بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ببینم بچه ها این سیستم ضریب 1 به 10 که الان پارس آنلاین میده عین مخابرت رو کسی گرفته تاحالا؟ باهاشون صحبت کردم گفتن با کارت دانشجوئی تا 1 مگ رو هم میتون بگیری :دی.

میدونم زیاد مرتبط نیست . ولی من تو فرودگاه با یه بابایی آشنا شدم که ظاهرا isp داشت و از اونجایی که حس کرد بچه خوبی هستم (:d) یه اکانت سا ک *س مادام اعمر / life time به ما داد حالا میخوام ببینم یه موقع مشکل امنیتی نداشته باشه واسم !
پستو بذارید جای دیگه ای نیست جواب سوالمو بگیرم

میدونم زیاد مرتبط نیست . ولی من تو فرودگاه با یه بابایی آشنا شدم که ظاهرا isp داشت و از اونجایی که حس کرد بچه خوبی هستم (:d) یه اکانت سا ک *س مادام اعمر / life time به ما داد حالا میخوام ببینم یه موقع مشکل امنیتی نداشته باشه واسم !

چه ساکس چه چیز پی ان چه هر چیز دیگه ای که باشه ایشون میتونه همه اطلاعاتی رو که وارد اینترنت میکنید ببینه! از رمز عبور عابر بانک گرفته تا پسوردی که توی بازی سنتر وارد میکنی و لوگ هاتون توی مرورگر و و و .....

حالا اين بابا لطف كرده...شما خواستي كار بانكي يا امنيتي خاصي انجام بدي سا..كس استفاده نكن.....حالا اگه پس بازي سنتر رو هم بفهمه به دردش نميخوره كه:d....بيكار نيست رديابي اينترنت گرديه تورو بكنه كه...;)

منم یه پرمیوم دارم مال تو :d . البته تو هم یکم نادونی کردی رفتی یه چیزی مثل این رو دریافت کردی . باو استفاده که نکردی ؟ حرفهای مسعود هم همش تایید میشه + شاید یارو از عمد تو رو وادار کرده به استفاده از این ساکس واسه مسائل چیز دار .

فا-ک :| وضعیت سرویس نامحدود پارس آنلاین ( 128 :| ) البته دانلودش تو IDM بین 100 - 150 متغیره :| !

:|
2311879262.png

فا-ک :| وضعیت سرویس نامحدود پارس آنلاین ( 128 :| ) البته دانلودش تو IDM بین 100 - 150 متغیره :| !

2311879262.png

مگه سرعتت 15 نشده بود؟ :d

در ضمن thx جان: شما اگه ريز ترم پست بدي همه ميخونن لزومي نداره فونت نوشته هاتو اندازه برج ميلاد كني تا همه ببينن;)

آخرین ویرایش:
اخه نامه از شرکت بردم گندش در اومد . حالا اینم میبرم فوقش اینه که میفهمن دیگه :d

پس یعنی استعلام میگیرن ؟

---------- نوشته در 06:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:16 AM ارسال شده بود ----------

این خیلی جالبه ها برای یه اینترنت با این سرعتای مزخرف برو بیا مدارک ببر پول بده اعصابت خورد بشه رانژه فیبر نوری خط (پی سی ام) کابل برگردون پورتا پره ترافیک منطقه ای اخه کجای دنیا اینجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or