میدونم زیاد مرتبط نیست . ولی من تو فرودگاه با یه بابایی آشنا شدم که ظاهرا isp داشت و از اونجایی که حس کرد بچه خوبی هستم (:d) یه اکانت سا ک *س مادام اعمر / life time به ما داد حالا میخوام ببینم یه موقع مشکل امنیتی نداشته باشه واسم !
پستو بذارید جای دیگه ای نیست جواب سوالمو بگیرم
میدونم زیاد مرتبط نیست . ولی من تو فرودگاه با یه بابایی آشنا شدم که ظاهرا isp داشت و از اونجایی که حس کرد بچه خوبی هستم (:d) یه اکانت سا ک *س مادام اعمر / life time به ما داد حالا میخوام ببینم یه موقع مشکل امنیتی نداشته باشه واسم !

اقا این مشکل time out چجوری میشه حل کرد؟
من نا محدود مخابرات دارم تقریبا نصف packet ها time out میشه
زنگ زدم میگه چون نامحدوده اینجوریه
ربطی داره؟
snr برای upstream هم 10 هست پایینه؟
برای downstream هم 40
منم یه پرمیوم دارم مال تو :d . البته تو هم یکم نادونی کردی رفتی یه چیزی مثل این رو دریافت کردی . باو استفاده که نکردی ؟ حرفهای مسعود هم همش تایید میشه + شاید یارو از عمد تو رو وادار کرده به استفاده از این ساکس واسه مسائل چیز دار .میدونم زیاد مرتبط نیست . ولی من تو فرودگاه با یه بابایی آشنا شدم که ظاهرا isp داشت و از اونجایی که حس کرد بچه خوبی هستم (:d) یه اکانت سا ک *س مادام اعمر / life time به ما داد حالا میخوام ببینم یه موقع مشکل امنیتی نداشته باشه واسم !
اینم جواب بدین دی.ببینم بچه ها این سیستم ضریب 1 به 10 که الان پارس آنلاین میده عین مخابرت رو کسی گرفته تاحالا؟ باهاشون صحبت کردم گفتن با کارت دانشجوئی تا 1 مگ رو هم میتون بگیری.
اخه نامه از شرکت بردم گندش در اومد . حالا اینم میبرم فوقش اینه که میفهمن دیگه :dخصوصی ها که نمیگیرن فک نکنم انقد بیکار باشن بیان استعلام بگیرن!!
فا-کوضعیت سرویس نامحدود پارس آنلاین ( 128
) البته دانلودش تو IDM بین 100 - 150 متغیره
!
![]()
![]()
فا-کوضعیت سرویس نامحدود پارس آنلاین ( 128
) البته دانلودش تو IDM بین 100 - 150 متغیره
!
![]()
![]()

اخه نامه از شرکت بردم گندش در اومد . حالا اینم میبرم فوقش اینه که میفهمن دیگه :d