کم کم خودمم دارم نگران میشم!
چرا اینترنت من هیچوقت دچار اختلال نمیشه!
درحالی که ماله دوستانم هم که از شرکت من دارم بعضی وقتها میپوکه! :-o
نکنه شوخی شوخی تبدیل به جدی جدی شده و اینترنت من از ب*ی*ت اومده! >:d<
ینی میشه؟ :d
خب منم امروز ظهر وضعیت ـم بهتر شد اما بازم با 4.2.2.4 تایم اوت دارم ! من که همیشه با این پینگ میگرفتم و میزون بود اما الان فقط تایم اوته :d
اینم سرویس 512 پارس آنلاین
یادمه تابستون, با سرویس 256 سرعتم تا 230 اینا میرفت , اما 512 از اینا خبرا نیست
سلام... من سه ساله تو اصفهان از اینترنت مخابرات استفاده میکنم ...هر سال بدتر میشه ..خط مارو فقط مخابرات ساپورت میکنه... هر سال بدتر ....اولش قیمت مفت سرعت مناسب... قیمت مفت سرعت عالی .... شبانه افتضاح ... شبانه عالیییی ......خوره آنلاین شدیم ... سرعت پینگ عالی...الان سرعت اینه ....... شل کن سفت کن .. لامصب ثابت وای نمیسه ...ولی بازی انلاین کماکان خوبه ..... چون ما نداریم دیگه با گیم رنجر و تانگل بازی میکنیم .....
فاجعه الان از همش بد تر رو مخ خوره افتاده رو شارژ خالی میشه ....واقعا نمیدونم چکار کنم ..دوماه 45 میدم 35 ... 50 ...30 ..... بدجور داره درش میزاره...... پس وایرلس گذاشتم ***************************** این هوا .......بازم خالی میشه ...
در ضمن مخابرات اسمی سرعت 128 256 1 گذاشته در واقع همش یکیه ...روزی که رفتم واسه 1 مگ گفتیم 1 مگ میخوایم گفتن مشکلی نیست ..جالبه انروز همه اومده بودن یک مگ بگیرن ..ههه بدون هیچی ...اومده پهنا باند دانلود رو باز گذاشته از اونور آپ رو کم کرده...