ATAR
کاربر سایت
درود مشکل اصلیه من اینه که هنگامی که تنظیمات PPPOE را در خود مودم انجام میدهم سایت ها بالا نمیاد اما وقتی مودم رو Bridge میکنم و کانکشن میسازم و به اینترنت میرم هیچ مشکلی نیست و من این مشکل رو تاکنون تنها با مخابرات دارم و شرکت های دیگر مشکلی نداشتند و به خاطر نامحدود بودن سرویس مخابرات از جای دیگری نگرفتم . کسی مشکل مانند من رو داره ؟درود...
روش pppoe روش معمول ، قدرتمند، با امنیت خوب برای اتصال هستش از همین مورد بتونید استفاده کنید خیلی بهتره.
برای سوالتون که می گید نمی تونم با چند دستگاه کانکت بشم اگر در روش pppeo منظورتون از دستگاه ابزارهایی مثل موبایل و غیره هست خب باید تنظیمات وایرلس مودم و ابزارتون چک کنید .اما اگر از دستگاه منظور مودم دیگری هست نمی شه با سیستم مخابرات بهش وصل شد. به عبارتی وقتی شما روی مودم 1 تنظیماتتون انجام می دید و dsl (خط تلفن ) روش فعال می کنید نمی تونید با همون خط تلفن برید روی مودم دوم و کانکت بشید اگر بخوایید کانکت بشید باید تماس بگیرید بگید اتصالتون رو روی مودم 2 تنظیم کنید ( که باز با مودم یک نمی تونید وصل بشید. از طریق سیستم خط تلفن این کارو انجام می دن +mac address)
اکثر isp های مخابرات همین شکل هستش.
مورد بعدی اگر تنظیمات مودمتون همینی هست که عکسشو گذاشتید DNS هاتون وضعیت خوبی نداره.
مودم بی شک با isp مشکلی نداره اگر داشت اصلا کانکت نمی شد اگر مشکل باز کردن سایت ها و کانکشن دارید تنظیمات + ping + time out چک کنید .
برای کانکشن در سیستم عامل اندروید باید ببینید چه ارور می ده فکر کنم...
آخرین ویرایش: