بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2326818205.png

صبانت 256.. شکرخدا یه 4 - 5 ماهی هست اینطوریه! :d

چه شانسى داريد خدايى. من 2 مگ دارم مثل واس شما نيست.

Be good, OK?

دوستان کسی از شیراز هست که از همیارنت وایرلس بگیره؟
سرعت دانلود و پینگش چجوریه؟ممنون میشم کسی کمک کنه.
سرعت دانلودش خوبه . من 2 مگ داشتم تو روز تا 330 کیلوبایت دانلود میکردم . شبا هم سرعت دانلود افت داره ولی با 2 مگ میشه 3 گیگ رو دانلود کرد . مثلا اگر سرعتت 100 باشه شب میشه 70 . ولی بهتر از اینم دیگه پیدا نمیشه :|

دوستان من حجمم تموم شده.میخوام از طریق اینترنت حجم بخرم.اگه الان بخرم همین الان شارژ میشه؟خطرناک نیست؟
Not sure if trolling or just **** :d . دوست عزیز مگه از سایتی که میخوای ازش ترافیک بخری مال خود ISP نیست ؟ خب معلومه که مطمئن هست .

هه هه فوتوشاپه !
لینک مستقیم از سایت Speedtest.net هست nQQb . فوتوشاپ نیست خیلی هم درسته . لابد صاحب ISP بوده نشسته دم شیر فلکه یه تست گرفته (پهنای باند رو از مخابرات گرفته) . فقط اینو بگم : امیدوارم همش آتیش بگیره اگر بخوای واسه پول بیشتر نت آشغال تحویل یوزر هات بدی :d

لینک مستقیم از سایت Speedtest.net هست nQQb . فوتوشاپ نیست خیلی هم درسته . لابد صاحب ISP بوده نشسته دم شیر فلکه یه تست گرفته (پهنای باند رو از مخابرات گرفته) . فقط اینو بگم : امیدوارم همش آتیش بگیره اگر بخوای واسه پول بیشتر نت آشغال تحویل یوزر هات بدی :d
مال دانشگاهه...

ما خودمون فقیریم این ماله یکی از دوستان بود که گزاشتم ! خودم هم تعجب کردم ازش پرسیدم فعلاً جواب نداده ...
ایشالا ... :d

اینم تصویر کار یکی از دوستان :
میگه یکی از مناطق تفریحی تهرانه که اینترنت رایگان میده !

c6zs3la0g1h53hx15jd.png

یه برنامه توی همین تاپیک گزاشته بودم تا از این تست های فیک درست کنید
سیستم speedtest کلا client based اه جعلش کاری نداره

چه برنامه ای هستش ؟ اگه میشه معرفی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or