بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب مگه بد گفتم؟؟؟؟؟
راست گفتم دیگه چرا بدت میاد
آقا تمومش کنید

شاتل هر سال بدتر از پارسال

اینجا فقط کسایی از شاتل دفاع میکنن که سال اولشونه دارن:دی
من خودم جز مدافعان سر سخت از شاتل بودم که بعد از گذشت یک سال تمام حرفامو پس گرفتم و تخلیه کردم:دی

همین قانون Share شبانشو نمیداشت خیلی ISP خوبی میبود ولی الان که داره بعد 4 شب دانلود پشت سر هم سرعتت میشه 5 کیلوبایت بعد باید کلی دعوا راه بندازی تا درستش کنن تازه اونم شاید
قطعی نیست
پینگشم که خودتون خبر دارید
 
navid 007
دوستان یه کمکی بکنید. من دائم یک نفر داره رمز عبور ADSL ام رو هک میکنه. من نمیتونم کانکت شم. تا الان چند بار رمز عبورم رو هم عوض کردم ولی بازم هم بعد از دو روز هک میشه و وقتی به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شما کانکت هستی در صورتی که من اصلا آفلاین هستم و مودم من خاموش هست. حالا چاره چیه. باید چه کار کنم .
yahoo_20.gif
ممکنه از مودمم باشه و فایروالش ضعیف باشه. مودم من TP-LINK TD-8811 هست. از لحاظ ویروس هم فکر نکنم سیستم ویروسی باشه یه راه چاره ای یه کمکی
yahoo_2.gif
!​





یه کاری بهت میگم بکن احتمالا درست می شه .... این روش هک رو خودم بلدم ... خیلی هم کاره ساده ای هست ... حالا شما برای اینکه هک نشی ... یوزر و پس ورود به تنظیمات مودمت رو عوض کن ... یعنی همون که یوز و پس admin admin ه رو پسش رو عوض کن

دوستان بیاد جواب این دوستمون رو بدید .... چاره چیه ؟؟؟
 
یه کاری بهت میگم بکن احتمالا درست می شه .... این روش هک رو خودم بلدم ... خیلی هم کاره ساده ای هست ... حالا شما برای اینکه هک نشی ... یوزر و پس ورود به تنظیمات مودمت رو عوض کن ... یعنی همون که یوز و پس admin admin ه رو پسش رو عوض کن

بازم مرام تو . اگه یک نفر بیاد تو بازی سنتر بگه هوا سرد شده 100 نفر پشتش یه نظر میدن:| ولی حالا که ما کارمون گیر کرده کسی نیست بگه احوالت. اگر کسی باز هم میتونه کمک کنه یه دو خط بنویسه شاید کمک کنه .
 
دوستان مثل اینکه شاتل قیمت ترافیک رو آورده پایین !!!!!! 775 تومان کم کرده !!! دوستانی که شاتل مذخرف دارن برن بینن کم شده یا نه !!! مثل اینکه شاهد تغییراتی تو شاتل هستیم !!! هر چند یه مقدار نسبت به مخابرات گرون تره !! امابازم نزدیک 1000 تومان کم شده !!!

0i7labhsp7jxijiuobqc.png


اره حاج حسین اتفاقا امروز 3گیگ ترافیک خریدم قیمتها رو دیدم تعجب کردم, یه بار پیج رو ریفرش کردم دیدم نه درسته. میخواستم 1گیگ بخرم دیدم اینجوریه لاشخوری کردم 3گیگ خریدم!:d
 
دوستان:
با تغییر نرخ استفاده از اینترنت پر سرعت ، کدوم یکی از ارائه دهنده ها بهتر هستن؟
الان من از مخابرات 256 نامحدود دارم------ سرعت دانلود من 32 هست و توی بهترین حالت میره 40 ، 45 ولی زود میاد پایین
 
اره حاج حسین اتفاقا امروز 3گیگ ترافیک خریدم قیمتها رو دیدم تعجب کردم, یه بار پیج رو ریفرش کردم دیدم نه درسته. میخواستم 1گیگ بخرم دیدم اینجوریه لاشخوری کردم 3گیگ خریدم!:d

البته بازم به نظرم گرونه . مثلا 1 گیگ باید بشه 3 هزار تومان !! فکر کنم مخابرات 2500 تومان باشه !
 
