بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک سوال خنده دار که من و گیج کرده هرکی یک حرفی میزنه :| سرعت دانلود استاندارد برای سرعت 512 چنده ؟

سرعت سرویس ها بر حسب کیلوبیت هست و سرعت دانلود را بر حسب کیلوبایت محاسبه میکنند, بنابراین:
هر سرویسی دارید عددش رو تقسیم به ۸ کنید میشه سرعت استاندارد دانلود بر حسب کیلوبایت

این نرخ دانلود که بالا عرض کردم سرعت استاندارد سرویس هست که معمولا ارائه نمیشه, چون:
- اگر سرویس اشتراکی باشه, ضریب اشتراک هم بالا باشه و پهنای باند اختصاصی شرکت مناسب و کافی نباشه, سرعت دانلود شما پایینتر از این خواهد شد
- برخی از ISPها پهنای باند بسیار بالایی برای سرویس هاشون در نظر میگیرند و ضریب اشتراکشون و البته میزان مصرف منطقه طوری هست که باعث میشه سرعت دانلود خیلی زیاد بشه

سرویس شما ۵۱۲ کیلوبیت هست پس سرعت استاندارد دانلود شما میشه ۶۴ کیلوبایت

دوستانی که اسیاتک تهران دارن با 4.2.2.4 یه تست بگیرن ببینیم چجوریاس!این نوین نت با اینکه پینگش 100 - 110 ولی قیمتارو کلا دوبرابر کرده!

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|

دوستانی که اسیاتک تهران دارن با 4.2.2.4 یه تست بگیرن ببینیم چجوریاس!این نوین نت با اینکه پینگش 100 - 110 ولی قیمتارو کلا دوبرابر کرده!
سلام
من آسیاتک دارم پینگم از 200 داره تا 400 . (مرکز مخابراتی پیام نور)
آما یکی از رفیقام تو محدوده میدون حر میگه پینگش 150 تا 300 .
پینگ 100تا110 من تا بحال از آسیاتک ندیدم.

سلام
من آسیاتک دارم پینگم از 200 داره تا 400 . (مرکز مخابراتی پیام نور)
آما یکی از رفیقام تو محدوده میدون حر میگه پینگش 150 تا 300 .
پینگ 100تا110 من تا بحال از آسیاتک ندیدم.
سرعت dl چطوره؟

اره نوین ننت رـیده.با این تعرفه هاش!افتضاح!ولی پینگش لامصب خوبه!سرعت dl هم بدرد نمیخوره!

سرعت dl چطوره؟

اره نوین ننت رـیده.با این تعرفه هاش!افتضاح!ولی پینگش لامصب خوبه!سرعت dl هم بدرد نمیخوره!

من 2 مگ دارم ساعت های که رایگان نیست سرعت تا 400 یا 500 هم میره ولی شبا بسته به سروری که ازش دانلود میکنی تا 190 میگیره/.

واقعا در عجبم کدوم هنرمندی نشسته این تعرفه و سرویس های نوین نت رو کشف کرده! واقعا باید بهش نوبل و اسکار و ازین جور چیزا بدن!
دریک کلام افتضاحن! اصلا مثل جوک میمونن! بازه زمانی تخفیف 5 تا 8 صبح!!! لول؟
:|
از بزرگتر هاشون یاد گرفتن ...

من 2 مگ دارم ساعت های که رایگان نیست سرعت تا 400 یا 500 هم میره ولی شبا بسته به سروری که ازش دانلود میکنی تا 190 میگیره/.

نامحدود چی ؟؟؟؟ بعد شبانه کمترین سرعتش چقدره مثلا واسه محدود!!! ؟

تفاوت طرح بیکران طلایی و برنزی تو چیه ؟؟؟؟:-/

من جاتون باشم میرم از مخابرات سرویس میگیرم ! قبلا شاتل داشتم که معرفه همگان هست خرابشده ! ولی قبلا از مخابرات 512 گرفتم شش ماهه با 100 گیگ ترافیکو شبا رایگان. سرعت دانلودم پایین ترین حالت 500 بود و این اواخرم تا 2 mb/s میرسید و کلا تو این 8 ماهی که دارم فقط 1 روزم قطع بود. الکی پولتونو تو جیبه ایش شرکتای درپیت نریزین . الانم نامحدود 128 دارم که میانگینه سرعتم 90 هست که واسم کافیه و ماهی 15 تومن .

