.::CNET::.
کاربر سایت
![]()
صبانت 256.. شکرخدا یه 4 - 5 ماهی هست اینطوریه! :d
چه شانسى داريد خدايى. من 2 مگ دارم مثل واس شما نيست.
Be good, OK?
![]()
صبانت 256.. شکرخدا یه 4 - 5 ماهی هست اینطوریه! :d
سرعت دانلودش خوبه . من 2 مگ داشتم تو روز تا 330 کیلوبایت دانلود میکردم . شبا هم سرعت دانلود افت داره ولی با 2 مگ میشه 3 گیگ رو دانلود کرد . مثلا اگر سرعتت 100 باشه شب میشه 70 . ولی بهتر از اینم دیگه پیدا نمیشهدوستان کسی از شیراز هست که از همیارنت وایرلس بگیره؟
سرعت دانلود و پینگش چجوریه؟ممنون میشم کسی کمک کنه.

Not sure if trolling or just **** :d . دوست عزیز مگه از سایتی که میخوای ازش ترافیک بخری مال خود ISP نیست ؟ خب معلومه که مطمئن هست .دوستان من حجمم تموم شده.میخوام از طریق اینترنت حجم بخرم.اگه الان بخرم همین الان شارژ میشه؟خطرناک نیست؟
لینک مستقیم از سایت Speedtest.net هست nQQb . فوتوشاپ نیست خیلی هم درسته . لابد صاحب ISP بوده نشسته دم شیر فلکه یه تست گرفته (پهنای باند رو از مخابرات گرفته) . فقط اینو بگم : امیدوارم همش آتیش بگیره اگر بخوای واسه پول بیشتر نت آشغال تحویل یوزر هات بدی :dهه هه فوتوشاپه !
لینک مستقیم از سایت Speedtest.net هست nQQb . فوتوشاپ نیست خیلی هم درسته . لابد صاحب ISP بوده نشسته دم شیر فلکه یه تست گرفته (پهنای باند رو از مخابرات گرفته) . فقط اینو بگم : امیدوارم همش آتیش بگیره اگر بخوای واسه پول بیشتر نت آشغال تحویل یوزر هات بدی :d
یه برنامه توی همین تاپیک گزاشته بودم تا از این تست های فیک درست کنید
سیستم speedtest کلا client based اه جعلش کاری نداره