DoppelGang3rX1
کاربر سایت
دوست عزيز اين ip هاي جهاد3 رو ميتوني همشونو بدي اونايي كه تو اروپاس البتهعزیز پینگت با سرورهای جهاد 3 چطوره؟ روسی آلمانی سوئدی؟مثلاً این یه سرور روسی : 173.199.67.98 این یکی آلمانی: 85.236.105.7
دوست عزيز اين ip هاي جهاد3 رو ميتوني همشونو بدي اونايي كه تو اروپاس البتهعزیز پینگت با سرورهای جهاد 3 چطوره؟ روسی آلمانی سوئدی؟مثلاً این یه سرور روسی : 173.199.67.98 این یکی آلمانی: 85.236.105.7
این ماه آزمایشی سرویسم رو نا محدود 256 کردم ... سرعت دانلودم رو 30 قفله ... ولی با چیز تا 500 تا سرعت میده , البته عموما رو 220 ـه
برا چی اینجوری میشه ؟
دوست عزيز اين ip هاي جهاد3 رو ميتوني همشونو بدي اونايي كه تو اروپاس البته
جهاد رو با ps3 ميزنم اونجام كه اصلا معلوم نيست پينگت با كجا از همه بهتره...همرو 4 خط از 5 خط نشون ميده..عددي نيست ، ولي معلوم خيلي با هم فرق دارند تو پينگ...سرور ها که خیلی زیادن...:d یه اکانت تو ارجین درست کن بعد برو تو سایت Battlelog / Sign in اونجا sign in کن بعد رو multiplayer بعد هم رو server browser اونجا هم بر اساس region سرور هارو تفکیک کن و خیلی راحت تمام سرور ها رو میتونی ببینی بدون اینکه سی دی کی بازی رو بخری
پشتیبانی زنگ بزنی چرت و پرت میگه . از طریق سایتشون بشون انتقاد کن و مشکلت رو درمیون بزار . اگر سرعت دانلود سر 80 بگو سر 30سلام . دوستان من 1 مگ پیشگامان دارم یه یک هفته ایه سرعتم از 160-170 اومده رو 40 تا 80 ( متغیره ... گیر داره یه جورایی همش زیاد و کم میشه تو این بازه ) ... سرعت دانلود شبانه هم که هیچی .. رو 20 ....
مشکل از کجاست ؟ پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت میگه .
اینطوری نگی درست نمیکنن . منم پینگم بالا بود بشون گفتم سر 600 ـه . بعد 48 ساعت رفت از 250 رفت سر 150 :dخططو چک میکنن اگه دروغ گفته باشی از 80 میارن رو 20.![]()
پشتیبانیش اسکله :dخططو چک میکنن اگه دروغ گفته باشی از 80 میارن رو 20.پشتیبانی زنگ بزنی چرت و پرت میگه . از طریق سایتشون بشون انتقاد کن و مشکلت رو درمیون بزار . اگر سرعت دانلود سر 80 بگو سر 30اینطوری نگی درست نمیکنن . منم پینگم بالا بود بشون گفتم سر 600 ـه . بعد 48 ساعت رفت از 250 رفت سر 150 :d

اگه مدرک داشته باشی بله.ببخشید آیا اینترنت مخابرات به خانگی 512 میده ؟