه ؟ بده ؟ نوسان داره ؟ :-/
نابود نابود مخصوصا اهواز
زنگ زدم ISP الکی میپیچونن میگن خوزستان کلا خراب شده

- - -ویرایش - - -

ادم از کار اینا حقیقتا حیرت زده میشه و دست به دهن میمونه باید بیای ببینی اسیا تک از چه حیله های حرفه ایی استفاده میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or