بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2329193890.png

:d !

خب بدین نامردا . :| ای چی حالی میده نت نامحدود :d ! ولی بازم 20 گیگ بیشتر نیست . :|

بریم مخابرات بگیریم هک کنیم . یک عمر اونا از ما دزدی کردن ، حالا ما دزدی کنیم .... :) .. !

ما خودمون فقیریم این ماله یکی از دوستان بود که گزاشتم ! خودم هم تعجب کردم ازش پرسیدم فعلاً جواب نداده ...
ایشالا ... :d

اینم تصویر کار یکی از دوستان :
میگه یکی از مناطق تفریحی تهرانه که اینترنت رایگان میده !

c6zs3la0g1h53hx15jd.png

چه برنامه ای هستش ؟ اگه میشه معرفی کنید.
احتمالا و اون قسمت یه مثلثی مثل مثلث برمودا به وجود اومده که یه حفره بین مکانی باز کرده :d وقتی میرن تو اون وصل میشن به یه قسمت از هلندی , آلمانی , سوئدی یا انگلیسی چیزی بعدش اونجا مه که همه جاش اینترنت WIFI داره امواجش داره میاد تو اون نقطه :p .
بگو جون خودت دروغگو . فردا که پس یختو گرفتن واسه هک اینترنت (WIFI یا وایرس) میفهمی که این سرعت و این دانلودهای مفتی ارزششو نداره :d یه جریمه کلفتی بکنن تو پاچت یا حبس .

:-o
اینجا کجاست ؟
بگو من میرم اونجا چادر میزنم زندگی میکنم...

احتمالا و اون قسمت یه مثلثی مثل مثلث برمودا به وجود اومده که یه حفره بین مکانی باز کرده :d وقتی میرن تو اون وصل میشن به یه قسمت از هلندی , آلمانی , سوئدی یا انگلیسی چیزی بعدش اونجا مه که همه جاش اینترنت WIFI داره امواجش داره میاد تو اون نقطه :p .
بگو جون خودت دروغگو . فردا که پس یختو گرفتن واسه هک اینترنت (WIFI یا وایرس) میفهمی که این سرعت و این دانلودهای مفتی ارزششو نداره :d یه جریمه کلفتی بکنن تو پاچت یا حبس .

فقط جون خودتون لو ندین بیان بگیرنمون ! :d

بلندترین نقطه در شهر تهران که هیچکی نمیتونه چادرم بزنه ...:d:|

سلام
من الان از مخابرات اصفهان سرویس ۲۰۳۰ را خریداری کردم سرعت ۱۲۸.
الان سرعتشش اینه :

2330074988.png

ولی بدی که داره اینه که شبانه نداره و این که احساس میکنم ترافیکش نسبت به قبلا که از شرکت های خصوصی داشتم خیلی زود تر تموم میشه!چرا؟

حالا میخوام عوضش کنم همون ۱۲۸ بگیرم محدود از پیشگامان بگیرم بهتره یا پارس انلاین؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or