بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اوضاع سرعت دانلود بی نظیره ولی پینگ نسبت به قبل خیلی افت کرده بعضی موقعها نمیشه بتل 3 و... زد!
2439688297.png

k7kad7aej352nsqaxo2.jpg

قبلا پینگ 70 هم داشتم اما الان داغونه ،معلوم نیست سرعت بین 20 نفر شیر شده!!!!
اتفاق خاصی نیفتاده . لینک خرجی کشور که از روسیه میگزره روتش عوض شده پینگ 70 با روسیه شده 150 170 . الان شما با 8.8.8.8 179 میگیری هر وقت شد 100 پینگتم با روسیه میش ه70 80 . البته اینم بگم هیچ جا اینترنتی مثل اینترنت تو نمیدنا . پینگت تکون که نمیخوره . میگی قبلا هم 70 داشتی که فقط اینترنت اختصاصی این پینگ رو داره و بعضی از ISP ها که روی بستر وایرلس اختصاصی گذاشتن . الان صبانت یعنی اینقدر خوب شده ؟ :| WTF !

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از عملیاتی شدن فاز جدید پروژه شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: در این فاز جدید اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاههای اجرایی مختلف و پیاده سازی پنجره واحد خدمات را برای ارائه سرویس منسجم به مردم خواهیم داشت.
علی حکیم جوادی در گفتگو با مهر، پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات را مهمترین پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد که حتی با وجود برکناری رضا تقی پور- وزیر ارتباطات – کماکان در حال پیگیری است و اظهار داشت: این پروژه تنها مورد نظر دکتر تقی پور نبوده و یک پشتوانه قانونی دارد؛ به این معنی که در قانون برنامه پنجم مهمترین پروژه ای که تکلیف اجرای آن به وزارت ارتباطات سپرده شده است همین پروژه شبکه ملی اطلاعات است که اجرای آن بدون وقفه در حال انجام است.
پیاده سازی فاز جدید شبکه ملی اطلاعات
معاون وزیر ارتباطات تمامی پروژه های ارتباطی در دست اقدام وزارت ارتباطات را متاثر از شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: اتصال دستگاههای دولتی به شبکه ملی اطلاعات مانند گذشته با جدیت در حال انجام است و هم اکنون نیز وارد فاز جدید اجرای این پروژه شده ایم.
حکیم جوادی با تاکید براینکه اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاههای مختلف و پیاده سازی پنجره واحد خدمات از جمله برنامه های فاز جدید اجرای شبکه ملی است، ادامه داد: در این راستا هفته گذشته نشستی با معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور داشتیم تا پنجره واحد خدمات دستگاههای مختلف را به مرحله بهره برداری برسانیم.
اشتراک گذاری اطلاعات و تعامل دستگاههای دولتی
حکیم جوادی با اشاره به مرحله اشتراک گذاری اطلاعات دستگاههای اجرایی و برقراری تعامل در ارائه خدمات تصریح کرد: برای مثال هفته گذشته نیز تفاهمنامه ای با سازمان امور کتابخانه های کشور به امضا رسید که با پیاده سازی شبکه ملی کتابخانه ها، بالغ بر 2800 کتابخانه به یکدیگر متصل شده و اشتراک گذاری تمام اطلاعاتشان با وزارتخانه ها و دستگاههای مرتبطی چون وزارت علوم صورت گیرد.
وی گفت: در این راستا مجموعه ای نیز در سازمان فناوری اطلاعات در حال ایجاد است که اطلاعات مورد نیاز دستگاههای اجرایی را شناسایی و نحوه مبادله آن را فراهم کند. به این ترتیب به جرات می توانیم بگوییم که شبکه ملی اطلاعات به اوج بلوغ خود رسیده و وارد مرحله تبادل اطلاعات شده است.
معاون وزیر ارتباطات، تبادل اطلاعات را باعث صرفه جویی در چرخش اطلاعات عنوان کرد که مردم به راحتی می توانند از طریق پنجره واحد خدمات، سرویسهای مدنظرشان را دریافت کنند که این موضوع پیاده سازی الکترونیکی خدمات دولت را به مرحله عملیاتی شدن می رساند.
تحقق ماده های 62 و 70 برنامه پنجم توسعه
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای اجرایی شدن پنجره واحد خدمات، آیین نامه ضوابط و استاندارد پرتالهای دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است خاطرنشان کرد: براین اساس شناسایی سرویس ها و خدمات برای ارائه از طریق پنجره واحد صورت می گیرد و مواد 62 و 70 قانون برنامه پنجم توسعه در این بخش محقق خواهد شد.
مسعود بهت قول میدم موقعی که راهش انداختن اول یه فاجعه به بار میارن بعد کم کم درستش میکنن :d فکر کنم این اختلالات اخیر سیستم بانکی (کارت خوان ها) واسه همین بوده . دیشب مغازه دوستم بودم میگه سر این قضیه که سیستم رو عوض کردن من 150 تومن پولم اصلا نیستش :d دیشب هم تو اخبار اعلام کردن که یسیتم رو عوض کردن ولی نگفتن که وارد فاز شبکه ملی اطلاعات شدن . خب تبریک میگم . در سال 2013 که قراره تو اروپا هر کاربر خانگی با فیبر نوری و با سرعت حداقل 10 مگابیت به اینترنت وصل بشه تازه تو ایران شبکه (حالا ملی یا غیرملیش) راه افتاده و ما داریم عصر جدیدی رو شروع میکنیم . امیدوارم سال دیگه همین موقع ها دوستان اینترنت چندین مگابیتی و با کیفیت ملوب داشته باشند و این دولت نیاد اینترانت در قالب اینترنت بچپونه بهمون .

