بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان به نظرتون من میتونم در قید حیات باشم و این سرعت رو تجربه کنم ؟
21dd11f9ec.jpg

یعنی این بابایی که این سرعت رو داره 50 میلیون پول نت ـش رو داده ؟:-/

این ماه آزمایشی سرویسم رو نا محدود 256 کردم ... سرعت دانلودم رو 30 قفله ... ولی با چیز تا 500 تا سرعت میده , البته عموما رو 220 ـه

برا چی اینجوری میشه ؟

شما واسه نامحدود 256 ماهی چقدر میدید که سرعتتون 220 ــه ؟ تهرانید ؟

این تست اینترنت من از اسیاتک شیرازه.حالا نمیدونم جریان چیه دو هفته ای هست دیگه اون 450kb/s سرعت دانلود رو بهم نمیده وسرعتش از 230kb/s بیشتر نمیشه.البته همونطور که میبینید توی speedtest سرعت دانلود رو بالای 400kb/s بهم میده ولی موقع دانلود فایل این سرعت رو بهم نمیده.

شما سرویستون نامحدوده ؟ ماهیچقدر میدید ؟!

دوست عزيز اين ip هاي جهاد3 رو ميتوني همشونو بدي اونايي كه تو اروپاس البته

سرور ها که خیلی زیادن...:d یه اکانت تو ارجین درست کن بعد برو تو سایت Battlelog / Sign in اونجا sign in کن بعد رو multiplayer بعد هم رو server browser اونجا هم بر اساس region سرور هارو تفکیک کن و خیلی راحت تمام سرور ها رو میتونی ببینی بدون اینکه سی دی کی بازی رو بخری

سرور ها که خیلی زیادن...:d یه اکانت تو ارجین درست کن بعد برو تو سایت Battlelog / Sign in اونجا sign in کن بعد رو multiplayer بعد هم رو server browser اونجا هم بر اساس region سرور هارو تفکیک کن و خیلی راحت تمام سرور ها رو میتونی ببینی بدون اینکه سی دی کی بازی رو بخری
جهاد رو با ps3 ميزنم اونجام كه اصلا معلوم نيست پينگت با كجا از همه بهتره...همرو 4 خط از 5 خط نشون ميده..عددي نيست ، ولي معلوم خيلي با هم فرق دارند تو پينگ...
بازم ممنون

سلام . دوستان من 1 مگ پیشگامان دارم یه یک هفته ایه سرعتم از 160-170 اومده رو 40 تا 80 ( متغیره ... گیر داره یه جورایی همش زیاد و کم میشه تو این بازه ) ... سرعت دانلود شبانه هم که هیچی .. رو 20 ....
مشکل از کجاست ؟ پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت میگه .

سلام . دوستان من 1 مگ پیشگامان دارم یه یک هفته ایه سرعتم از 160-170 اومده رو 40 تا 80 ( متغیره ... گیر داره یه جورایی همش زیاد و کم میشه تو این بازه ) ... سرعت دانلود شبانه هم که هیچی .. رو 20 ....
مشکل از کجاست ؟ پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت میگه .
پشتیبانی زنگ بزنی چرت و پرت میگه . از طریق سایتشون بشون انتقاد کن و مشکلت رو درمیون بزار . اگر سرعت دانلود سر 80 بگو سر 30 :| اینطوری نگی درست نمیکنن . منم پینگم بالا بود بشون گفتم سر 600 ـه . بعد 48 ساعت رفت از 250 رفت سر 150 :d
خططو چک میکنن اگه دروغ گفته باشی از 80 میارن رو 20.
yahoo_22.gif
;;) پشتیبانیش اسکله :d
اگر از طریق سایتش اعلام کنی از این کارا نمیکنن :d

آخرین ویرایش:
پشتیبانی زنگ بزنی چرت و پرت میگه . از طریق سایتشون بشون انتقاد کن و مشکلت رو درمیون بزار . اگر سرعت دانلود سر 80 بگو سر 30 :| اینطوری نگی درست نمیکنن . منم پینگم بالا بود بشون گفتم سر 600 ـه . بعد 48 ساعت رفت از 250 رفت سر 150 :d
خططو چک میکنن اگه دروغ گفته باشی از 80 میارن رو 20. :|

من الان 2 هفتس پیشگامان دارم خیلی نوسان داره مثلا صبح پینگم dota 2 170 بود الان 500 هست از پارس انلاین کوچ کردیم نمیدونستیم این بدتر از اونه البته سرعت دانلودش مشکلی نداره خوبه

پدر اینترنت: اینترنت نیازی به کمک ITU ندارد
IMAGE634909940512143222.jpg
وینتون سرف ملقب به پدر اینترنت در انتقادی صریح اعلام کرد اینترنت نیازی به کمک اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) ندارد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل ازخبرآنلاین؛ وی که در کنفرانسی در سه خوزه صحبت می کرد افزود پروپوزالهای عرضه شده در کنفرانس دوازدهم در دبی تهدید برانگیز است و اینترنت که در دست هیچ دولتی نیست باید همچنان به همین شکل و به صورت غیر رسمی و مورد توافق کشورها ادامه حیات بدهد. وینتون سرف گفت سازمان غیر دولتی IETF مثال خوبی است. این سازمان Internet Engineering Task Forces بسیاری از مسائل و مشکلات تکنولوژی و اینترنت را حل کرده بدون اینکه به دولت وابسته باشد. به عقیده وی ورود ITU خوب نیست.

در همین حال اخبار ضد و نقیض حاکی از این است که روسیه از مواضع خود در قبال پروپوزال کنترل اینترنت توسط دولتها عقب نشسته است. همچنین گوگل بعنوان کمپانی مخالف کنترل اینترنت توسط دولتها و ITU در سایت خود سه میلیون امضا جمع کرده تا نشان دهد اغلب مردم دنیا مخالف هستند. البته گوگل از پروپوزال مالیات روی شرکتهای اینترنتی بیشتر از پروپوزال کنترل بر اینترنت نگران بود ولی با راه اندازی کمپین امضا سعی کرد افکار عمومی را به نفع خود بسیج کند.

تک ویک یوروپ گزارش داد کشورهایی مانند روسیه و چین و ... پروپوزال خود را از روی میز مذاکرات جمع کرده اند و ممکن است مواضع قبلی خود را به نفع آزادی اینترنت رها کرده باشند.

تری کریمر نماینده امریکا در کنفرانس دوزادهم در دبی نیز گفت پرونده پروپوزال ها بعنوان reminder روی میزها باقی خواهد ماند!

امروز سیزدهم دسامبر بعد از دو روز تعطیلی مجددا کنفرانس ادامه خواهد یافت تا اینکه فردا در روز پایانی رای گیری ها اعلام شده تا سرنوشت اینترنت نیز مشخص گردد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or