بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه سوال از دوستانی که مازندران هستن : تو تعرفه های جدید مخابرات ، خط نامحدود 512 چه سرعتی داره ؟؟؟؟؟ هم شب رایگان و هم روز ؟

اون دوستانی که دارن ، ارزش داره نامحدود بگیریم ؟ یا محدود 6 ماهه با شب رایگان بگیریم ؟

tarefe92.jpg

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

عجیبه هر چی میگردم صفحه پشتیبانی و تعرفه اینترنت پرسرعت مخابرات تهران رو پیدا نمیکینم !!!! اما مخابرات مازندران کلی پیشرفت کرده !!! ببینید !:d

صفحه اختصاصی زدن ! شرکت مخابرات استان تهران البته هنوز خودمم نفهمیدم سایتی که لینک دادم واسه تهرانه یا مازندران ! :))=)) اخه 2020 پیش شماره مخابرات کل استان مازندرانه :d

نه مثل اینکه تهرانه :))=))

آقا من دوباره شکایت کردم از مخابرات .
این متن جدیده شکایتم :(
نارضایتی از از وضع مسخره کنونی
سلام .
میخواستم بگم خیلی وقته که پینگ درب و داغونی داریم که هر چقدر هم دنبالشو گرفتیم به هیچ جا نرسیدیم !
دیگه این دانلود شبانه رو هم که از ما گرفتید .
پس دیگه چی میمونه ؟!
یه اینترنت قراضه که سرعتش 1/20 سرعت استاندارده جهانه و پینگش با سرورهای داخلی بالای 100ـه .
واقعا نمیدونم چی بگم :(
آقا کلا جمعش کنید برید بهتره

آقا من دوباره شکایت کردم از مخابرات .
این متن جدیده شکایتم :(
نارضایتی از از وضع مسخره کنونی
سلام .
میخواستم بگم خیلی وقته که پینگ درب و داغونی داریم که هر چقدر هم دنبالشو گرفتیم به هیچ جا نرسیدیم !
دیگه این دانلود شبانه رو هم که از ما گرفتید .
پس دیگه چی میمونه ؟!
یه اینترنت قراضه که سرعتش 1/20 سرعت استاندارده جهانه و پینگش با سرورهای داخلی بالای 100ـه .
واقعا نمیدونم چی بگم :(
آقا کلا جمعش کنید برید بهتره

حتما در اسرع وقت رسیدگی خواهد شد . مخابرات استان تهران .

داشتم فیفا بازی میکردم چند دقیقه پیش ... درست شبیه استریم یه ویدئو شده بود :d
هر 0.5 ثانیه یک بار استریم میشد باز راه میوفتاد تا اینکه کلا قطع میشد :d
چه قدر من اسکلم ... این همه بازی کردم و یکبار نشد درست باشه پینگ بازم میرم بازی آنلاین میخرم :|

بچه ها تو بلک اوپس 2 هیچ مچی با خارجی ها پیدا نمیکنه!!!
در صورتی که من تو مدرن3 و بلک 1 هیچ مشکلی نداشتم و با خارجی ها سریع مچ پیدا میکرد و معمولاً 3 خط سبز داشتم
مشکل میتونه از بسته شدن پورت های چیز پی چیز باشه ؟

بچه ها تو بلک اوپس 2 هیچ مچی با خارجی ها پیدا نمیکنه!!!
در صورتی که من تو مدرن3 و بلک 1 هیچ مشکلی نداشتم و با خارجی ها سریع مچ پیدا میکرد و معمولاً 3 خط سبز داشتم
مشکل میتونه از بسته شدن پورت های چیز پی چیز باشه ؟
پس شما تازه از خواب پا شدی عزیز دل برادر ...... چیز پی ان همه از کار افتاده ...........بلکس اابس 2 هم بذار سطل اشغالی ببرن چون بدرد نمی خوره اگر نسخه روسی باشه

پس شما تازه از خواب پا شدی عزیز دل برادر ...... چیز پی ان همه از کار افتاده ...........بلکس اابس 2 هم بذار سطل اشغالی ببرن چون بدرد نمی خوره اگر نسخه روسی باشه

نه من با ایکس باکس بازی میکنم
مگه برای مولتی بازی کردن با ایکس باکس باید چی پی چیز استفاده کرد ؟
البته مودمم رو عوض کردم ، ممکنه مشکل از اون باشه
بچه ها یکی کمک کنه
اگه مشکل از پورت ها نیست بفرمایید تنظیمات مودم چه جوری باید باشه برای به مشکل نخوردن ؟ توی صفحه ی سرچ مچ که میزنه NAT باز هست (NAT : Open )
کمکککککککککککککک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or