بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من یه گ*ـی خوردم رفتم پارس آنلاین نامحدود گرفتم ، بعد کلی دانلود کردم حالا سرعتم رو از 260 قفل کرده روی 60 ، حالا من باید چیکار کنم که دوباره سرعتم برگرده به حالت عادی ؟!

من از پارس انلاین اطلاعی ندارم اما اینجا هم دقیقا همین جوری هست ! یعنی اگه مثلا صبا نت نا محدود بگیری خیلی دانلود کنی بعد از یک مدتی سرعتت رو محدود میکنن ! پیشنهاد میدم یک مدتی دانلودتون رو کم کنین احتمالا خودش بعد از یک مدتی درست میشه البته میتونین به پشتیبانیش هم فشار بیارین اما در آخر نباید از یک حدی در روز بیشتر دانلود کنین احتمالا توی اطلاعیه تو سایتش یا جای دیگه حدش رو نوشته وگرنه دوباره باز همینجوری میشه .

بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده

دارم می رم فردا دو تا لینک 512 بگیرم load balancing راه بندازم اما یک سوال اساسی برام پیش اومد مخابرات اگه دانلود بزنی که مثل شاتل محدودت نمی کنه؟ مثل بلایی که شاتل و پارس آنلاین سر یوز ها میارن

بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده

دارم می رم فردا دو تا لینک 512 بگیرم load balancing راه بندازم اما یک سوال اساسی برام پیش اومد مخابرات اگه دانلود بزنی که مثل شاتل محدودت نمی کنه؟ مثل بلایی که شاتل و پارس آنلاین سر یوز ها میارن
نه خوشبختانه مخابرات از اين مسخره بازيا نداره!

من 512 ـش رو دارم تا خرخره دانلود کن کی به کیه ؟

بهت هیچی نمی گن :دی !

شما جای لذت بردن (:d) پیشنهاد بده من چی کار کنم !

:d
در حقیقت کاری نمی شود انجام داد باید تا پایان قرارداد ماهانه صبر کنی.
البته وضعیت تو بهتر از من است چونکه من 128 گرفته بودم و سرعت دانلودم پس از شامل شدن، بیشینه 16 بود اما گویا برای تو 512 است و حتی با این وضعیت می تونی با سرعت 60 دانلود داشته باشی که خوب این کمتر آزار دهنده نسبت به 16 است. ( در واقع این سرعت بد نیست )
می تونی زنگ بزنی و قرارداد ماهانه را فسق کنی ( نیاز به فرستادن دورنگار است ) و خدمت دیگری بگیری.
کوتاه سخن اینکه من تصمیم دارم از پارس آنلاین به فراهم کننده دیگری کوچ کنم و اگر تا امروز نکردم بدلیل مشغله است.

تفاوتی در کیفیت احساس نخواهی کرد پهنای باند حقیقی در کار نیست که بتونی فرقی بین 1 تا 512 احساس کنی...

تفاوتی در کیفیت احساس نخواهی کرد پهنای باند حقیقی در کار نیست که بتونی فرقی بین 1 تا 512 احساس کنی...

هر موقع ما هم مثل این اجنبی ها پینگ مثلا پایین 10 داشتیم اون میشه پهنای باند حقیقی ولی بالاخره در همین جا هم طی یک بازه ی زمانی 1mg اسمی بیشتر از 512KBit اسمی دانلود میکنه

زنگ زدم پشتیبانی پارس اَن لاین گفتم اینطوریه قضیه ! میگه شما از حد دانلود منصفانه گذشتی واسه همین ریـ*یم به خطت ، میگم دانلود منصفانه چقدره ؟ !؟ دختره با کمال پررویی برگشته میگه نمیدونم !!! بعد بهشم میگم حالا من چه خاکی به سرم بگیرم ؟ مثلا نامحدود گرفتم دانلود کنم ، میگه تا آخر قرارداد صبر کن 18 روز دیگه ! منم 24/7 گذاشتم چیز دانلود شه
خلاصه به این نتیجه رسیدم توی مملکت گل و بلبل مشتری به هر حال دهنش سرویسه !!!

زنگ زدم پشتیبانی پارس اَن لاین گفتم اینطوریه قضیه ! میگه شما از حد دانلود منصفانه گذشتی واسه همین ریـ*یم به خطت ، میگم دانلود منصفانه چقدره ؟ !؟ دختره با کمال پررویی برگشته میگه نمیدونم !!! بعد بهشم میگم حالا من چه خاکی به سرم بگیرم ؟ مثلا نامحدود گرفتم دانلود کنم ، میگه تا آخر قرارداد صبر کن 18 روز دیگه ! منم 24/7 گذاشتم چیز دانلود شه
خلاصه به این نتیجه رسیدم توی مملکت گل و بلبل مشتری به هر حال دهنش سرویسه !!!
والا تا جایی که من میدونم فقط به دهنش ختم نمیشه :>:| .

من یک هفته هست که از مخابرات 128 گرفتم یکسره قطعی داره و بعضی سایت ها باز نمیشه . یکی از دوستام هم گرفته اون هم همین مشکل رو داره اما یکی دیگه هست که هیچ مشکلی نداره . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ دوستم میگه مودم رو درست تنظیم نکردیم و کانکشن نساختیم . اما من قبلا هم از جا های دیگه گرفتم بدون کانکشن راحت وصل میشدم . شما هم از این مشکل ها دارید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or