بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این مخابرات تعرفه هاش واسه هر شهر فرق میکنه . من اول تو سایت مخابرات دیدم. وقتی رفتم واسه ثبت نام کلان یه چی دیگه بود . قیمت هر گیگ هم 2500 هست

پس چرا نیس ؟

هست . سایت مخابرات تمام شهر ها اینقدر مذخرفه که خحتی نمیتونی از توش تعرفه رو پیدا کنی !!!!!!!!!!!! مثلا من برای پیدا کردن تعرفه تهران تو گوگل میزنم " تعرفه adsl مخابرات تهران " بعد صفحه اش میاد !!!!!!!!!!! شما هم یه همچین چیزی رو منتها با اسم شهر خودت تو گوگل بزن میاد !!!!

البته میتونی بری تو سایت مخابرات تهران ، اونجا جشنواره رو زده و نقشه کل ایران رو هم داره ، از تو بخش کمپین هوادارن هر شهر ( شهر خودتو انتخاب کنی ) مستقیم میره تو قسمت جشنواره فروشش .

بحث روز:
-آقا نوین نت چه کرد؟
-در اقدامی بی سابقه و حساب شده دهن همه ما مشترکین رو سرویس کرد.

آره اونم چه سرويسي.
دوستان يه توضيح كامل به ما بديد. الان هر كي داره يه حرف مي زنه. لطفاً توضيح بديد تو تعرفه هاي جديد مخابرات آيا دانلود شبانه رايگان وجود داره يا خير؟
اگر كمكي ميكنه بايد بگم من ساكن مازندرانم. به سايت مخابرات اينجا هم سر زدم اما چيزي در مورد سيستم رايگان شبانه توضيح نداده فقط قيمت تعرفه هاست.

این مخابرات محدود ساعت رایگان دانلود شبا داره ؟ نامحدودش سرعت دانلود بعد از یه مدت کم نمیشه اگه زیاد دانلود کنی ؟ با چه شماره ای میشه یه همچین سوالایی رو ازشون پرسید؟
ممنون

این مخابرات محدود ساعت رایگان دانلود شبا داره ؟ نامحدودش سرعت دانلود بعد از یه مدت کم نمیشه اگه زیاد دانلود کنی ؟ با چه شماره ای میشه یه همچین سوالایی رو ازشون پرسید؟
ممنون
بدون اینکه به محل سکونتت نگاه کنم فهمیدم شاتل داری(از سوال دومیت):دی
ساعات رایگان داره بله:دی توی توی مشهد که از 12 تا 7 صبحه و 128 ـش تا 140 تا پر میکنه و تا صبح نزدیک 3 گیگ دانلود میشه و بنظر من عالیه
نامحدودشم مثل اون شاتل مضخرف نیست که از این قانونای مسخره داشته باشه و هر چی دلت بخواد میتونی دانلود کنی

کلا پیشنهاد میشه
کدوم شهری؟

512 نامحدود - آسیاتک

2540132277.png

چشم نخوره هزار ماشاالله خوبه ، لگ اصلا ندارم ، راحت هم هاست میشم

از شره مخابرات تهران هم خلاص شدم

آخرین ویرایش:
دوستان خوزستانی هر کس آسیاتک داره خواهشا یه تست بذاره !! بعد اگر اطلاع داره یه توضیح درباره نامحدود و محدود بده !!! مثلا محدود سرعت دانلود شبانه چقدره !!!! پینگ هم اگر بذاره که عالیه !!! منتظرم دوستان! !!!

zjhpu7ps38low9eg6ou.jpg
[/URL][/IMG]

;;):-$

آخرین ویرایش:
بدون اینکه به محل سکونتت نگاه کنم فهمیدم شاتل داری(از سوال دومیت):دی
ساعات رایگان داره بله:دی توی توی مشهد که از 12 تا 7 صبحه و 128 ـش تا 140 تا پر میکنه و تا صبح نزدیک 3 گیگ دانلود میشه و بنظر من عالیه
نامحدودشم مثل اون شاتل مضخرف نیست که از این قانونای مسخره داشته باشه و هر چی دلت بخواد میتونی دانلود کنی

کلا پیشنهاد میشه
کدوم شهری؟

تهران تهران .

من 128 شاتل دارم {تو مشهد}سرعت دانلودش تو روز خوبه.300کیلو بایت.تو شبا هم 40.یه اینترنت نامحدود میخوام.مخابرات یا پشگامان یا نوین نت؟
مخابرات پیشگامان نوین نت
چون مخابرات توی مشهد نامحدود نمیده
اگه میخوای محدود بگیر
محدود مشهدش عالیه و از شر شاتل خلاص میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or