بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان بعد این قضیه پینگ این یکی دو ساعت داشتم تریس آی پی میکردم دیدم لینک ارتباطی تغییر کرده !!!

fmrb4o85b68qk7i6g.jpg

قبلا برای سرور های خارجی از لینک تلیا (Telia.net) عبور می کردم ولی الان عوض شده و جاش flagtel.com شده ! نمیدونم قضیه چیه ولی انگار تغییراتی در حال انجامه البته شاید همه ی اینا عادی باشه ! من سر در نمیارم...
ویرایش : الان پینگ زیر 300 ندارم همه چیز ترکید ....

آخرین ویرایش:
دوستان بعد این قضیه پینگ این یکی دو ساعت داشتم تریس آی پی میکردم دیدم لینک ارتباطی تغییر کرده !!!

قبلا برای سرور های خارجی از لینک تلیا (Telia.net) عبور می کردم ولی الان عوض شده و جاش flagtel.com شده ! نمیدونم قضیه چیه ولی انگار تغییراتی در حال انجامه البته شاید همه ی اینا عادی باشه ! من سر در نمیارم...
ویرایش : الان پینگ زیر 300 ندارم همه چیز ترکید ....

شما شاتل دارید.درسته؟
اصن من بخاطر همین عوض شدن Route اومدم سمت مخابرات. از وقتی که این flagtel اومد پینگ رفت چسبید به 400.دیگه هم پایین نیومد.

با اینترنت فقط میشه یه چند تا سایت رو باز کرد و بقیه چیز ها کار نمیکنه - سوکس هم پکیده به زور یه صفحه میاره بالا .
دنبال چیز خاصی میگردید اینجا ؟ :d

پینگم 130ms بود با همه جا ، الان پینگ همش time out میده اگه پینگ هم بده زیر 300 نیست. trace هم همش time out میده نمیدونم چی به چیه!!!! E3 میخواستیم ببینیم خیر سرمون

چقدر تکراری هستید.. فقط دوست دارید پست اسپم بدید.. همه که میدونند پینگ بالاست سرعت کمه گفتن داره.. خیلی وقته ...!! حالا دوباره بیاید بگید پینگ بالاست؟؟ سرعت کمه.؟!:d
نه قبلا پینگم خیلی خوب بود.با 4.2.2.4 پینگم بین 90 تا 93 بود اما حالا 200 به بالا شده.

شاید باورتون نشه یه PSn کارت گرفتم دیشب ساعت 12 شب گذاشتم روی دانلود بازی mw3 (( چون کنسول Ps3 من مشکل داره با دیسک این بازی... این بازی هم که روی دیسک باک داره ارور read disc erorr میده به به فکر این افتادم که که از psn بخریم حداقل از روی هارد اجرا بشه))

بعد این که ساعت 3 شد دیدم سرعت دانلود امد روی 16 kb بعد چند دقیقه دیدم توی psn زده
the cinnection to the server time out
playstation @Store Will exit
Exit
به همین راحتی یک دانلودی که حجمش 8 گیگ بود که تا 88 % رفته بود جلو و فقط نزدیک یه ساعت دیگه مونده بود پاشید به دیوار
سرعت دانلود من هم قبل 3 بعد ظهر نزدیک 260 بود
تا کی باید چوب ادم های ساده ای که این بلا رو سر ما اوردن بخوریم

شاید باورتون نشه یه PSn کارت گرفتم دیشب ساعت 12 شب گذاشتم روی دانلود بازی mw3 (( چون کنسول Ps3 من مشکل داره با دیسک این بازی... این بازی هم که روی دیسک باک داره ارور read disc erorr میده به به فکر این افتادم که که از psn بخریم حداقل از روی هارد اجرا بشه))

بعد این که ساعت 3 شد دیدم سرعت دانلود امد روی 16 kb بعد چند دقیقه دیدم توی psn زده
the cinnection to the server time out
playstation @Store Will exit
Exit
به همین راحتی یک دانلودی که حجمش 8 گیگ بود که تا 88 % رفته بود جلو و فقط نزدیک یه ساعت دیگه مونده بود پاشید به دیوار
سرعت دانلود من هم قبل 3 بعد ظهر نزدیک 260 بود
تا کی باید چوب ادم های ساده ای که این بلا رو سر ما اوردن بخوریم

خیلی راحت میتونستی Download in background رو بزنی که اگه نت قطع شد ، دانلودت به فنا نره.

خیلی راحت میتونستی Download in background رو بزنی که اگه نت قطع شد ، دانلودت به فنا نره.

این اولین باره که فایل حجیم از psn میگرفتم
بالاخره من Download in background رو میزدم که ؟در منوی زیر internet search قسمتی داره به نام
download managment
اونجا بخشی از دانلود که 88 % درصد مونده هست فقط سواله باید کدوم گزینه رو بزنم تا دانلود ادامه پیدا کنه؟
فقط برای ادامه دانلود باید resume all بزنم دیگه؟

8wthqmpbshazuulwr4x.jpg

آخرین ویرایش:
چقدر تکراری هستید.. فقط دوست دارید پست اسپم بدید.. همه که میدونند پینگ بالاست سرعت کمه گفتن داره.. خیلی وقته ...!! حالا دوباره بیاید بگید پینگ بالاست؟؟ سرعت کمه.؟!:d

الان اینی که شما دادی را بهش چی می گن؟!:-/
من به این منظور این پست را دادم که کسانی که می خواهند بخاطر بدی سرعت ISP را عوض کنند و برن روی مخابرات بدونند چه وضعی داره.
درضمن به لطف دوستان همون پینگ هم رفت روی 300 تا . حالا هر دو تا را باهم دارم.هم پینگ بالا هم سرعت پایین :d

این اولین باره که فایل حجیم از psn میگرفتم
بالاخره من Download in background رو میزدم که ؟در منوی زیر internet search قسمتی داره به نام
download managment
اونجا بخشی از دانلود که 88 % درصد مونده هست فقط سواله باید کدوم گزینه رو بزنم تا دانلود ادامه پیدا کنه؟
فقط برای ادامه دانلود باید resume all بزنم دیگه؟
مثلث رو بزن بعد هم resume

/////////////////////
ip valid به چه دردی میخوره؟

سرعت معمول 128 نامحدود چقدره؟!
من از آسیا تک گرفتم (بی کران طلایی) سرعت دان بالای 100 ـه، خوبه؟! :-/
این الان یکی از دو فیلمی ـه که دارم دان می‌کنم:
jqj7stsfbsxuep7h9ux.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or