اعصابم خورده چرا اینتزنتم اینجوریه!
پینگ با تهران 147 با آلمان 227!
فرق آلمان با تهران 80 میلی هست چرا اینقدر پینگ با تهران دارم!مشکل از چیه!
بازی cod bo2 بازی میکنی معمولا با خارج دو خط هست با ایران هم بین دو خط و سه خط در حال گردش هست!
اعصابم خورد شده روشی برای کاهش پینگ با تهران اگه میدونین لطف کنید ممنون!

اعصابم خورده چرا اینتزنتم اینجوریه!
پینگ با تهران 147 با آلمان 227!
فرق آلمان با تهران 80 میلی هست چرا اینقدر پینگ با تهران دارم!مشکل از چیه!
بازی cod bo2 بازی میکنی معمولا با خارج دو خط هست با ایران هم بین دو خط و سه خط در حال گردش هست!
اعصابم خورد شده روشی برای کاهش پینگ با تهران اگه میدونین لطف کنید ممنون!
این دیگه واقعا ظلمه . اگر پینگ شما با تهران 15 میبود .... پینگتون با آلمان میشد 100 :d . اگر بستر فیبر نوری باشه که میشه متوسط 75 که تو بتل 3 من به یه سرور روسی پینگم یه بار 75 شده بود پریدم تو بازی . واسه تست تاخیر همیشه دشمن رو که میدیدم مکس میکردم ببینم کی شروع به تیر اندازی میکنه . در کمال ناباوی دیدم یه نفر کلونکل 80 منو دید قشنگ 2 ثانیه بعد شروع به تیر اندازی کرد اولش تیرو به همه جا شلیک کرد دیگه وسطای خشابش بود که کم کم روی هدفش متمرکز شد و شروع کرد شلیک کردن به من . من با PP-19 بودم (این تفنگ 15 تا گلوله باید مستقیما به دشمن شلیک کرد تا بمیره در صورتی که زیاده زیاد آشغال ترین تفنگ هم با 7 تا تیر گاو رو از پا درمیاره) دستم رو گذاشتم رو موس (از اونجایی هم که اخیرا روی aim و accuracy زیاد کار کردم) یارو فرت افتاد زمین مرد :| و من یه دفعه این حالتی شدم =)) و فهمیدم بله . کل عمرم داشتم تو بازی های آنلاین غاز میچروندم و وقتی یه نوب منو میکشته میفهمم که چقدر پیش خودش به ریش ما میخندیده . آخه پینگ بالای 50 واسه بازی همینطوریش خیلی زیاده حالا ما داریم با 150 (بهترین پینگمون) بازی میکنیم :| . البته این لگ و تزریقات دولت محترم به اینترنت که یه سرطان لاعلاج بهش وارد کردم باعث شده بعضی وقتا اصلا تیر شلیک میکنی به طرف نخوره یا گیر کنی و از همه مهمتر تاخیر بر اثر Data Shaping داشته باشی که از همش بدتره :| :(( . شرمنده سرتو درد آوردم ولی وقایعی بود که باید گفته میشد . البته این مسعود نوب هیچکدوم از این مشکلات رو نداره و هرگز براش پیش نیومده ولی در عین ناباروی فقط من و بقیه دوستان این مشکلات رو داریم .

