farzadbahal
کاربر سایت
یه نفر لطف کنه از وایرلس تپش اهواز یه تست بزاره + 4.2.2.4 ممنون میشم.

حالا با 256 60 تا تو دانلود شبانه میگیری که خیلی خوبه من 256 گرفتم شباش میشد 32یه اتفاق جالب داشتم همین چند دقیقه پیش...
داستان از این قراره که قبلا از این فناوا اینترنت 1مگ میگرفتم، سرعت دانلودم رو هم روی 2مگابیت بسته بودن، چند ماهی گذشت و تصمیم گرفتم از یه سرعت دیگه استفاده کنم، یه هفته پیش سرویس 256 رو گرفتم و دیدم سرعت دانلود و آپلود همون سرعت قبلیه! یعنی قشنگ بیت ریتم روی 250kKbps میچرخید، گفتم ای بابا اینکه همون سرعته این چن وقته داشتم پول اضافی میدادم :d
امشب یهو پینگم رفت بالا روی 450 با 4.2.2.4 و منم زنگ زدم پشتیبانی... یه نگاه انداخت و پرسید شمل چه سرویسی میگیرین، گفتم 256 و بعدش تک تتک ت ک تکت... و گفت آقا مودم رو خاموش کن و بعد 5 دقیقه روشن کن حله، ما هم انجام دادیم و ایندفه پینگ رو 1100 بود و سرعت دانلود روی 60Kbps
زنگ زدم گفتم آقا قضیه از این قراره و پرسیدم شما سرعت من و لیمیت کردین؟ گفت بله، به اشتباه سرعت شما رو بالا بسته بودن که اصلاح کردم!
منم گفتم در اولین تایم اداری نسبت به جمع آوری خط اقدام میکنم
![]()

روزانه رو گذاشت رو 60! البته من سرعت روزانه و شبانه ـم فرقس ندارن با هم!حالا با 256 60 تا تو دانلود شبانه میگیری که خیلی خوبه من 256 گرفتم شباش میشد 32![]()
خوب بود :d دیگه نیست :dبیکاری زنگ میزنی ؟![]()
ول کن پینگ رو سرعت دانلودت خیلی خوب بوده
بیکاری زنگ میزنی ؟ :dیه اتفاق جالب داشتم همین چند دقیقه پیش...
داستان از این قراره که قبلا از این فناوا اینترنت 1مگ میگرفتم، سرعت دانلودم رو هم روی 2مگابیت بسته بودن، چند ماهی گذشت و تصمیم گرفتم از یه سرعت دیگه استفاده کنم، یه هفته پیش سرویس 256 رو گرفتم و دیدم سرعت دانلود و آپلود همون سرعت قبلیه! یعنی قشنگ بیت ریتم روی 250kKbps میچرخید، گفتم ای بابا اینکه همون سرعته این چن وقته داشتم پول اضافی میدادم :d
امشب یهو پینگم رفت بالا روی 450 با 4.2.2.4 و منم زنگ زدم پشتیبانی... یه نگاه انداخت و پرسید شمل چه سرویسی میگیرین، گفتم 256 و بعدش تک تتک ت ک تکت... و گفت آقا مودم رو خاموش کن و بعد 5 دقیقه روشن کن حله، ما هم انجام دادیم و ایندفه پینگ رو 1100 بود و سرعت دانلود روی 60Kbps
زنگ زدم گفتم آقا قضیه از این قراره و پرسیدم شما سرعت من و لیمیت کردین؟ گفت بله، به اشتباه سرعت شما رو بالا بسته بودن که اصلاح کردم!
منم گفتم در اولین تایم اداری نسبت به جمع آوری خط اقدام میکنم
![]()
سلام همشهری. ماهیانه چقدر میدی؟ سرعت دانلودت چنده(با IDM)؟ محدود یا نامحدود?قطعی داره یا نه؟مخابرات 1 مگ اهواز
![]()
ماهیانه 17 تومن محدود.سرعتم حدودای 200 یا 300 و بعضی اوقات بالاتر و بعضی اوقات پایین تر.قطعی هم که تا حالا نداشته.سلام همشهری. ماهیانه چقدر میدی؟ سرعت دانلودت چنده(با IDM)؟ محدود یا نامحدود?قطعی داره یا نه؟
وایرلس راصددوستان یه کمکی بکنید!! این ایرانسل بدجور رو اعصابه!! ماهی 65 تومن میدم نامحدود سرعت دانلودم 60-65 (با IDM) از چه isp یی بگیرم بهتره ؟میخوام حداقل یه سرعتی داشته باشه که بتونم فایل تصویری 480p توی youtube بدون دردسر و قطع و وصلی ببینم و در کل اذیت نکنه!! خودتون بیشتر از کدوم ISP راضی هستید (هم از نظر قیمت و هم از نظر سرعت و در رتبه ی آخر هی پینگ!)
مخابرات 1 مگ اهواز
![]()