نامحدود چی ؟؟؟؟ بعد شبانه کمترین سرعتش چقدره مثلا واسه محدود!!! ؟

تفاوت طرح بیکران طلایی و برنزی تو چیه ؟؟؟؟:-/
تو محدود من که 2 مگ دارم تا حالا نشده زیره 100 یا 110 بیاد(البته شاید شده باشه و من ندیده باشم)،واسه من سرعتم تو اون تایم 190 بوده ، تقریباً بین 3.5 تا 4.5 گیگ میگیرم هر شب.(در حالی که باید خیلی بیشتر از این حرفا بده)

{{2048/8=256 تو هر ثانیه باید بگیرم ، یعنی تو هر دقیقه 15 مگ و تو هر ساعت 900 مگ و تو 8 ساعت رایگان میشه 7 گیگ :d و من چقدر میگیرم!!}}

نامحدودشون اینجوریه که :
طلایی:ضریب اشتراکش 1به4
برنزی:ضریب اشتراکش 1به8
البته مثل بقیه شرکتا نیستش تا یه حجمی برسه سرعت رو کم کنن.(چون داشتم این رو میگم :d)

آخرین ویرایش:
سلام ، من امروز سرویس 512 مخابرات کرج رو گرفتم
سرعت لود صفحه ها خوبه ، Speedtest کلا لود نمیشه و ارور میده
سرعت دانلود با همه ی Browser ها حدود 4 کیلوبایت در ثانیه ست ولی با IDM تا 70 بالا میره
و یه مشکل دیگه ،همه ی سایت ها حتی Yahoo و Google هم مشکل Certificate و Identity not verified دارن

جریان چیه ؟ کس دیگه ای هم به این مشکل برخورده تاحالا ؟ بابت مورد آخر نگران نباشم؟
تشکر!

تو محدود من که 2 مگ دارم تا حالا نشده زیره 100 یا 110 بیاد(البته شاید شده باشه و من ندیده باشم)،واسه من سرعتم تو اون تایم 190 بوده ، تقریباً بین 3.5 تا 4.5 گیگ میگیرم هر شب.(در حالی که باید خیلی بیشتر از این حرفا بده)

{{2048/8=256 تو هر ثانیه باید بگیرم ، یعنی تو هر دقیقه 15 مگ و تو هر ساعت 900 مگ و تو 8 ساعت رایگان میشه 7 گیگ :d و من چقدر میگیرم!!}}

نامحدودشون اینجوریه که :
طلایی:ضریب اشتراکش 1به4
برنزی:ضریب اشتراکش 1به8
البته مثل بقیه شرکتا نیستش تا یه حجمی برسه سرعت رو کم کنن.(چون داشتم این رو میگم :d)

منظورم اینه که سرعت نامحدود واقعیه !!!! مثلا اگر 1 مگ نامحدود بگیرم زیر 100 که نمیشه !!! محابرات رو دارم جمع میکنم. پینگ هم اصلا واسم مهم نیست . فقط یک کلام بگو اینطور نیست که دم به دم سرعت دانلود عوض شه . یه روز خوب باشه یه روز بد. میخوام یه یک مگ نامحدود بگیرم. نظر بیام یا نه ( اگر زیاد نوسان داره بگو چون من پینگ واسم مهم نیست و فقط میخوام دانلود کنم . مخابرات نوسانش در حد لالیگاست! یه روز خوب . یه روز قطع. یه روز بد !!! در کل واسه دانلود میخوام. نظر نهاییت چیه ؟؟ )) ؟

منظورم اینه که سرعت نامحدود واقعیه !!!! مثلا اگر 1 مگ نامحدود بگیرم زیر 100 که نمیشه !!! محابرات رو دارم جمع میکنم. پینگ هم اصلا واسم مهم نیست . فقط یک کلام بگو اینطور نیست که دم به دم سرعت دانلود عوض شه . یه روز خوب باشه یه روز بد. میخوام یه یک مگ نامحدود بگیرم. نظر بیام یا نه ( اگر زیاد نوسان داره بگو چون من پینگ واسم مهم نیست و فقط میخوام دانلود کنم . مخابرات نوسانش در حد لالیگاست! یه روز خوب . یه روز قطع. یه روز بد !!! در کل واسه دانلود میخوام. نظر نهاییت چیه ؟؟ )) ؟
نه داداش خیالت راحت من اهوازم الان حدود ده روز کامپیوترمو خاموش نکردم یروز رو dl 100 پایین نمیاد 1 مگ اما سراغ پینگو اصلا از اسیا نگیر که دلم خونه
برا دانلود اسیا حرف نداره اما بازم نمیشه به نت ایران اطمینان کرد هر جایی از ایران یجوره:d

سلام
دوستان من یه مدت مخابرات داشتم (مشهد) عالی بود و مشکلی نداشتم اما بعد مدتی سرویس نامحدودش رو حذف کرد و رفتم از پیشگامان سرویس 512 نامحدود رو گرفتم و الان از حدود 2 ماه هست که سرویس دارم از این شرکت و بعضی وقت ها هم مشکلات قطعی دارم .
مثلا امروز از صبح تا ساعت های 3 ظهر فقط اینترانت داشتم و اینترنت نداشتم کلا ناراضی شدم از این سرویس بعد تازه الان هم سایت رایتل رو پیشگامان فیل کرده :O :|
میخوام سرویسم رو عوض کنم حالا از کجا سرویس بگیرم که هم پینگم واسه بازی آنلاین مثل dota و mw خوب باشه و هم سرعت دانلودم تو شب و روز یکی باشه ؟!
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or