اتفاق خاصی نیفتاده . لینک خرجی کشور که از روسیه میگزره روتش عوض شده پینگ 70 با روسیه شده 150 170 . الان شما با 8.8.8.8 179 میگیری هر وقت شد 100 پینگتم با روسیه میش ه70 80 . البته اینم بگم هیچ جا اینترنتی مثل اینترنت تو نمیدنا . پینگت تکون که نمیخوره . میگی قبلا هم 70 داشتی که فقط اینترنت اختصاصی این پینگ رو داره و بعضی از ISP ها که روی بستر وایرلس اختصاصی گذاشتن . الان صبانت یعنی اینقدر خوب شده ؟ :| WTF !
اره دقیقا!
ولی صبانت اصلا اوضاعش معلوم نیست تویه اوج مصرف پینگ میشه 90 تویه خلوت شدن باند میره 300
خیلی ستمه به خدا!

شهرستان ما که مخابراتش سایت نداره رفتم تو سایت استانمون هیچی در مورد برداشتن نامحدود ننوشته بود!

آقا بزودی وضعیت اینترنت خیلی خوب میشه اینطور که اینا میگن.

یچیزه جالبی هم قبلا بهش برخوردم این بود که تقریبا 1 هفته یهو سرعت اومد بین 5 تا 10 کیلو بایت اونم نوسان میکرد یعنی غیر قابل استفاده اما چیزه جالب اینه که من میتونستم با سرعت 330 کیلوبایت بر ثانیه از هاست های داخل کشو دانلود کنم یا اینکه سایت های داخل کشور رو هم خیلی سریع بالا بیارم.

نمونش سایت تبیان.

نظرتون چیه در این مورد؟

باحالی بازی با این پینگ های نجومی این هست که یارو داره میدوه بعد دقیق نشونه میگیریش بهش شلیک میکنی نمیمیره بعد یه دور میزنه با یه تیر میکشتت!
الان من cod bo 2 که بازی میکنم با پینگ من برای کشتن هر نفر در هاردکور با یه تفنگ به 12 تیر نیاز هست ولی یارو با پینگ سبز با دو تیر میکشه یعنی من 10 تیر بعد از مرگش میزنم و نمیفهمم مرده!

شهرستان ما که مخابراتش سایت نداره رفتم تو سایت استانمون هیچی در مورد برداشتن نامحدود ننوشته بود!

آقا بزودی وضعیت اینترنت خیلی خوب میشه اینطور که اینا میگن.

یچیزه جالبی هم قبلا بهش برخوردم این بود که تقریبا 1 هفته یهو سرعت اومد بین 5 تا 10 کیلو بایت اونم نوسان میکرد یعنی غیر قابل استفاده اما چیزه جالب اینه که من میتونستم با سرعت 330 کیلوبایت بر ثانیه از هاست های داخل کشو دانلود کنم یا اینکه سایت های داخل کشور رو هم خیلی سریع بالا بیارم.