ریک اشمیت از مدیران ارشد گوگل که اخیرا همراه با بیل ریچاردسون (فرماندار نیومکزیکو)به کره شمالی رفته بود، مطالب جدیدی درباره اوضاع این کشور و اینترنت ابزار داشت.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از خبرآنلاین؛ وی می گوید در حالی که همه دنیا روز به روز بهم وصل تر می شوند، ایزوله کردن مردم کره شمالی توسط رهبرانش، چیزی جز ضرراقتصادی نخواهد بود.
وی ده روز پیش در گفتگو با بلومبرگ برخی مطالب را ابزار کرده بود اما اینک رسما از کره شمالی خواست تا اینترنت را آزاد کند.
اشمیت تاکید کرد که وضعیت فعلی اینترنت در کره شمالی طوری نیست که مردمانشان به سایر نقاط دنیا وصل شوند و ارتباط داشته باشند.
به گفته وی قوانین سرسختانه ای وجود دارد و برای اینکه چه کسی می تواند اینترنت استفاده کند، در کره شمالی قانون خاصی وجود دارد.
ظاهرا شهروندان عادی نمی توانند اینترنت داشته باشند و فقط اعضای حکومتی، نظامیان و برخی دانشگاهیان مورد اعتماد می توانند به اینترنت وصل شوند.
مردم با باز شدن اینترنت می توانند جامعه خوبی برای خود بسازند. آنها باید اینترنت را در دسترس مردم قرار دهند و الان زمانی است که حکومت موجبات باز شدن اینترنت را فراهم کند.
اریک اشمیت می گوید: وقتی در کره شمالی بوده، دیده است که بسیاری از سیستم ها لینوکسی بوده و اینترنت روی اغلب آنها بسته بوده مگر اینکه مجوز حکومتی داشته باشند. در انجا شبکه نسل سوم وجود دارد که از شرکتی مصری بنام Orascom گرفته شده و پشتیبانی می شود.
شبکه 2100 مگاهرتزی برای اس ام اس وجود دارد ولی کاربران حق استفاده از انتقال دیتا روی آنرا ندارند و اسمارتفون نمی توانند داشته باشند. برای حکومت کره شمالی روشن کردن کلید امکانات نسل 3 همراه بسیار آسان است ولی این کار را نمی کنند!
اریک اشمیت حدس می زند حدود یک و نیم میلیون نفر به تلفن همراه دسترسی دارند و ایزوله مجازی دور مردم روی زندگی فیزیکی و واقعی مردم تاثیر گذاشته است و مستقیم روی رشد اقتصادی آنها تاثیر بدی داشته است.
فرماندار ریچاردسون در مصاحبه ای دیگر گفته اریک اشمیت در آنجا مانند ستاره موسیقی بوده و همه به طرف او می رفتند.
وی در خیلی سخنرانی ها درباره آزادی اینترنت در کره شمالی صحبت کرد که باعث دریافت یادداشتی از سوی دولت امریکا شد تا موضوع را مناقشه انگیز نکند.
در سال 2012 اریک اشمیت گفته یود دنیای دبلیو دبلیو دبلیو به زندگی خود ادامه می داد تا اینکه با آمدن گوگل ، تازه اینترنت خلق شد!
و دسترسی به اطلاعات را برای همگان فراهم کرد و البته صد در صد برعکس عقاید رهبران کره شمالی!

منبع خبر :
khabaronline.ir
 
دوستان یه کمکی بکنید. من دائم یک نفر داره رمز عبور ADSL ام رو هک میکنه. من نمیتونم کانکت شم. تا الان چند بار رمز عبورم رو هم عوض کردم ولی بازم هم بعد از دو روز هک میشه و وقتی به پشتیبانی زنگ میزنم میگه شما کانکت هستی در صورتی که من اصلا آفلاین هستم و مودم من خاموش هست. حالا چاره چیه. باید چه کار کنم . :(( ممکنه از مودمم باشه و فایروالش ضعیف باشه. مودم من TP-LINK TD-8811 هست. از لحاظ ویروس هم فکر نکنم سیستم ویروسی باشه یه راه چاره ای یه کمکی :( !

