بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من هم مخابراتم. با چه کشوری تست بگیرم. بگو تا واست انجام بدم همین الان
با CMD یک تست بگیر
توی CMD تایپ کن:
Ping 4.2.2.4

بعد یک عکس بزار ازش

و اگه میتونی از Frankfurt عم توی اسپید تست یک تست بزار

مال من همون اولین روزی که گرفتم پینگش عالی بود
روز بعد داغون شد
البته ب داخل پینگا خوبه توی بازی هم چیزی احساس نمیکنم ولی نمیدونم چرا توی CMD و اسپید تست کلا پینگ خراب شده

با CMD یک تست بگیر
توی CMD تایپ کن:
Ping 4.2.2.4

بعد یک عکس بزار ازش

و اگه میتونی از Frankfurt عم توی اسپید تست یک تست بزار

مال من همون اولین روزی که گرفتم پینگش عالی بود
روز بعد داغون شد
البته ب داخل پینگا خوبه توی بازی هم چیزی احساس نمیکنم ولی نمیدونم چرا توی CMD و اسپید تست کلا پینگ خراب شده

چشم الان میگیرم . فقط چطور باید از CMD واست عکس بگیرم ؟

همیارنت شیراز : از صبح تا شب پیشنگ 280 (کمترینش) ولی قبلا 150 بود سرعت باز کردن بعضی صفحات پکیده بعضی هاشم اصلا باز نمیشن . نمیشه بازی کرد . اینترنتش وحشتناک پکیده خدا میدونه کی درست میشه . ارتباطش با داخل کشور کاملا پایدار و با کیفیت :d اما چه فایده که سرور بازی های ما داخل کشور نیست . فقط با خارج پکیده .

2456727076.png
2456736010.png
2456739687.png
2456752752.png

آها اینجاش خیلی مهمه !
یارو خودش داره میگه مشکل هنوز کامل رفع نشده و به حد مطلوب نرسیده ، بعدش پشیتیبانی مخابرات میگه اصلا مشکلی وجود نداره و مشکل از مودمته ( امروز میگفت )/:)
اقا اصلا حرف اون درست مودم شما خراب مودم منم خراب ه ؟ چند نفر دیگه هم رو میشناسم اونا هم خیلی خرابه وضعشون ! :)

الله اکبر
جلل خالق

تا همین چند دقیقه پیش پینگ خیلی افتضاح بود
هنوز اومدم اینجا گفتم پینگ مثل چی اومد پایین
نگا:
2456769670.png

با CMD هم خیلی خوب شد ولی بازم یکم از روز اول بیشتره
ko95td6qb4hf6899g1t7.jpg

خداییش از دو روز پیش پینگا خراب بود
در همین لحظه پینگا درست شد:دی

همیارنت شیراز : از صبح تا شب پیشنگ 280 (کمترینش) ولی قبلا 150 بود سرعت باز کردن بعضی صفحات پکیده بعضی هاشم اصلا باز نمیشن . نمیشه بازی کرد . اینترنتش وحشتناک پکیده خدا میدونه کی درست میشه . ارتباطش با داخل کشور کاملا پایدار و با کیفیت :d اما چه فایده که سرور بازی های ما داخل کشور نیست . فقط با خارج پکیده .
منم پریروز دقیقا همین مشکلو داشتم پینگ بالای 300 بود با EU. از دیروز عالی شده شکره خدا:d

میدونم. وقتی دیگه بهترش نیست باید چه کار کرد. من خودم ناراحت بودم تو دیگه داغونم کردی با این حرفت .:-s میخوام صد سال سیاه نت تو ایران درست نشه. من که آفلاین شدم رفت. آخرین ماهی بود که پول دادم واسه نت. =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or