نمونش سایت تبیان.

نظرتون چیه در این مورد؟

دوست من کم کم با رفتن تمام سایت های ایرانی به هاستینگ های داخلی و با شروع به کار دیتا سنتر های داخل کشور که در هر استان ایجاد شدن شاهد افزایش سرعت دسترسی به سایت های داخل کشور خواهیم بود.
مثلا الان سایت های خبری زیر در هاست های کشوری هستن و میتونید سرعت بسیار بالای لود شدن رو در اونها ببینید:
asriran.com
tabnak.ir

الان در تمام دنیا هاستینگ های داخلی وجود دارن و دقیقا همین اینترنت ملی ما سالیان سال هست که در اون کشور ها ایجاد شده.
برای همین سرعت اینترنت اونها ده ها مگابیت هست و سرعت ما به ده ها کیلوبایت محدود شده!
مثلا یکی از دوستان بنده در ژاپن سرویس 100 مگابیت داره و با سرعت 100 مگابیت هم از سایت های داخل کشورشون دانلود میکنه اما از سایت های خارج از ژاپن سرعتش به یک پنجم تا یک هشتم کاهش پیدا میکنه!
با ایجاد اینترنت ملی هم در کشور ها همچین اتفاقی خواهد افتاد! با سایت های داخلی سرعتی معادل ده ها مگابیت خواهیم داشت ولی با سایت های خارجی سرعتمون محدود خواهد شد!

باحالی بازی با این پینگ های نجومی این هست که یارو داره میدوه بعد دقیق نشونه میگیریش بهش شلیک میکنی نمیمیره بعد یه دور میزنه با یه تیر میکشتت!
الان من cod bo 2 که بازی میکنم با پینگ من برای کشتن هر نفر در هاردکور با یه تفنگ به 12 تیر نیاز هست ولی یارو با پینگ سبز با دو تیر میکشه یعنی من 10 تیر بعد از مرگش میزنم و نمیفهمم مرده!

البته یچیزم هست...bo2به شدت هکی هست...و aimbotبیداد میکنه...اگه تو killcameraخیلی عجیب زدنت بدون هکه...ممكنه فقط پينگ نباشه...

Sent from my Gallaxy S2 ...using tapatalk 2

آخرین ویرایش:
دریافت خسارت بابت اختلال اینترنتی

فارس: قوانین موجود، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی را موظف می‌کند در صورتی که بیش از حد مجاز قطعی ماهانه داشته باشند، براساس میزان قطعی غیر مجاز جریمه‌ای را در شارژهای ماهانه مشترکان خود باز پرداخت کنند.

براساس این قانون نوع دسترسی کاربران به اینترنت به شیوه‌های مختلفی چون برنزی، نقره‌ای، طلایی و الماس تقسیم می‌شود و در هر یک از این سیستم‌ها کاربر بنابر هزینه‌هایی که پرداخت می‌کند به تسهیلات ویژه‌ای نیز دسترسی پیدا می‌کند.

* سرویس‌های طلایی از برنز تا الماس

با فرض 30 روز برای هر ماه و 24 ساعت برای هر روز و 60 دقیقه برای هر ساعت، مدت برقراری یک لینک تا دو ماه با میزان دسترسی 100 درصد برابر با 43 هزار و 200 دقیقه خواهد بود در این میان اغلب شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی با حدی از قطعی مواجه هستند که برای حد مجاز این قطعی‌ها جدولی طراحی شده و لازم است در صورتی که بیش از حد تعریف شده در ارائه خدمت قطعی وجود داشته باشد، جریمه‌ای به ازای آن سرویس مدتی به عنوان قطعی مجاز در نظر گرفته شده که اگر اختلافات بیش از آن حد شود قطعی غیر مجاز نام می‌گیرد.

براساس این جدول یکی از مدل‌ها مدل برنزی نام گرفته که میزان دسترسی آن 99 درصد اعلام شده و تا 432 دقیق یعنی کمتر از 5.7 ساعت در ماه زمان مجاز قطعی در این بخش است.

