بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ارتقاء شبکه‌ی نوری شرکت مخابرات کره‌ی جنوبی به سرعت 100G

وایمکس‌نیوز - "ان‌اس‌ان" کارپایه‌ی "دی‌دبلیودی‌ام" هیت 7300 را در اختیار شرکت مخابرات کره‌ی جنوبی می‌گذارد تا این شرکت بتواند شبکه‌اش را طوری ارتقاء دهد که به طور همزمان قادر به انتقال تا 80 طول موج نوری باشد. هر طول موج نوری می‌تواند روی یک تار نوری داده‌ها را با سرعت100G انتقال دهدیعنی ظرفیت کل8 Tbps برای هر فیبرنوری به دست می‌آید.
در ضمن نوکیازیمنس نتورکز سامانه‌ی مدیریت شبکه‌اش را نیز همراه با خدمات نگه‌داری سخت‌افزار و نرم‌افزار و برنامه‌ریزی، بهینه‌سازی و پیاده‌سازی شبکه در اختیار اس‌کا تلکوم می‌گذارد. جزییات مالی این معامله هنوز اعلام نشده است.
تاپانی سایرانن رییس بخش پشتیبانی فروش، شبکه‌های نوری نوکیازیمنس نتورکز در آسیا و خاورمیانه می‌گوید : با توجه به افزایش کاربری تلفن همراه هوش‌مند در کره‌ی جنوبی، تقاضا برای شبکه‌های پرظرفیت در حال جهش است. بهره‌بردارانی چون اس‌کا تلکوم باید ظرفیت شبکه‌اشان را چند برابر کنند و باید این کار را با بهینه‌سازی کاربری شبکه‌ی نوری موجود انجام دهند تا مقرون به صرفه باشد.

بیایین این هم چند تا خبر که امروز دیدم شاید بدرد خورد !

\
سئوال 2: از لحاظ سابقه فن آوری در بین کشورهای در حال پیشرفت، ما و کره جنوبی تقریبا یک سابقه داریم و این تفاوت فاحش در کیفیت اینترنت در اثر چیست؟

فکر نمیکنماا کره جنوبی در حال پیشرفت باشه یا تازه پیشرفت کرده ...خیلی وقته پیش رفت داشته

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------

اینم سرعت ما که چند روزه همینه

آیا میدانید هزینه یک سرویس 10 میگ نامحدود برای زیر ساخت 7500 تومان میباشد؟
آیا میدانید که یک سرویس 1 میگ نامحدود 400 هزار تومان برای شما در ماه آب میخورد ؟

بله:)

آیا میدانید هزینه یک سرویس 10 میگ نامحدود برای زیر ساخت 7500 تومان میباشد؟
آیا میدانید که یک سرویس 1 میگ نامحدود 400 هزار تومان برای شما در ماه آب میخورد ؟

بله:)
ak81tu88gbow3h48x1tn.png

من پینگم توی بازی Guild Wars 2 دیروز عالی بود ! اومده بودم dns مخابرات رو وارد کرده بودم بعد تا 4-5 ساعت داشتم حال میکردم ! :d بعد نگاه کردم دیدم نوشته بود
ip range : 2.0.0.0 / 2.255.255.255 :| بعدش دوباره تغییر کرد و خراب شد ! :( !!! الان من دلیلشو نفهمیدم !!! کسی میدونه بگه ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or