من واقعاً لذت می برم مردمی رو می بینم که تجربه های یکسانی داشته اند.
به صفحه 903 برو و شماره 13544، نوشته من درباره تجربه ی این خدمت از پارس آنلاین رو بخون.
شما جای لذت بردن (:d) پیشنهاد بده من چی کار کنم !
من واقعاً لذت می برم مردمی رو می بینم که تجربه های یکسانی داشته اند.
به صفحه 903 برو و شماره 13544، نوشته من درباره تجربه ی این خدمت از پارس آنلاین رو بخون.
پارس آنلاین رو بیخیال شوشما جای لذت بردن (:d) پیشنهاد بده من چی کار کنم !
!دوستان من یه گ*ـی خوردم رفتم پارس آنلاین نامحدود گرفتم ، بعد کلی دانلود کردم حالا سرعتم رو از 260 قفل کرده روی 60 ، حالا من باید چیکار کنم که دوباره سرعتم برگرده به حالت عادی ؟!
نه خوشبختانه مخابرات از اين مسخره بازيا نداره!بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده
دارم می رم فردا دو تا لینک 512 بگیرم load balancing راه بندازم اما یک سوال اساسی برام پیش اومد مخابرات اگه دانلود بزنی که مثل شاتل محدودت نمی کنه؟ مثل بلایی که شاتل و پارس آنلاین سر یوز ها میارن
بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده
دارم می رم فردا دو تا لینک 512 بگیرم load balancing راه بندازم اما یک سوال اساسی برام پیش اومد مخابرات اگه دانلود بزنی که مثل شاتل محدودت نمی کنه؟ مثل بلایی که شاتل و پارس آنلاین سر یوز ها میارن
شما جای لذت بردن (:d) پیشنهاد بده من چی کار کنم !
تفاوتی در کیفیت احساس نخواهی کرد پهنای باند حقیقی در کار نیست که بتونی فرقی بین 1 تا 512 احساس کنی...بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده
بعد از یک هفته سر و کله زدن به این نتیحه رسیدم که به هیچ وجه راه نداره به شخص حیقی نت 1 مگ بدن، هر راهی بود امتحان کردم، مخابرات به شخص حقیقی بیشتر از 512 نمی ده
تفاوتی در کیفیت احساس نخواهی کرد پهنای باند حقیقی در کار نیست که بتونی فرقی بین 1 تا 512 احساس کنی...
والا تا جایی که من میدونم فقط به دهنش ختم نمیشهزنگ زدم پشتیبانی پارس اَن لاین گفتم اینطوریه قضیه ! میگه شما از حد دانلود منصفانه گذشتی واسه همین ریـ*یم به خطت ، میگم دانلود منصفانه چقدره ؟ !؟ دختره با کمال پررویی برگشته میگه نمیدونم !!! بعد بهشم میگم حالا من چه خاکی به سرم بگیرم ؟ مثلا نامحدود گرفتم دانلود کنم ، میگه تا آخر قرارداد صبر کن 18 روز دیگه ! منم 24/7 گذاشتم چیز دانلود شه
خلاصه به این نتیجه رسیدم توی مملکت گل و بلبل مشتری به هر حال دهنش سرویسه !!!

.