بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ینی فقط اون بالا میگیره یا پایینشم میشه؟

فرقی نداره.

شماره حراست برج میلاد چنده؟ :d

این یارو میگفت هر وقت میره اونجا بین 50 تا 80 گیگ دانلود میکنه ! :d:>

حسین بگو کجاست ما تهرانیم فردا لپتاپ رو ببریم :دی ! پسسورد دره وایرلسسش ؟ یا هک > ؟

ورودی که اونا بگیرن، بایدم چنین نتی بدن ! :|

باید بری از خودشون بگیری هک کردنو دیگه بلد نیستم !

این طرفم قانونی میرفته ازشون پس رو میگرفته و استفاده میکرده.

داداش راهش چیه؟؟؟ من هر راهی بود انجام دادم .
و فقط تنها راهش اینه که خوده isp درستش کنه... که معلوم نیس زیره بار برن یا نه
من خودم حدود دوسال پیش که از پارس آنلاین استفاده میکردم این مشکل رو داشتم ولی از دوستام پرسیدمو راهنماییم کردن باید چیکار کنم.من نوع مودمتون رو نمیدونم ولی مال من رفتم تو تنظیمات مودم و حالت کانکت شدنشو عوض کردم و بعدش درست شد.

اقا من 128 نامحدود از مخابرا ت دارم سرعت دانلودمم تا 300 هم میره میگم این اعتباری به مخابرات هست پایدار میمونه ؟ یا مشتریاش که زیاد شه تر میزنه ؟http://www.speedtest.net/result/2329782290.png
نامحدود ؟ مخابرات ؟ یه همچین سرعتی ؟ عمرا تازه اونم 128 ! من 256 نامحدود دارم سرعت از 40 بالانر نمیره . :|

لطفا یکی راهنمایی کنه منو :(
سلام
من الان از مخابرات اصفهان سرویس ۲۰۳۰ را خریداری کردم سرعت ۱۲۸.
الان سرعتشش اینه :

2330074988.png

ولی بدی که داره اینه که شبانه نداره و این که احساس میکنم ترافیکش نسبت به قبلا که از شرکت های خصوصی داشتم خیلی زود تر تموم میشه!چرا؟

حالا میخوام عوضش کنم همون ۱۲۸ بگیرم محدود از پیشگامان بگیرم بهتره یا پارس انلاین؟
مرسی

وقتی که با skyp با خارج از کشور حرف میزدم (+وب کم) , نرم افزاری که نشون میداد چقدر از اینترنت داره میره , نشون میداد که من خیلی بیشتر از سرعت اینترنتم دارم استفاده میکنم ! ( اینترنت نامحدوده سرعت قانونیه ! )

سرعت من 128 بود ولی نشون میداد دارم اندازه 512 "سند " " ریسیو " میکنم !

و تصویر خیلی روان بود ! بعضی از سایت ها عنوان دانلود رو برای Skyp نوشته بودن : تماس رایگان با خارج از کشور ! منظورش چیه ؟

قضیش چیه ؟ مربوط به ISP میشه ؟

آخرین ویرایش:
ورودی که اونا بگیرن، بایدم چنین نتی بدن ! :|

باید بری از خودشون بگیری هک کردنو دیگه بلد نیستم !

این طرفم قانونی میرفته ازشون پس رو میگرفته و استفاده میکرده.

ورودی ـه چنده ؟ یه آمار بگیر برای یه شام می ارزه ;) ...

این برج نظافتچی نمی خواد من برم اونجا درخواست بدم؟:d

از یه نگاه جملت خنده داره ولی از نگاه دیگه بدبختی مارو نشون میده ( تو رو نمیگما ) کلا که به خاطر یه نت خوب به چه روزی افتادیم !

یه نکته ! عزیزان کلا قید نوین نت رو برای بازی بزنید دیگه ! 1 هفتس پینگش رفته بالا هیچکسم جواب نمیده ! پینگم با تهران رفته رو 70 ! دیگه اصلا نمیشه فیفا بازی کرد ! برای کارای روزمره و دانلو خیلی خوبه اما برای بازی قیدشو بزنید . اینام بعد 2 ماه خراب کردن ...

یه نکته ! عزیزان کلا قید نوین نت رو برای بازی بزنید دیگه ! 1 هفتس پینگش رفته بالا هیچکسم جواب نمیده ! پینگم با تهران رفته رو 70 ! دیگه اصلا نمیشه فیفا بازی کرد ! برای کارای روزمره و دانلو خیلی خوبه اما برای بازی قیدشو بزنید . اینام بعد 2 ماه خراب کردن ...
برا بازی فقط مخابرات
منم سه روزه پارس آنلاین گرفتم پشیمونم نمیدونم قیده 50 تومنی که دادمو بزنم برم همین الان از مخابرات بگیرم ... فقط 3روز گذشته آخه...
البته امروز مسولش میاد برا راهندازی ببینم میتونه mtu رو درست کنه یا نه...!!!!!

نتیجهٔ اخلاقی‌ : مشکله کسایی که تو ایران ارورِ mtu دارن اگه از پارس انلاین سرویس میگیرین حل نشدنیه... (البته به جز پارس انلاین هیچ isp ئی‌‌ این ارررو نمید ) من زنگ زدم پارس میگم که mtuِ منو ببرین بالا میگه شما برا game می‌خوای ؟ میگم بله . میگه که ما game رو ساپورت نمی‌کنیم ... این جوابی‌ که به من داد یعنی‌ اینکه می‌دونیم مشکلت چیه میتونیم حلش کنیم ولی‌ حل نمی‌کنیم... پس نتیجهٔ اخلاقی‌ رو می‌تونین تو امضام ببینین... حالا کل قورِ دانلدم رو پر کردم یه لحظه هم از دانلود دست نمی‌کشم تا نهایت استفاده رو از حداقل سرعت دانلود نسبتا خوبش بکنم حتا اگه سرعت دانلدمم بکنن ۱۶ بازم دانلود آرو قطع نمیکنم تا سرویس تموم شه بگم پورت مسخرشونو جم کنن من برم از شرکت "الاغان نت" سرویس بگیرم هم بهتر از اینه،
اینم از مشکله ارورِ mtu که پروندش بسته شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or