بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود...
روش pppoe روش معمول ، قدرتمند، با امنیت خوب برای اتصال هستش از همین مورد بتونید استفاده کنید خیلی بهتره.
برای سوالتون که می گید نمی تونم با چند دستگاه کانکت بشم اگر در روش pppeo منظورتون از دستگاه ابزارهایی مثل موبایل و غیره هست خب باید تنظیمات وایرلس مودم و ابزارتون چک کنید .اما اگر از دستگاه منظور مودم دیگری هست نمی شه با سیستم مخابرات بهش وصل شد. به عبارتی وقتی شما روی مودم 1 تنظیماتتون انجام می دید و dsl (خط تلفن ) روش فعال می کنید نمی تونید با همون خط تلفن برید روی مودم دوم و کانکت بشید اگر بخوایید کانکت بشید باید تماس بگیرید بگید اتصالتون رو روی مودم 2 تنظیم کنید ( که باز با مودم یک نمی تونید وصل بشید. از طریق سیستم خط تلفن این کارو انجام می دن +mac address)
اکثر isp های مخابرات همین شکل هستش.
مورد بعدی اگر تنظیمات مودمتون همینی هست که عکسشو گذاشتید DNS هاتون وضعیت خوبی نداره.
مودم بی شک با isp مشکلی نداره اگر داشت اصلا کانکت نمی شد اگر مشکل باز کردن سایت ها و کانکشن دارید تنظیمات + ping + time out چک کنید .
برای کانکشن در سیستم عامل اندروید باید ببینید چه ارور می ده فکر کنم...
درود مشکل اصلیه من اینه که هنگامی که تنظیمات PPPOE را در خود مودم انجام میدهم سایت ها بالا نمیاد اما وقتی مودم رو Bridge میکنم و کانکشن میسازم و به اینترنت میرم هیچ مشکلی نیست و من این مشکل رو تاکنون تنها با مخابرات دارم و شرکت های دیگر مشکلی نداشتند و به خاطر نامحدود بودن سرویس مخابرات از جای دیگری نگرفتم . کسی مشکل مانند من رو داره ؟

آخرین ویرایش:
می خواستم از نوین نت اینترنت بگیرم اما درگاه تهی برای مرکز مخابراتی پوشش دهنده من وجود نداشت. نمی دونم با پارس آنلاین ادامه بدم یا .....
پیشنهاد شما چیست؟
اولویت برای من شرکتی است که:
♦ هزینه راه اندازی اولیه نداشته باشه
♦ سرعت در ساعت های غیر رایگان کمینه 100KB باشه
♦ حجم بیشتر با هزینه کمتر

2322062712.png

asiatech 2mb

یه چیزو دقت کردین که وقتی یه آی اس پی نتش می*ینه میگه مشکل سراریه همه دنیا نتش قطه !!!!! میگه مشکل ما نیست :|
یا میگه از اینور که مشکلی نیست مشکل از خودتونه کلا در همه حالات اونا بهترین کیفیت رو میدن و مشکل کلا ربطی به اونا نداره /:)
من موندم من دارم از کی نت میگیرم ؟!! از خودم( سیم رو کردم تو **** دارم نت میگیرم :| ) یا ارثیه فامیلیه نسل به نسل گشته رسیده به ما دیگه فرسوده شده !!!!
آخه کاریشم نمیشه کرد لامسب رو باید بشینی تا درستشه , دیگه خسته شدم بس که آی اس پی عوض کردم و یه نت درس درمون بمون ندادن :|

داداشی چیزی که حساب و کتابی واسش وجود نداره چه انتظاری داری؟/:)

نوین نت پینگ زیر تا new york هست
2322724145.png

خوبه به نظرتون؟؟؟
کمترین پینگ با آمریکا 230 235 هست شما الان 255 میگیرن خیلی هم خوبه . با فرانکفورت هم یه تست بگیر :d . به نظرم با اونجا 140 150 باشه .

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

این تست رو هم میزارم تا چش بخوره و نت یه دفعه بپکه >:d<

البته اگر جای چش زدن داشته باشه :d

نامردای عوضی ! شاتل یک شرکت آشغاله به تمام معناست ! من الان 10 کیلو سرعت دارم و همش دارم اینجا پست میدم ولی بازم بی فایدس ! و به شرکت هم زنگ میزنم با کمال پر رویی میگن زیاد دانلود کردی بعد من میگم داداش تو اصن درست میگی غلط کردم بذار این سرویس رو عوض کنم دعات می کنم به امام رضا ! میگه باید تا پایان دوره صبر کنی ! اینا میخوان منو آزار روحی بدن! !من یک ماه پیش سرعتم 500 کیلو بود ! اما حالا چی ؟ مگه من چه گناهی کردم نامحدود گرفتم ؟!
شاتل تا زنده هستم رسوای عالمت می کنم ای شرکت کثیف ! نجس ! با این سرعت چجوری روشون میشه به آدم نگاه کنن ؟! دوستان نگاه کنین چقدر شاتل گشنست ؟!آخه یه isp چقدر می تونه بد بخت باشه ؟ آخه مرتیکه این پینگه تو میدی با سرور تهران
دوستان یه راهنمایی بکنین من چه غلطی بکنم دیگه داره میزنه به سرم نمیتونم تحمل کنم !!!!!!!!!!!
2323330363.png

خوده اسپید تست رو نگاه کن چه امتیازی داده ! خاک عالم بر سرت شاتل واقعاً که ر.i.دی !

