بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آپدیت: عملا از کار افتادن تـور، سایفــ*ـون3 و کلا همه پالایه ترکون ها.
یک نت 128 نامحدود پارس آنلاین میگیرم هر ماه حداکثر دانلود 20 گیگ است الان 6 گیگ بیشتر دانلود آپلود اینا نداشتم با تمام صفحاتی که باز کردم 10 گیگ هم نمیشه زنگ زدم میگم سرعتم چرا 16 است میگند 22 گیگ و 400 مگ دانلود کردی شاخ درآوردم.
دوستان تو کرج شرکتی رو به جز پارس آنلاین پیشنهاد نمی‌دید؟

همه شون سروته یه کرباسن ولی از مخابرات بتونی 256 به بالا بگیری خوبه. من هر کاری کردم بهم ندادن ولی همسایه مون نمی دونم چطوری گرفت. نامحدودم هست.
شرکت=محدودیت رو هم بیخیال. من خودم اول و آخر از همین مخابرات یه چیز درست و حسابی می گیرم البته اینم بایس ببینی که اصلا پورت دارن بدن یا نه.

آخرین ویرایش:
من مخابرات محدود دارم مشکل صفحه باز کردن نیست مشکل این بازی های آنلاینه ، همه پورت های چیز پی ان که بستست یا سرعتش داغونه پینگ بالاست تایم اوت هم فراون ، دوستان راه حلی ندارید ؟

اینترنت ایران خیلی باحال شده

من دوتا تست گرفتم یکی با پرووووککسی یکی هم در حالت معمولی :

2745912166.png

2745918817.png

اولی پینگ رو 220 هست دومی در حالت عادی بدون استفاده از چیزی روی 300

من مخابرات محدود دارم مشکل صفحه باز کردن نیست مشکل این بازی های آنلاینه ، همه پورت های چیز پی ان که بستست یا سرعتش داغونه پینگ بالاست تایم اوت هم فراون ، دوستان راه حلی ندارید ؟

راه حل:با بیل بکوبیم تو کله خودمون یا با مخ بریم تو دیوار یا صبر ایوب پیشه کنیم و بسوزیمو دم نزنیم

گویا نت بنده بعد از 3 هفته به حالت قبلش برگشت و اکثر بازیهای آنلاین رو میتونم login و بازی کنم...
اکثر برنامه هایی هم که تو این مدت بسته شده بودند کار میکنن..

پارس آنلاین 128-نامحدود

ویرایش :
فقط برای 1-2 ساعت خوب شد و دوباره به وضع افتضاح خود بازگشت..

آخرین ویرایش:
گویا نت بنده بعد از 3 هفته به حالت قبلش برگشت و اکثر بازیهای آنلاین رو میتونم login و بازی کنم...
اکثر برنامه هایی هم که تو این مدت بسته شده بودند کار میکنن..

پارس آنلاین 128-نامحدود
مشکل استیم حل شده.اون مشکل scannig for steam games update . ولـی delay شدید داره بازه.نمی دونم بخاطر تایم اوت یا نمی دونم چه بلایی سر این اینترنت میارن.خدا می دونه.

دوستان مشهدی نامحدود جایگزین واسه مخابرات چه شرکتی رو پیشنهاد می کنند با پینگ خوب و سرعت معمولی
مخابرات که دیگه نامحدود نمیده اینجا اینم از بخت ماست کشوری که بدترین نت و داره ما تو بدترین قسمتش ساکنیم باز:(
الان رفتم اسیا تک نامحدود گرفتم سرعتش خوبه ولی پینگش با خارج نابوده:|
با 4.2.2.4 دوروبره 380 :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or