حل شد مشکل ؟

اگر نشد ، تا جایی اطلاع دارم مودم TP 8811 قابلیت وایرلس نداره پس هک ار اطراف خارج می شه -

می مونه دسترسی از راه دور ، اولین و راحت ترینش که می تونه کسی از دور این کارو کنه استفاده از نرم افزار Team viewer هستش اگر این نرم افزار روی سیستمون هست و فعال شده فعلا از دسترس خارجش کنید ( گاهی شرکت های اراعه دهنده سرویس این نرم افزار می گن فعال کنید روی سیستم تا خودشون بتونن نظارت داشتن باشن با برنامه ای که برای این نرم افزار تعریف می کنند )

فایروال های مودم هم نمی شه گفت قوی اند یا ضعیف - با این حال چک کنید فعال باشه -

با شرکتتون تماس بگیرید بگید کلا یک یوزر و پس جدید براتون تعریف کنند یا وارد سایتش بشید و این کار کنید - و بپرسید ازشون اگر من کانکت هستم با خط DSL وصل شدم ( شماره خط بهش بگو بده می تونن بفهمن و یا شمارتو بهشون بگو بگو فلان خط الان کانکت هست یا خیر )

مورد پیچیده تر خط دی اس ال رو بگو فقط روی مودم تو با مک آدرس مودم تو تنظیم کنند نه هیچ مک آدرس دیگه ای -
 
حل شد مشکل ؟

اگر نشد ، تا جایی اطلاع دارم مودم TP 8811 قابلیت وایرلس نداره پس هک ار اطراف خارج می شه -

می مونه دسترسی از راه دور ، اولین و راحت ترینش که می تونه کسی از دور این کارو کنه استفاده از نرم افزار Team viewer هستش اگر این نرم افزار روی سیستمون هست و فعال شده فعلا از دسترس خارجش کنید ( گاهی شرکت های اراعه دهنده سرویس این نرم افزار می گن فعال کنید روی سیستم تا خودشون بتونن نظارت داشتن باشن با برنامه ای که برای این نرم افزار تعریف می کنند )

فایروال های مودم هم نمی شه گفت قوی اند یا ضعیف - با این حال چک کنید فعال باشه -

با شرکتتون تماس بگیرید بگید کلا یک یوزر و پس جدید براتون تعریف کنند یا وارد سایتش بشید و این کار کنید - و بپرسید ازشون اگر من کانکت هستم با خط DSL وصل شدم ( شماره خط بهش بگو بده می تونن بفهمن و یا شمارتو بهشون بگو بگو فلان خط الان کانکت هست یا خیر )

مورد پیچیده تر خط دی اس ال رو بگو فقط روی مودم تو با مک آدرس مودم تو تنظیم کنند نه هیچ مک آدرس دیگه ای -[/QUteam view

team viewer نصب نیست. یوزر رو که نمیشه عوض کرد فقط پسورد رو میتونن عوض کنن. اون رو هم عوض کردم. پشتیبانی هم بهم گفت مک آدرستو بگو تا اون رو واست قفل کنم که فقط با مک آدرس خودت کانکت بشی. ولی مشکل اینجاست من اون مک آدرسی رو که پشت مودم نوشته رو واسش میخونم ولی وقتی میرم تو سایت تو قسمت گزارش کانکت ها مک آدرسمو یه چیز دیگه مینویسه. ازش هم پرسیدم گفت آره مک آدرست با اونی که پشت مودمت هست نمی خونه. این دیگه خیلی جالبه. مودم رو هم ریست کردم ولی مک آدرسی که میندازه با اونی که پشت مودم از طرف کارخانه سازنده هست فرق داره :-o حالا من موندم چطور مک آدرسو پیدا کنم. پشتیبانی گفت خوب همون مک آدرس که تو سایت میندازه رو بخون واسم تا اونو واست قفل کنم ولی من ازش پرسیدم چرا مک با اون چیزی که پشت مودمه فرق میکنه گفت والله تا حالا اینطوریشو ندیده بودم. من هم تو همین مودندم. حالا به نظرتون مودم رو عوض کنم. همچین چیز جالبی نیست. پارسال 30 تومن خریدم. :-/
 
