بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برنامه تست فیک رو خودم توی این تاپیک قبلا گزاشتم، سیستم speedtest کاملا client-based هست، راحت می تونید هر اطلاعاتی می خواید به سرورش ارسال کنید بهتون result بده

2666634646.png

http://www.speedtest.net/result/2666634646.png
چه فایده خودتو و بازیتو که دیگه نمیتونی گول بزنی :d

آسیا تک عجب time out ای داره تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم

همیارنت بگیر تا با تایم اوت به صورت تئوری و عملی آشنا بشی تازه:)
آسیاتک جلوی همیارنت خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااست:|

خیلی جالبه ها

اون زمان که رفتم از مخابرات طرح بعثت گرفتم بهم گفتن این طرح 128 کیلوبیت هست:دی حالا رفتم 256 گرفتم سرعتش 1 کیلوبایت با اون فرق نداره:دی
زنگ زدم میگم این الان دقیق فرق 256 ـش با 128 ـش چیه؟:دی بعد میگه نکته همینجاست که اصلا 256 نیست:دی 128 ـه:دی بعد میگم پس چرا به اسم 256 میدین بعد میگه دیــــــگـــــــــه...:|

خیلی جالبه ها

اون زمان که رفتم از مخابرات طرح بعثت گرفتم بهم گفتن این طرح 128 کیلوبیت هست:دی حالا رفتم 256 گرفتم سرعتش 1 کیلوبایت با اون فرق نداره:دی
زنگ زدم میگم این الان دقیق فرق 256 ـش با 128 ـش چیه؟:دی بعد میگه نکته همینجاست که اصلا 256 نیست:دی 128 ـه:دی بعد میگم پس چرا به اسم 256 میدین بعد میگه دیــــــگـــــــــه...:|

این مخــابرات مشهد کلا گند زد به هرچی سابقه خوب که داشت... یه موقع چقدر ازش راضی بودم. الان پینگ داغون... تایم‌آوت... دانلود شبانه‌ای که این چند شب اصلا نمی‌شه ازش استفاده کرد و فوقش دو ساعت اول صبح بشه باهاش درست دان کرد... البته وضع بقیه هم بهتر نیست

این مخــابرات مشهد کلا گند زد به هرچی سابقه خوب که داشت... یه موقع چقدر ازش راضی بودم. الان پینگ داغون... تایم‌آوت... دانلود شبانه‌ای که این چند شب اصلا نمی‌شه ازش استفاده کرد و فوقش دو ساعت اول صبح بشه باهاش درست دان کرد... البته وضع بقیه هم بهتر نیست
من همه چیزش درست شده به جز دانلود شبانه ! دیگه اعصابم خورد شد زدم کل حجممو مصرف کردم مجبور شدم دوباره حجم بخرم 20تومن ! :|

من همه چیزش درست شده به جز دانلود شبانه ! دیگه اعصابم خورد شد زدم کل حجممو مصرف کردم مجبور شدم دوباره حجم بخرم 20تومن ! :|
براچی؟
همین قطع و وصلی که میشه؟؟

مال من فقط قطع و وصل میشه دیگه مشکل دیگه نداره شبانش

دوستان برای اینکه speedtest فیک داشته باشید باید speedtest spoofer رو دانلود کنند که از لینک زیر می تونید دانلود کنید:

Speedtest Spoofer.rar

اینم نتیجه ی virus total:

https://www.virustotal.com/en/file/ae403f19d71c2884799da6bc1d397d7d347c812b8432a2ff652a80f88ba4169f/analysis

و اینم speed فیک خودم :d ======>

52201142295046103181.png

چون دیدم لینک برنامه که تو پست های قبلی بود از کار افتاده بود اینو گذاشتم.فقط برای اجرا به dotnet framework نیاز داره!اینو از یه فروم خارجی گیر آوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or