بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من کمک ميخام ،
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
ولی network------------internet ضربدر میزنه ، من مطمنم که مودمم به اینترنت وصله
چون با لبتاب تست کردم ،
مودمم zyxel wireless ه 4تا پورته لن داره یکیش به لبتاب وصله یکیش به Xbox
ممنون میشم کمکم كنيد

بچه ها سرعت دانلودتون با مخابرات چنده؟
اندازه شرکت های خصوصیه؟

من 128 دارم اما بیشتر وقت ها 136 هست که 18 تا دانلود میده . اما یه مشکلی دارم اینکه مودم رو مجبور شدم بریدج کنم و تنظیمات یوزر و پسورد رو با ساخت کانکشن بکنم چون تو حود مودم که تنطیم میکردم بر خلاف دیگر شرکت های سرویس دهنده بعضی سایت ها بعضی وقت ها بالا می اومد اما با ساخت کانکشن همه ی سایت ها خوب بالا میاد .

من 128 دارم اما بیشتر وقت ها 136 هست که 18 تا دانلود میده . اما یه مشکلی دارم اینکه مودم رو مجبور شدم بریدج کنم و تنظیمات یوزر و پسورد رو با ساخت کانکشن بکنم چون تو حود مودم که تنطیم میکردم بر خلاف دیگر شرکت های سرویس دهنده بعضی سایت ها بعضی وقت ها بالا می اومد اما با ساخت کانکشن همه ی سایت ها خوب بالا میاد .

18 kb\s؟
من الان با ایرانسل 20 25 دارم !
کم نیست؟
بعد اگه 512 بگیرم با چه سرعتی بهم دانلود میده؟

واسه من اين دراومد:|

2324322663.png

البته الان خوب نگاه كردم به نظرم خوبه نظر شما چيه عزيزان؟:d

دوستان من کمک ميخام ،
من قبلا با وايمكس وصل میشدم به روش مستقیم کابل لن ، بدون ه مشکل به لايو وصل میشدم ،
الان اينترنتم رو عوض کردم از پارس انلاين گرفتم باز با کابل لن به مودم وصل کردم ولی توو قسمته نتوورك تست. بخشه xbox360-------network
چون با لبتاب تست کردم ،
ممنون میشم کمکم كنيد
...............................

64 تا 70 نوسان داره.

خیلی از 512 پارس انلاین که دوستم داره پایین تره !
پینگش چطوره از پارس آنلاین و اینجور شرکتا چقدر بالا تره؟

---------- نوشته در 02:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

واسه من اين دراومد:|

2324322663.png

البته الان خوب نگاه كردم به نظرم خوبه نظر شما چيه عزيزان؟:d
به نظر من عالیی
با سرور های usa هم تست کن ببین اونجا پینگت چقدره

دوستان من کمک ميخام ،
چون با لبتاب تست کردم ،
ممنون میشم کمکم كنيد

یعنی xbox تون به نت وصل نشده ؟ اگه فقط xbox وصل نیست و نت هم چک شده و درست هست فکر کنم همچین مشکلی رو توی بخش مربوط به xbox توی فروم دیدم سوالتون رو اونجا مطرح کنید تا دوستان کمک کنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or