سرویس جدید Mega با ۵۰ گیگابایت فضای رایگان معرفی شد


یکی از پیشتازان سرویس‌های به اشتراک‌گذاری و موسس سرویس مگاآپلود که چند وقتی بازداشت و تحت تعقیب قرار گرفتن او سر و صدای زیاد به پا کرده بود، دیروز از سرویس به اشتراک‌گذاری فایل جدیدی به نام Mega بهره‌برداری کرد، که شروعی خیره‌کننده درتاریخ اینترنت به حساب می‌آید.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارنت، Kim Dotcom متولد آلمان، در محل اقامت خود در شمال Auckland، از این سرویس به عنوان ضدحمله‌ای برعلیه کسانی یاد کرد که مدعی هستند، نسخه قبلی این سایت یعنی Megaupload در قلب توطئه Mega برای سازماندهی کردن یک جرم جهانی برای فعال کردن تبادل اطلاعات دارای قانون کپی‌رایت است.Dotcom در رویدادی که شبیه یک کنفرانس خبری همراه با بحث و خنده بود گفت: من تا به حال سرویسی مشابه این را مشاهده نکرده‌ام. من از یک سری ارتباطات استفاده کرده بودم تا شاهد نتایج خوبی باشیم اما انتظار ثبت‌نام ۲۵۰ هزار کاربر در دوساعت اول راه‌اندازی این سرویس را نداشتم. من هیچ رویداد دیگری را به یاد نمی‌آورم که چنین موفقیت سریعی را کسب کرده باشد.این سایت در ۱۴ ساعت اول شروع به کار بیش از یک میلیون بار مشاهده شده است که دراین مدت بیش از نیم میلیون ثبت‌نام برای سرویس پیش‌فرضی که ۵۰ گیگابایت فضای ابری رایگان برای ذخیره‌سازی ارائه می‌دهد صورت گرفته است.این معرفی درخانه Dotcom و درست یک سال بعد از اتهام عجیب پلیس نیوزیلند به وی مبنی براعمال خلافکارانه که بعدها توسط FBI هم پیگیری شد انجام گرفت. تولیدکننده‌های هالیوودی هم معتقدند Megaupload سودهایی را به خاطر به اشتراک‌گذاری محتواهای دارای قانون کپی رایت بدست آورده است.انجمن Motion Picture هم با تردید به سرویس Mega می‌نگرد. در بیانیه این انجمن می‌خوانیم : “ما هنوز درحال بررسی عملکرد این پروژه جدید هستیم اما ما مطمئن هستیم که Kim Dotcom تجارت و آینده‌اش را برروی سرقت ایده‌ها وکارهای خلاقانه بنیان نهاده است. “اما Dotcom می‌گوید: سیستم پیشرفته رمزگذاری استفاده شده دراین سایت، نشان‌دهنده درک اهمیت حریم امنیتی افراد است. در مصاحبه‌ای که دات کام پیش از معرفی Mega با روزنامه گاردین انجام داده خود را به عنوان رهبر جنبش آزادی اینترنت معرفی کرده است.وی اعلام کرده که تجربه ای که خودش در مورد جاسوسی غیرقانونی از کارهایش داشته (که درنهایت منجر به عذرخواهی رسمی نخست‌وزیر نیوزیلند شد) وی را آگاه‌تر کرده است. Dotcom در اظهار نظری مدعی شد، هدف قراردادن Megaupload هنگامی که نیمی از آنچه در اینترنت مشاهده می‌کنیم، اطلاعات دزدی است، غیرقانونی است.وی گفت: آن‌ها قصد دارند مارا به عنوان یک وصله ناجور دراینترنت معرفی کنند… شما می‌توانید از هر سرویس‌دهنده اینترنتی که کاربران را به اینترنت متصل می‌کند سوال کنید که چه مقدار اطلاعات دزدی در شبکه آن‌ها رد و بدل می‌شود و هر پاسخی که کمتر از ۵۰ درصد باشد یک دروغ است.وی می‌افزاید: کسی نمی‌تواند من را متهم کند. مگاآپلود مانند شمشیر دولبه‌ای است که می‌توان از آن استفاده‌های خوب یا بد کرد. اگر کسی از طریق یک نامه محتوای غیرقانونی را به واسطه پست ارسال کند، آیا باید شرکت پست را تعطیل کرد؟ اگر کسی با اتومبیل خود با سرعت غیرقانونی رانندگی کند، آیا شرکت‌های تولیدکننده خودرو را تعطیل می‌کنید؟

https://mega.co.nz/
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or