طبق قوانین تمامی افرادی که به هنگام عقد قرار داد اشاره نکرده‌اند که به عنوان مثال علاقه مند به استفاده از سرویس‌های طلایی، نقره‌ای یا الماس هستند، برنز محسوب می‌شوند.

سرویس نقره‌ای سرویس دیگری است که 99.4 درصد دسترسی دارد و حدود 259.2 دقیقه مجاز به قطعی‌های ماهانه است اما در سرویس طلایی که برای آن دسترسی 99.9 درصد تعریف شده شرکت ارائه کننده خدمات تنها مجاز است 43.2 دقیقه در ماه قطعی داشته با شد و در نهایت در سرویس موسوم به الماس که 99.99 درصد دسترسی برای آن تعریف شده تنها 259 ثانیه در ماه قطعی اینترنت مجاز است.

* جریمه‌هایی از 5 تا 100 درصد

براساس قوانین تعریف شده در سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای قطعی‌های غیر مجاز بسته به میزان آنها جریمه‌های پنج تا 100 درصد برای شرکت‌های ارائه دهنده خدمات تعریف شده و شرکت‌ها موظف شده‌اند در صورتی که در ارائه هر سرویس بیش از حد مجاز قطعی داشتند خسارت آن را در همان ماه پرداخت کنند.

البته کاربران باید به این نکته هم توجه داشته باشند که هرگونه قطعی اینترنت قطعی مجاز محسوب نمی‌شود و قطع اینترنت شرایط و حدود تعیین شده‌ای دارد که در صورت تجاوز از این حدود شرکت ارائه کننده خدمات با جریمه‌هایی مواجه می‌شود هرچند که گاه هم برای قطعی‌های بلند مدت اینترنت جریمه‌ای وجود ندارد.

* قطعی‌های مجاز کدامند؟

بنابر آنچه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور اعلام کرده، قطعی‌هایی که ناشی از قوه قاهره مانند حوادث طبیعی باشند شامل جریمه نمی‌شوند.

در این موارد و تنها مدت زمان قطعی آبونمان کسر می‌شود، همچنین اگر قطعی اتصال به دلیل خرابی تجهیزات مشترک باشد، قطعی‌هایی که بنا به درخواست مشترک صورت بگیرند (مواردی مانند انتقال محل سکونت، تست شبکه داخلی و ...) قطعی‌های ناشی از تخطی مشترک از قوانین و مقررات، قطعی ناشی از عدم پرداخت صورت حساب نیز از دیگر مواردی هستند که در آن‌ها جریمه‌ای برای شرکت ارائه کننده خدمات در نظر گرفته نشده است.

من بازم الان تماس گرفتم گفتم پینگم بالاس و باید درست بشه !
میگه خب اون سروری که شما بهش وصل میشی مشکل داره !
گفتم تا ماه پیش با 4.2.2.4 پینگم زیر 200 بوده الان 300 و 400 ـه !
گفت خب ما کار نمیتونیم بکنیم و مشکل از سرویس نیس و سرور خارجی ای که بهش وصل میشی مشکل داره ! و کل مخابراتم کاری ازش بر نمیاد .
اصلا حرف تو کلش نمیره !
چی بگم که بتونم قانعش کنم ؟

سهند, از کجا سرویس می گیری؟ مخابرات؟ من شاتل دارم پینگم همینه. یه تریس بگیر با 4.2.2.4 ببین مسیرش چیه. flagtel توش هست یا نه؟

البته یچیزم هست...bo2به شدت هکی هست...و aimbotبیداد میکنه...اگه تو killcameraخیلی عجیب زدنت بدون هکه...ممكنه فقط پينگ نباشه...

Sent from my Gallaxy S2 ...using tapatalk 2
با x360 که فکر نکنم کسی بتونه هکی بازی کنه اگه میشه به ما هم بگین نیاز مندیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or