علی تو از همون اول اشتباه کردی نامحدود گرفتی . سیاست عادلانه این شاتل لعنتی و پارس کوفتی این طوری میگه که بعد دانلود 15 - 20 گیگ سرعتت رو شیر میکنن . :|

باز پارس آنلاین میتونه اشتراک رو بسوزونه اما شاتل رو نمیدونم .

علی تو از همون اول اشتباه کردی نامحدود گرفتی . سیاست عادلانه این شاتل لعنتی و پارس کوفتی این طوری میگه که بعد دانلود 15 - 20 گیگ سرعتت رو شیر میکنن . :|

باز پارس آنلاین میتونه اشتراک رو بسوزونه اما شاتل رو نمیدونم .
پستات رو نگاه کن شدن 1080 ! hd شدن آیا ?:d
مگه پارس آنلاین اشتراک رو میسوزونه ؟! من خودمو چند روز پیش کشتم زنگ زدم پرسیدم همه بی فایده بود ! اصلاً اشتراک رو نمیسوزونن ! میگن حالا برو 128 محدود یک ماهه بگیر و بعدش از اینکه 1 ماه تموم شد برو 1 ماهه نامحدود بگیر !

پستات رو نگاه کن شدن 1080 ! hd شدن آیا ?:d
مگه پارس آنلاین اشتراک رو میسوزونه ؟! من خودمو چند روز پیش کشتم زنگ زدم پرسیدم همه بی فایده بود ! اصلاً اشتراک رو نمیسوزونن ! میگن حالا برو 128 محدود یک ماهه بگیر و بعدش از اینکه 1 ماه تموم شد برو 1 ماهه نامحدود بگیر !

برو مخابرات بگیر خودت رو راحت کن که من دارم کیف دنیا رو می کنم ... !

نامردای عوضی ! شاتل یک شرکت آشغاله به تمام معناست ! من الان 10 کیلو سرعت دارم و همش دارم اینجا پست میدم ولی بازم بی فایدس ! و به شرکت هم زنگ میزنم با کمال پر رویی میگن زیاد دانلود کردی بعد من میگم داداش تو اصن درست میگی غلط کردم بذار این سرویس رو عوض کنم دعات می کنم به امام رضا ! میگه باید تا پایان دوره صبر کنی ! اینا میخوان منو آزار روحی بدن! !من یک ماه پیش سرعتم 500 کیلو بود ! اما حالا چی ؟ مگه من چه گناهی کردم نامحدود گرفتم ؟!
شاتل تا زنده هستم رسوای عالمت می کنم ای شرکت کثیف ! نجس ! با این سرعت چجوری روشون میشه به آدم نگاه کنن ؟! دوستان نگاه کنین چقدر شاتل گشنست ؟!آخه یه isp چقدر می تونه بد بخت باشه ؟ آخه مرتیکه این پینگه تو میدی با سرور تهران
دوستان یه راهنمایی بکنین من چه غلطی بکنم دیگه داره میزنه به سرم نمیتونم تحمل کنم !!!!!!!!!!!
2323330363.png

خوده اسپید تست رو نگاه کن چه امتیازی داده ! خاک عالم بر سرت شاتل واقعاً که ر.i.دی !

از برای منم که داغون تره:d
========================
بچه ها سرعت دانلودتون با مخابرات چنده؟
اندازه شرکت های خصوصیه؟

2323330363.png

یک کار ساده زنگ بزن بگو از رانژه دربیارن خط رو ولی داداش من یه چیز میگم کسی که میره از شاتل سرویس میگیره واقعا حقش هست چنین بلایی سرش بیاد.:d

یک کار ساده زنگ بزن بگو از رانژه دربیارن خط رو ولی داداش من یه چیز میگم کسی که میره از شاتل سرویس میگیره واقعا حقش هست چنین بلایی سرش بیاد.:d
شاتل چند ماه پیش اگه سه روز adsl رو خاموش می کردی تو رو از اشتراک برمیداشت اما الان وضعیت فرق کرده دیگه ورنمیدارن ! دیگه اینجوریشو ندیده بودیم ! چه وضعیه آخه ؟مخابرات مشهد هم فکر نکنم نامحدود داشته باشه ! کسی نامحدود داره از مخابرات مشهد ؟!یه تست میتونین بذارین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or