من که داشتم ولی تو یک سایت توصیه کرده استفاده نکنید.چون اطلاعات شخصی به راحتی لو میره.البته راستو دروغشو نمیدونم
من که داشتم ولی تو یک سایت توصیه کرده استفاده نکنید.چون اطلاعات شخصی به راحتی لو میره.البته راستو دروغشو نمیدونم
فکر نکنم اینطور باشه.الان همه ی سایتا دارن اینو میفروشن و اینقد خوب و راحته که تا ماهی 5000تومن هم میفروشنش.من که داشتم ولی تو یک سایت توصیه کرده استفاده نکنید.چون اطلاعات شخصی به راحتی لو میره.البته راستو دروغشو نمیدونم
تو گوگل بزن.هشدار از kario.همینو بزنی کلی مطلب میاره.اون سایتی هم که من توش مطلبو دیدم قابله اعتماد بود
کجا ؟ کدوم شهر ؟ xDحالا یه چیزی.من 512 مخابرات دارم الان یهو سرعتم از 64 کیلوبایت رسید به 20 تا 30 کیلوبایت.
کسی هم این مشکل روداره اینجا؟یا فقط منم؟
اسیاتک چند هفته هستش که پینگش خیلی بالا رفته. قبلا با سرور اروپا 180-280 بود اما الان با سرور المان 450 شده!!!!جالبیش اینکه با سرور امریکا پینگ 350 هستش.
با سلام.تو گوگل بزن.هشدار از kario.همینو بزنی کلی مطلب میاره.اون سایتی هم که من توش مطلبو دیدم قابله اعتماد بود
داداش خدا حفظت کنه ، به ما ـم بگو از کجا میخری خب .با سلام.
اینو بگم کهبرای عبور از فيلريگ تمام ديتای کلاينت ها چه وی پی آن چه کریو چه .... از سروری که شما سرویس رو ازش خریدید عبور ميکنه و فقط اگر سرويس دهنده قصد جاسوسی داشته باشه توسطهر سرويسی و هر برنامه اي که باشه ميتونه اون رو مانيتور کنه این ربطی به کریو نداره و شما می تونید اعتبار این نرم افزار رو در سایت رسمی خودش هم پیدا کنید منتهی این به شما مربوط میشه که از جای مطمئن خریداری کنید در درجه اول اون جا نباید سایتش باز باشه و اگر بازه و دامنه ی Ir. داره معلومه خبریه.
بنده خودم جای مطمئن دارم برای فروش که حدود 1 سال هست دارم استفاده می کنم از همه ی سرویس هاش مشکلی هم نداشته.

منم همین مشکل رو بدونه چیز پی ان دارم.مشکل از ایرانه دیگه 100 درصد.سلام یی مدتی هست چند هفته که سایت های https نمیشه راحت باز کرد ولی با وی پی n یا ****** شکن میشه راحت سریع باز کرد مشکل از نت ایرانه یا ...؟؟