بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من که داشتم ولی تو یک سایت توصیه کرده استفاده نکنید.چون اطلاعات شخصی به راحتی لو میره.البته راستو دروغشو نمیدونم
فکر نکنم اینطور باشه.الان همه ی سایتا دارن اینو میفروشن و اینقد خوب و راحته که تا ماهی 5000تومن هم میفروشنش.
فراسو نت حالا ارزون هم میده واسه این من معرفی کردم.درضمن دیگه از و.ی.پی.ا.ن. که دولتی بود بدتر نمیخواد باشه که.

وقتی از HTTPS داری استفاده میکنی دیگه ترسی از بابت لو رفتن اطلاعاتت نداشته باش
اگرم 1% احتمال بدی که امکان فاش شدن اطلاعاتت هست گزینه دیگه ای جز استفادش نداری چون تو ایران داری زندگی میکنی

فکر نکنم اینطور باشه.الان همه ی سایتا دارن اینو میفروشن و اینقد خوب و راحته که تا ماهی 5000تومن هم میفروشنش.
فراسو نت حالا ارزون هم میده واسه این من معرفی کردم.درضمن دیگه از و.ی.پی.ا.ن. که دولتی بود بدتر نمیخواد باشه که.
تو گوگل بزن.هشدار از kario.همینو بزنی کلی مطلب میاره.اون سایتی هم که من توش مطلبو دیدم قابله اعتماد بود

اسیاتک چند هفته هستش که پینگش خیلی بالا رفته. قبلا با سرور اروپا 180-280 بود اما الان با سرور المان 450 شده!!!!جالبیش اینکه با سرور امریکا پینگ 350 هستش.

من فکر میکردم من فقط این مشکلو دارم دقیقا سه هفتس جالبیش اینه که سرعت دانلود کم نشده فقط پینگ رفته بالا سه هفتس دوتا بازی نکردیم حتی رفیق من که 1mb طلایی داره هم همین مشکلو داره.بهشونم میگم اینجوریه داستان میگه پینگ زیر 400 طبیعیه :l

wkawqayddekkarfzxcul.png
[/URL][/IMG]

بعد مدت ها مخابرات , ping ما رو آوردن پایین خدا کنه ادامه داشته باشه ............................................:d

تو گوگل بزن.هشدار از kario.همینو بزنی کلی مطلب میاره.اون سایتی هم که من توش مطلبو دیدم قابله اعتماد بود
با سلام.
اینو بگم که
برای عبور از فيلريگ تمام ديتای کلاينت ها چه وی پی آن چه کریو چه .... از سروری که شما سرویس رو ازش خریدید عبور ميکنه و فقط اگر سرويس دهنده قصد جاسوسی داشته باشه توسط​
هر سرويسی و هر برنامه اي که باشه ميتونه اون رو مانيتور کنه این ربطی به کریو نداره و شما می تونید اعتبار این نرم افزار رو در سایت رسمی خودش هم پیدا کنید منتهی این به شما مربوط میشه که از جای مطمئن خریداری کنید در درجه اول اون جا نباید سایتش باز باشه و اگر بازه و دامنه ی Ir. داره معلومه خبریه.
بنده خودم جای مطمئن دارم برای فروش که حدود 1 سال هست دارم استفاده می کنم از همه ی سرویس هاش مشکلی هم نداشته.

با سلام.
اینو بگم که
برای عبور از فيلريگ تمام ديتای کلاينت ها چه وی پی آن چه کریو چه .... از سروری که شما سرویس رو ازش خریدید عبور ميکنه و فقط اگر سرويس دهنده قصد جاسوسی داشته باشه توسط​
هر سرويسی و هر برنامه اي که باشه ميتونه اون رو مانيتور کنه این ربطی به کریو نداره و شما می تونید اعتبار این نرم افزار رو در سایت رسمی خودش هم پیدا کنید منتهی این به شما مربوط میشه که از جای مطمئن خریداری کنید در درجه اول اون جا نباید سایتش باز باشه و اگر بازه و دامنه ی Ir. داره معلومه خبریه.
بنده خودم جای مطمئن دارم برای فروش که حدود 1 سال هست دارم استفاده می کنم از همه ی سرویس هاش مشکلی هم نداشته.

داداش خدا حفظت کنه ، به ما ـم بگو از کجا میخری خب .

سلام به همه بچها
بچها یه مشکلی ما داریم میخواستم ازتون کمکم کنید:((
برای گرفتن اینترنت
اونم اینکه ما الان خطمون فیبر نوری هست و هر جا میریم برای ای دی اس ال میگن که نمیشه و ما نمیتونیم بهتون سرویس بدیم خیلی خنده دار هست که نشه رو فیبر نوری ای دی اس ال دادیا میگن ما الان تجهیزات نداریم خونمون هم جایی پرتی نیست که بگید اونجا متقاضی نداره
خواهشا کسایی که میدونن بگن که ما چیکار کنیم با این وضع گرونی هیچ نوع دیگه نمیصرفه بگیرم
یادمه یکی از بچهای همین بازی سنتر گفت من رو فیبر گرفتم فقط باید دوندگی کرد حالا هر کی میدونه بگه که ما چیکار کنیم
بد جور الان نیاز به اینترنت دارم حالا هر کی هر راهی بلده با توضیح کامل به ما بگه
ممنون از همه

سلام یی مدتی هست چند هفته که سایت های https نمیشه راحت باز کرد ولی با وی پی n یا ****** شکن میشه راحت سریع باز کرد مشکل از نت ایرانه یا ...؟؟
منم همین مشکل رو بدونه چیز پی ان دارم.مشکل از ایرانه دیگه 100 درصد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or