بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

[h=1]سکوت متولیان مخابراتی به تداوم اختلال در دسترسی به سایتهای اینترنتی[/h]
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پی اختلالات موجود در دسترسی کاربران اینترنت به برخی سایتها اعلام کرد که گزارشی در مورد اختلال اینترنت به این سازمان گزارش نشده است.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مهر، دسترسی اغلب کاربران ایرانی به سایتهای پربازدیدی همچون گوگل و یاهو در چند روز گذشته با اختلالات بسیار همراه است و بسیاری از این کاربران امکان استفاده از این موتورهای جستجو، پست الکترونیک – ایمیل – و چت را ندارند؛ این در حالی است که تاکنون متولیان بخش اینترنت و فضای مجازی کشور اطلاع رسانی در زمینه دلایل بروز این اختلالات نداشته اند.

در این باره علی حکیم جوادی – معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایتهای اینترنتی را تایید نکرد و گفت: هیچ گزارشی در این باره به ما ارائه نشده است.
وی تصریح کرد: قطعی و مشکل خاصی در دسترسی به سایتهای اینترنتی از سوی سازمان فناوری اطلاعات گزارش نشده و امکان دسترسی به سایتهایی همچون گوگل و یاهو نیز برای کاربران وجود دارد.
روز گذشته و در پی اختلالات موجود، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس از بررسی قطع و اختلال در دسترسی برخی سایتهای اینترنتی پربازدید خبر داد و گفت: اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به سایتهایی مانند یاهو و گوگل در دستور کار کمیته ارتباطات مجلس قرار گرفته است.
رمضانعلی سبحانی فرد در گفتگو با مهر با بیان اینکه بررسی دلایل بروز این مشکلات و سیاستهای مدنظر در این زمینه در دستور کار کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس قرار گرفته و ظرف ۲ روز آینده اطلاع رسانی می‌شود، خاطرنشان کرد: پیگیری ها نشان می دهد که مشکل به وجود آمده در دسترسی برخی کاربران به سایتهای اینترنتی احتمالا به دلیل قطع استفاده از پورتهای *** غیرمجاز باشد.
به گفته وی ظرف چند روز گذشته پورتهای *** غیرقانونی در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها *** های قانونی و ثبت نام شده، قابلیت استفاده خواهند داشت؛ در این راستا این احتمال وجود دارد که قطع ورودی *** ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است که البته در این زمینه باید بررسی های بیشتری صورت گیرد.
قطع ارتباط و اختلال در سایتهای بربازدید خارجی همچون یاهو و گوگل پیش از این نیز سابقه داشته است به نحوی که در مهرماه امسال نیز دسترسی به پست الکترونیک جی میل به مدت یک هفته در ایران غیرممکن شده بود.

آقا این سوکس رو گرفتم فقط مشکلش اینه که ویدئو های یو ت و ب رو نشون نمیده و ارور میده . این سایت هایی هستن که لینک یو ... رو میدن واسه دانلود همشون رو تست کردم تبلیغاتی و جفنگ هستن .
الان چه راهی وجود داره واسه دانلود یا دیدنشون ؟

آقا این سوکس رو گرفتم فقط مشکلش اینه که ویدئو های یو ت و ب رو نشون نمیده و ارور میده . این سایت هایی هستن که لینک یو ... رو میدن واسه دانلود همشون رو تست کردم تبلیغاتی و جفنگ هستن .
file2hd.com
من هميشه از اين استفاده ميكم و مشكلي ندارم...;)

:d
136321449037968_Capture.PNG

برادر این س ا ک س یوتیوب رو باز نمی کنه.ولی سرعتش از چیز پی ان بهتره.

تو عکس اولی تریس گذاشتم - آی پی ها رو چک کن میبینی که داخلی نیستن . دهمین IP رو چک کن میبینی که پینگ از 7 میلی ثانیه شده 45 که کاهش ناگهانی نشون میده این IP داخل خود ایران نیست . اگر خود IP رو از طریق اینترنت جستجو کنید میبینید که توی کشور عمان هست .
مدرک : Localisation de 82.178.159.21 - www.localiser-IP.com

82.178.159.21 - Oman IP. Detailed location, ISP and more info.
حمید زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم چطوری پینگت اومده پایین بگو جان من.........................

دوستان از هر کجا سرویس میگیرید از نوین نت نگیرین !! پشتیبانی فوق العاده افتضاحی داره ! قبلا که یه مشکل مالی پیش اومد برام 2 هفته طولش دادن تا انجام شد ! هر روز زنگ میزدم ! الانم که یک شنبه همین هفته درخواست جمع آوری دادم هنوز از رانژه در نیاوردن الان با Edge ایرانسل اومدم :| شرکت های دیگه که بودم 1 روزه خط از رانژه در میاوردن ! هفته دیگه هم عید اگر شنبه قطع نکنن میخوره به تعطیلی !! یعنی اگر شنبه قطع نکنن سر فحش میکشم بهشون :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or