بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم یه چند وقتی هست نتم مشکل پیدا کرده ، روزانه که حدود 460KB دانلود دارم و متاسفانه شبانه هم که رایگان هست بعضی شبا 200KB و اکثرا 480KB سرعت دانلودمه !!!
شبا بیشتر از 8 گیگ نمیتونم دانلود کنم :(( :((:-"

یه وقت خودتو با این سرعت نکشی:d

یه وقت خودتو با این سرعت نکشی:d

احتمالا یا به خوده کابل فیبیر نوری وصلی یا از زیر ساخت های مخابرات وصلی یا تو وزارت کشوری که یه همچین سرعتی داری ...یا شاید ایران نیستی

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

منم یه چند وقتی هست نتم مشکل پیدا کرده ، روزانه که حدود 460KB دانلود دارم و متاسفانه شبانه هم که رایگان هست بعضی شبا 200KB و اکثرا 480KB سرعت دانلودمه !!!
شبا بیشتر از 8 گیگ نمیتونم دانلود کنم :(( :((:-"

احتمالا یا به خوده کابل فیبیر نوری وصلی یا از زیر ساخت های مخابرات وصلی یا تو وزارت کشوری که یه همچین سرعتی داری..یا ایران نیستی

چرا ساعت 12 شب به هو سرعت نت میره بالا
پینگ هم بایین میاد ؟
کسی یه حرف منطقی بگه من باورم بشه
روزا نتم نکش نکشه بد تره معتاد مفنگی اصلا سایت بالا نمیاره

دانلود منیجر

سلام دوستان یه سوالی داشتم میخواستم ببینم برای ویندوز 64 بیتی دانلود منیجر 64 بیتی هست من نسخه Waterfox از موزیلا رو ریختم که مخصوص ویندوز های 64 بیتی هست ولی IDM توش ADD نمیشه ممنون.

دوستان عزیز توی اصفهان چه شرکتی رو پیشنهاد میدین برای adsl ؟
من شاتل قبلا داشتم و صبا نت فعلا هم داتک دارم که توی اصفهان نمایندگیش رو پرنیان نت داره ولی این چند ماهه فقط داره روز به روز بدتر میشه

سلام دوستان یه سوالی داشتم میخواستم ببینم برای ویندوز 64 بیتی دانلود منیجر 64 بیتی هست من نسخه Waterfox از موزیلا رو ریختم که مخصوص ویندوز های 64 بیتی هست ولی IDM توش ADD نمیشه ممنون.
من خودم 64 دارم idmهم نصب کردم مشکلی نداره تا نصب میکنی میره توی پوشه Program Files (x86) درایو ویندوز اتومات موزیلا رو پیدا کرد فقط add ons خود idm توی موزیلا disable شده بود که فعالش کردم

میتونی از اینجا ورژن 6.14 شو بگیری

آخرین ویرایش:
سلام من سرعت 1 مگ مبین نت دارم تا یه هفته پیش سرعت رو 130 بود الان شده 15 فوق فوقش 30 . هیشکی هم جواب ادم رو نمیده واقعا مشکوکه .به نظرتون چیکار کنم؟

بیایین این هم چند تا خبر که امروز دیدم شاید بدرد خورد !

به اطلاع می رساند که طی تماس های امروز با پشتیبانی شرکت زیر ساخت مخابرات کشور در تهران 021-42811 اعلام کردن که همچنان 4 تا stm16 (یعنی 64*155Mbps) همچنان قطع است و از گرجستان همچنان برای وصل شدنش دارن تلاش می کنن و با ما هم تماسهائی برای تست داشتن ولی زمانی اعلام نشده است.

در پی گزارش تعدادی از مشترکین که در تهران مشکل کندی اینترنت وجود ندارد و این مشکل فقط در اراک هست ما از شرکت مخابرات زیر ساخت تهران پیگیری کردیم که نتیجه مذاکرات به شرح ذیل می باشد.1- کندی ها کشوری است و کلی است و همه لینک های کشور گرفتار این مشکل هستند .2- ممکن است یکسری از شناسه شبکه ها ( IP ) که از مسیر مثلا اتصالات جنوب مسیر یابی می شوند مشکلات کمتری داشته باشند و یکسری دیگر از آنها (رنج IP های شبکه) که از مسیرهای دیگری عبور می کنند مشکلات بیشتری داشته باشند.نمونه پیگیری های ساتیا در مکاتبه با شرکت مخابرات استان مرکزی و ... به پیوست می باشد که جهت دیدن فایل pdf نامه روی ضمیمه خبر کلیک کنید.ما به شدت دنبال 1- برطرف شدن مشکل 2- دریافت خسارت SLA و 3- پرداخت خسارت مشترکین هستیم.

به اطلاع می رساند از حدود ساعت 18:00 روز یکشنبه مورخه 3/10/91 اینترنت از نقطه سوئیچ ایران به بین الملل به صورت سراسری با کندی شدید مواجه می باشد و تا این لحظه یعنی ظهر روز شنبه 9/10/91 همچنان ادامه دارد و مطابق اعلام مرکز پشتیبانی شرکت مخابرات زیر ساخت تهران زمان دقیق رفع مشکل مشخص نمی باشد. جالب اینکه کارشناسان پشتیبانی شرکت مخابرات زیر ساخت، علت قطعی را یخ زدگی دریاچه و قطع شدن یکی از گیت وی های بین المللی اعلام می کنند و واقعا جالب است که تا به حال فیبر های نوری را یا کوسه ها قطع می کردند یا لنگرهای کشتی، و اکنون مشکل یخ زدگی هم اضافه شده است.
سئوال 1: چرا در کشور ژاپن که بهترین اینترنت جهان را دارد فیبر نوری یخ نمی زند؟ چرا فیبر نوری این کشور را کوسه یا لنگر کشتی قطع نمی کند؟
سئوال 2: از لحاظ سابقه فن آوری در بین کشورهای در حال پیشرفت، ما و کره جنوبی تقریبا یک سابقه داریم و این تفاوت فاحش در کیفیت اینترنت در اثر چیست؟
جواب: متاسفانه در ایران به علت انحصاری بودن واردات اینترنت، فضایی ایجاد شده است که ما هیچ انتخاب دیگری نداریم که بتوانیم سرویس بهتری را به شما مشترکین گرامی عرضه نماییم و شما هم توقع نداشته باشید که در ایران هم مثل کشورهایی مثل کره جنوبی، اینترنت ایده آلی داشته باشید چراکه در آنجا در همه حوزه ها سیاست فضای رقابتی وجود دارد که مطمئناً از فضای انحصاری شرکت مخابرات زیر ساخت در ایران، نتیجه بهتری دارد.
به عنوان مثال شرایط کیفیت سرویس تلفن همراه را در زمان انحصار شرکت مخابرات ایران و در زمان وارد شدن اپراتور ایرانسل به عنوان یک رقیب مقایسه کنید! در کشوری مثل کره جنوبی در تمامی حوزه ها حداقل دو مناقصه بین المللی برگزار و حداقل دو سرویس دهنده رقیب در کشور وجود دارد که در صورت ضعف یک سرویس دهنده، بتوان به شرکت رقیب مراجعه کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or