بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اطلاعات اندکی می دم در مورد آینده اینترنت

بحث جدید هیتلرینگ، هیتلر کردن پسوند هاست، به صورتی که شما نمی تونید مثلا هیچ فایلی با پسوند mp3 یا mp4 دانلود کنید، این طرح فعلا آزمایشی روی یک سری ISP ها از جمله شاتل داره اجرا می شه

از دادن جزییات بیشتر معذوریم متاسفانه
تا اینجایی که من دیدم
شاتل تو بحث هیلترینگ یک جورایی سر تره

مثلا میدیدی واسه طرف گوگل باز نمیشد واسه من باز میشد یا مثلا واسه یکی کل سایتا غیلتر شده بود و با سوسکم باز نمیشد

فعلا که همه چی آرومه:دی:دی:دی

سلام
من امروز اینترنت نامحدودمو تبدیل کردم به محدود. یه برنامه به اسم net gaurd زدم. نشون میده تو هر ثانیه 0.3 کیلوبایت send دارم. طبیعیه؟ میگم قطره قطره جمع گرددد وانگهی دریا شود.:d
و اینکه از کجا بفهمم برنامه هایی مثل km player و ... ترافیک مصرف میکنن یانه؟
و اینکه چطوری دسترسی برنامه هایی مثل استیم به اینترنتو قطع کنم؟

آخرین ویرایش:
چنین چیزی اجرایی نخواهد بود چون نمیشه محتوای داخل فایل ها رو مشخص و دسته بندیشون کرد که بخوان هیلترش کنن.در اون صورت یک فایل mp3 راک با یک فایل mp3 به فرض متن یک سخنرانی یکی حساب میشن یعنی هر دو هیلتر میشن که چنین چیزی غیرممکن
دقیقا همین اتفاق افتاده برادر من
من دانشگاه مجازی میرم الان چندین روزه همه کانتنت های ما هم غیر قابل نمایش شده :))
عزیز من این حرف رو که می زنم حدسیات نیست، طرح آزمایشی ای هست که داره اجرا می شه.

از یکی از دوستان نزدیکم توی ارتباطات زیر ساخت شنیدم
آره ولی فکر کنم یه لیست سفید درست کنن که یه تعدادی سایت ها مشکلی برای نشون دادن عکس و فیلم و فایل های صوتی نداشته باشن

سلام به همگی

من تهران هستم... خواستم از پارس آنلاین نت بگیرم که دیدم پورت مخابرات پر شده...حالا میخوام از خود مخابرات بگیرم
کلا دوستانی که از مخابرات سرویس میگیرن نظرشون چیه؟؟؟
1 مگ بخوام بگیرم چه مدارکی میخواد؟؟؟
سرعتش چطوره؟؟؟ پینگش میگن اکثرا خوبه...درسته؟

سلام به همگی

من تهران هستم... خواستم از پارس آنلاین نت بگیرم که دیدم پورت مخابرات پر شده...حالا میخوام از خود مخابرات بگیرم
کلا دوستانی که از مخابرات سرویس میگیرن نظرشون چیه؟؟؟
1 مگ بخوام بگیرم چه مدارکی میخواد؟؟؟
سرعتش چطوره؟؟؟ پینگش میگن اکثرا خوبه...درسته؟

کلا پینگ و .. بستگی به مرکز مخابراتی داره که ازش میگیری. مثلا من مشهدم پینگش و سرعت دانلودش خیلی خوبه. اگه 1 مگ نامحدود بتونی بگیری که خداس دیگه. بیشین فقط دانلود

2233092361.png

ixdcwq54pnvba6flvmfb.jpg

کی میگه اینترنت ایران مشکل داره؟

نته من چند وقته به هم ریخته نه میتونم به اکس باکس لایو وصل بشم نه میتونم از طریق استیم مالتی پلیر بازی کنم اصلا نمیتونم وارد هیچ بازی مالتی پلیر بشم !8-| الان من باید چه کار کنم ؟؟ مشکل از ISP هست ؟؟؟
یکی بگه این نته ما چشه بدجور تو خماریم :(مشکل از مودمه ؟؟:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or