بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این مخابرات خوزستان شورش رو در آورده دیگه )x

سرعت دانلود از سرور های داخلی رو بالا بسته منتها سرعت دانلود از سرور های خارجی رو به 1/3 کاهش داده.

خیلی وقته باو!!! ترکونده اعصاب همه رو بی مروت!!! بعد از اون افت سرعتی که به دروغ گفتن مال زلزله گرجستان هست دیگه نه پینگ خوب داره نه دانلود!!! کلا 2 ماهی هست !!!! فکر کنم مال این تحریم محریما باشه !!! قبلا آلمان پهنای باند میداد به زیر ساخت اما الان ک****ر خر هم نمیده به زیرساخت!!! :d

بابا یه تایپک لحظه به لحـــــــــــــــــــــظه راه بندازید

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

واسه گیم انلاین دانلود مهمه یا آپلود واسه کسی که هاست میشه ؟؟؟بیشترین عامل مهم

isp : Sabanet
واقعا ...!!! البته خوبی که داره هر شب میشه 2-3 بعضی وقتها 6 گیگ زد خوبه..

78049829.png

2554973024.png
2554973024.png
صبانت که نمیدونم چش شده؟
من با سرور تهران سرعت دانلودم 150 هست اما با سرورهای خارجی مثلا نورمبرگ سرعت دانلودم 20 هست.وقتی ***** شکن رو روشن میکنم سرعت دانلود ندارم اصلا

واسه گیم انلاین دانلود مهمه یا آپلود واسه کسی که هاست میشه ؟؟؟بیشترین عامل مهم

شما به تمام فاکتور ها برای راحت بازی کردن احتیاج دارید اما برای هاست شدن آپلود نقشه خیلی مهمی بازی می کنه.و از همه مهمتر پینگ شما نسبت به سرور اصلی.و سایر Client ها که می خواهند به شما وصل بشند.یک مثال ساده-شما اینترنت مخابرات دارید و دوستانی که به شما هم Join میشن همینطور پس تمام شما دوستان بدون هیچ مشکل اگر در سرو خیلی نزدیکی هاست صورت بگیره بازی خواهید. کرد.فقط نمیشه با پینک یا صرفا باسرعت دانلود و آپلود یک بازی بدون لگ داشت.Stabilty شما در شبکه از همه چیز مهمتره.(Lost Pocket شما باید ببین در عرض مثلا 5 دقیقه چقدر است).
چیزی که ایران توش خیلی مشکل داره.

هم اکنون بمدت 2 ساعته که من دارم به این دانلودم نگاه میکنم ، با سرعت 130-150 کیلوبایت بر ثانیه اونم تو ساعات رایگان داره دانلود میکنه :o
پیشگامان سنت شکنی کرده . این شخصی که به شکایات اینترنتی میرسه بچه خوبیه ، بش گفتم سرعت پایینه ترکوند :d

---------- نوشته در 07:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 AM ارسال شده بود ----------

از پیشگامان به ISP های دیگه کوچ نکردم ، فقط بخاطر این باگ پیشگامان :))
61572402249976686769.png

شب میزاری سر دانلود ، صبح میبینی تو اعتبار فعلی ، هرچی بوده پاک میکنه ، مقداری رو که دیشب دانلود کردی میزاره :)) . (دوستان محض اطلاع اونایی که نمیدونن بگم که پیشگامان مقدار اعتبار فعلی رو هروقت به صفر برسونه ، 128 مگ اضافه میکنه :d (از ذخیره برمیداره))

مملکته داریم ؟
2 گیگ ترافیک خریدم از حسابم کم شده ولی بهم اضافه نشده !
دیشب زنگ زدم 2020 گفتم اینجوریه گفت احتمالا از 12 شب به اونور اضافه میشه !
صبح دوباره زنگ زدم که اضافه نشده دستی اضافه کنید میگه نمیشه چون اینجا نیومده که شما خریداری کردید و میگه میتونید از مخابرات فیش بگیرید و واریز کنید !
گفتم اون 2 گیگی که خریدم چی میشه گفت اون دیگه مشکل من نیست !
ای خــــــــــدا )x
مخابرات دزد کثیف که رور به روز داره بدتر میشه . آقا نخرید از مخابرات نخرید

مملکته داریم ؟
2 گیگ ترافیک خریدم از حسابم کم شده ولی بهم اضافه نشده !
دیشب زنگ زدم 2020 گفتم اینجوریه گفت احتمالا از 12 شب به اونور اضافه میشه !
صبح دوباره زنگ زدم که اضافه نشده دستی اضافه کنید میگه نمیشه چون اینجا نیومده که شما خریداری کردید و میگه میتونید از مخابرات فیش بگیرید و واریز کنید !
گفتم اون 2 گیگی که خریدم چی میشه گفت اون دیگه مشکل من نیست !
ای خــــــــــدا )x
مخابرات دزد کثیف که رور به روز داره بدتر میشه . آقا نخرید از مخابرات نخرید
شما اگه از سایت گلد نت میگرفتی همون لحظه به حساب میومد!
GoldNet Engineering Group :: صفحه اصلی

سلام من میخواستم adsl بگیرم . به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم که هم سرعتش خیلی خوب باشه و زیاد هم گرون نباشه . ساعت رایگان هم داشته باشه . شرکتی داریم که 3-4 روزه وصل کنن؟

سلام می خواستم بدونم سرویس 2048kbps 2GB مخابرات سرعتش چطوره؟در مورد خرید ترافیک اضافه تو سایت مخابرات نوشته بود بیشتر از 10 گیگ 9 هزار تومان قیمتش هست این درسته؟:-/یعنی من وقتی 2 گیگ سرویسم تمام شد میتونم فقط با 9 تومان 20 گیگ ترافیک اضافه بگیرم؟یه توضیحی درباره ی این بدید.

سلام می خواستم بدونم سرویس 2048kbps 2GB مخابرات سرعتش چطوره؟در مورد خرید ترافیک اضافه تو سایت مخابرات نوشته بود بیشتر از 10 گیگ 9 هزار تومان قیمتش هست این درسته؟:-/یعنی من وقتی 2 گیگ سرویسم تمام شد میتونم فقط با 9 تومان 20 گیگ ترافیک اضافه بگیرم؟یه توضیحی درباره ی این بدید.
والا شهر به شهر فرق داره! من اصفهان مخابرات 128 دارم سرعت دانلود تا 170 کیلوبایت میره پینگم هم داخل CMD حدودا 140-150 هستش.هر گیگابایتی هم 2.800 تومان میخرم :دی نه موشکلی هست نه دوشواری.حالا شما رو که تو گیلان زندگی میکنید نمیدونم جریان چیه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or