بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

زنگ زدم پشتیبانی پارس اَن لاین گفتم اینطوریه قضیه ! میگه شما از حد دانلود منصفانه گذشتی واسه همین ریـ*یم به خطت ، میگم دانلود منصفانه چقدره ؟ !؟ دختره با کمال پررویی برگشته میگه نمیدونم !!! بعد بهشم میگم حالا من چه خاکی به سرم بگیرم ؟ مثلا نامحدود گرفتم دانلود کنم ، میگه تا آخر قرارداد صبر کن 18 روز دیگه ! منم 24/7 گذاشتم چیز دانلود شه
خلاصه به این نتیجه رسیدم توی مملکت گل و بلبل مشتری به هر حال دهنش سرویسه !!!

برو از مخابرات بگیر
من 2ماهه دارم از مخابرات میگیرم یه سره هم دانلود میکنم ولی افت سرعت ندارم

من یک هفته هست که از مخابرات 128 گرفتم یکسره قطعی داره و بعضی سایت ها باز نمیشه . یکی از دوستام هم گرفته اون هم همین مشکل رو داره اما یکی دیگه هست که هیچ مشکلی نداره . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ دوستم میگه مودم رو درست تنظیم نکردیم و کانکشن نساختیم . اما من قبلا هم از جا های دیگه گرفتم بدون کانکشن راحت وصل میشدم . شما هم از این مشکل ها دارید ؟
درود ... بله مخابرات از این مشکلات زیاد داره کلا مخابرات دو تا مشکل بد داره یکی time out های پرشمارش هست ( با ریست کردن متعدد مودم اصولا رفع می شه ) یکی هم غیر واقعی بودن پینگ های بعضا پایینش !
باز نشدن سایت ها هم مربوط به همون time out های لعنتی هستش ربطی به تنظیم مودم و کانکشن هم نداره .تنظیم مودم که اصلا چیز خاصی نداره برای adsl های معمولی .کانکشن هم اگر منظورتون V P N هست بازم بی تاثیر هست مشکل از isp و کیفیتش هس...
مخابراتم خدا خیرش بده از بید مجنون هم ناپایدارتر هست یک روز عالی یک روز تهوع! مال شما خوبه مال یکی دیگه نه (البته نوع تعرفه و شلوغی اون تاثیر داره)

من که از مخابرات سرویس دارم
بد نیست
سرعت بین 60 تا 70 هست
نه کم میشه و نه زیاد
پینگش هم برای بازی بدک نیست ولی خوب هم نیست (البته هیلو رو خوب راه مینداخت)
در کل من فعلا راضیم
8 سال منطقه ما فیبر نوری بود, حداکثر سرعت دانلودم 20 بود اون هم با ایرانسل
در کل ما به همینشم راضی شدیم

دوستان من رو کامپیوتر ویندوز سون ریختم
حالا میخام از پینگ تست , تست بگیرم مرتب میگه جاوا روی کامپیوتر نصب نیست
ولی اخرین ورژن جاوا رو چه 32 بیت چه 64 بیت ریختم ( ورژن 7u9 ) باز همین ارور رو میده
کسی نمیدونه دقیقا کدم جاوا رو میخاد؟:d

-----------------------------------------------------------------
درست شد خودم هم دقیقا نفهمیدم چی شد:d
اینم یه تست

آخرین ویرایش:
دوستان من رو کامپیوتر ویندوز سون ریختم
حالا میخام از پینگ تست , تست بگیرم مرتب میگه جاوا روی کامپیوتر نصب نیست
ولی اخرین ورژن جاوا رو چه 32 بیت چه 64 بیت ریختم ( ورژن 7u9 ) باز همین ارور رو میده
کسی نمیدونه دقیقا کدم جاوا رو میخاد؟:d

-----------------------------------------------------------------
درست شد خودم هم دقیقا نفهمیدم چی شد:d
اینم یه تست

گیر الکی میداده حتما . خوب خدارو شکر حل شد مشکلتون .

اینترنت پر سرعت

اگر شما فکر میکنید اینترنت بی کیفیتی دارید فکر نکنید مشکل دارید مال منو ببینید بعد خداتونو شکر میکنید

این پینگمه با 4224

اینم از طریق سایت SPEED TEST

این مشخصات مال اینترنت 2 مگ اسیا تک هست که ماهی 30 هزار تومن هم قیمتشه

خیلی هم عالیه دشواری نداره

درود دوستان پینگ که کارش مشخص هست دیگه خب فرستادن یک بسته به یک مکان مشخص و محاسبه ی زمان رفت و برگشتش چیزی که می دونیم
اما مکان مشخص حقیقتش خیلی مهم هستش علت اینکه خیلی از پینگ های ما درست درمون نیست واقعی نیست نمی دونیم دارم از کجا دریافت می کنیم به کجا می فرستیم می زنیم مثلا 4.2.2.4 ولی خب سرور این کجاست واقعا؟ پینگ پایین دریافت می کنی گاها ولی می ری داخل بازی از کارایی پینگت شاخ در می یاری من که موندم ولی خب اینو می دونم ادرس های زیر که همشون مربوط به دانشگاه هایی هست که مکانشون دقیق مشخصه می تونه تا حدی پینگ نشون بده ( می گیم تا حدی چون سرویس هایی ما دریافت می کنیم واقعا به معنی کلمه پر ایراد پر افت خیر هستند انقدر ***** و عیب ها سر راهشون هست که روی همه چی تاثیر می زارن همه چی )
ping berkeley.edu -t(کالیفرنیا)
ping mit.edu -t(کمبریج-ماساچوست)
ping vl.nl -t(آمستردام -هلند)
و موارد دیگه اینا تا حدی می تونه کمک کنه که می شه بهشون اضافه کرد
speed tes و مواردی از این قبیا خیلی نمی تونه مورد اعتماد باشه
مورد بعدی اکثر مودم ها یک بخشی داره می شه از طریق همون مودم پینگ گرفت که پینگ قابل اعتمادی هست تا حدودی
...

اینترنت پر سرعت

درسته اخه مشکل من فقط پینگ نیست من دارم از سایت فایر فاکس تو تایم ازاد یعنی وقتی که هنوز رایگان نشده 16 کی دانلود میکنم اونم در صورتی که سرعت 2 مگ دارم شما باشید عصبی نمیشید ؟

تو تایم رایگان هم که سرعتش دیدنیه

درسته اخه مشکل من فقط پینگ نیست من دارم از سایت فایر فاکس تو تایم ازاد یعنی وقتی که هنوز رایگان نشده 16 کی دانلود میکنم اونم در صورتی که سرعت 2 مگ دارم شما باشید عصبی نمیشید ؟

تو تایم رایگان هم که سرعتش دیدنیه
سلام اون مطلب رو که کلی گفتم
شما کاملا حق دارید و به قول دوستمون بی خیال این ای اس پی بشید چون کاملا مشخصه مشکل ریشه ای داره و یادتون باشه هیچ یک از پهنای باند های isp های ما واقعی نیست و هیچ کدومشون نمی شه ازشون 50 درصد استفاده درست کرد شک نکنید پهتای باند مهم ترین قسمت یک اینترنت خوب هست ولی اینجا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or