AM!R HOS3!N
کاربر سایت
لامصبشما ایرانی؟!
سایت ورزش 3 رو پینگ کردن ایشون چیز عجیبی نیست چون هاستش تو ایران.
لامصبشما ایرانی؟!
برای ایفون 2g-3g-3gs -4-4s روش هایی وجود داره ولی برای 5 هیچ روشی نیساقا برای رفتن به قیسبوک از ایفون 5 چه راهی پیشنهاد میکنیین ؟؟
چند روزه Https هم ج نمیده
)
نه بیا ناراضی باش
ما بدبخت بیچاره ها بدبخت ترم شدیم. سرعت دانلودم تا 1 هفته پیش 180 اینا بود الان شده 30 )x
هیچ کدوم رو نمیشه وصل شد 
منم در راستا با این کارشون ، ارادت خاصی نسبت به عمه و خاله ، مادر و خواهر این دوستان دارم :dدر راستای خدمت به منو تو این کارها رو میکنن.![]()
منظورت PR0XYFI3R ـه ؟ خب برنامه ای که باش از HTT_PS و Sock_S استفاده میکنن همونه دیگهاز P F استفاده کنید.
دودمان v p n ها رو به باد دادن رسما !
اونم که کار نمیکنه .دوستان الان L2*TP و SS*TP و PP*TP و Soc*ks و HTT*PS کلا بسته شده ؟هیچ کدوم رو نمیشه وصل شد
گند زدن به این نت . آخه دیگه این چیه ؟

اینترنت من در تهران : ( کاملا راضی هستم :d)
من دست به هیچی نزدم . خودش کم شده :dحمید زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم چطوری پینگت اومده پایین بگو جان من.........................
من cmd می زنم adminestor می زنه ولی برای تو Dawg می زنه یه نفر دیگه به اسم خودش بود می گفت fake پینگت درسته ...................ولی ییه حسم میگه کاری کردی..چکار کردی بگو ما هم استفاده کنیممن دست به هیچی نزدم . خودش کم شده :d
ببخشید جناب، هزینه و مشخصات سرویستون را هم لطف می کنید بگید.
دوستان الان L2*TP و SS*TP و PP*TP و Soc*ks و HTT*PS کلا بسته شده ؟هیچ کدوم رو نمیشه وصل شد
گند زدن به این نت . آخه دیگه این چیه ؟
منم در راستا با این کارشون ، ارادت خاصی نسبت به عمه و خاله ، مادر و خواهر این دوستان دارم :d