من شاتل دارمچه جوری؟!پس چرا برای من کماکان قیلتره؟!
شاتل توی سوتی دادن استاده
همیشه هم سوتیاش بنفعه کاربراشه
من شاتل دارمچه جوری؟!پس چرا برای من کماکان قیلتره؟!
آره شاتل همیشه سوتی زیاد میدهیعنی مال ISPه؟
تا خوب رو چی معنی کنیم؟![]()
دوستان اينم نت منه. خوبه؟ از شاتل دارم.
Be good, OK?
من از مخابرات دارم ! یارو هم که برای اولین بار اومد برام نصب کرد رو Bridge گذاشت الانم خودمم رو Bridge میذارم هیچ مشکلی ندارهدرود مشکل اصلیه من اینه که هنگامی که تنظیمات PPPOE را در خود مودم انجام میدهم سایت ها بالا نمیاد ( بعضی سایت ها گاهی باز میشود ) اما وقتی مودم رو Bridge میکنم و کانکشن میسازم و به اینترنت میرم هیچ مشکلی نیست و من این مشکل رو تاکنون تنها با مخابرات دارم و شرکت های دیگر مشکلی نداشتند و به خاطر نامحدود بودن سرویس مخابرات از جای دیگری نگرفتم . کسی مشکل مانند من رو داره ؟
سلام . دوست بنده بعد از عوض کردن Isp و گرفتن اینترنت مخابرات تا 1 ماه همین مشکل رو داشت . هر کاری کردم درست نمیشد و فقط رو بریج درست جواب میداد . تا اینکه 10 تومن دادیم از مخابرات یکی اومد خودش درست کرد . دقیقا یادم نیست ولی یادمه دقیقا همون کارایی که ما میکردیم رو کرد فقط مقدار Mtu رو عوض کرد و بعد سیو که کرد درست شد . همه مشکلات بر طرف شد . Dns ـه مخابرات هم دستی خودت ست کن ... MTU رو 1492 بود فکر کنم گذاشت 1490 یا 1489 یا این چیزا یا 1392 ... دقیق یادم نیست . شما امتحان کن اگه درست نشد باز بر گردون به همون 1492 و بگو یکی بیاد واست درست کنه . همون مخابرات درخواست میدی طرف زنگ میزنه به خونتون و قرار میزاره و میاد درست میکنه . 10 تومنی باید بدی فقط بهش .درود مشکل اصلیه من اینه که هنگامی که تنظیمات PPPOE را در خود مودم انجام میدهم سایت ها بالا نمیاد ( بعضی سایت ها گاهی باز میشود ) اما وقتی مودم رو Bridge میکنم و کانکشن میسازم و به اینترنت میرم هیچ مشکلی نیست و من این مشکل رو تاکنون تنها با مخابرات دارم و شرکت های دیگر مشکلی نداشتند و به خاطر نامحدود بودن سرویس مخابرات از جای دیگری نگرفتم . کسی مشکل مانند من رو داره ؟
درود مشکل اصلیه من اینه که هنگامی که تنظیمات PPPOE را در خود مودم انجام میدهم سایت ها بالا نمیاد ( بعضی سایت ها گاهی باز میشود ) اما وقتی مودم رو Bridge میکنم و کانکشن میسازم و به اینترنت میرم هیچ مشکلی نیست و من این مشکل رو تاکنون تنها با مخابرات دارم و شرکت های دیگر مشکلی نداشتند و به خاطر نامحدود بودن سرویس مخابرات از جای دیگری نگرفتم . کسی مشکل مانند من رو داره ؟