بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قرار نیست با اومدن اینترنت ملی دسترسی به بازی ها قطع بشه!
همون جور که دوستان خبرهاشو گذاشتن به نظر می رسه نت ملی تداخلی با نت جهانی و سرورهای گوناگون بازی نداره.
افزایش کارایی شبکه های داخلی با دامین های ir به دنبال داره.
به طور مثال الان مرکزهای مخابراتی هستند که به نت ملی انگار مجهز شدن اما دسترسی هم چنان به سایت ها غیر دامین های ایران وجود داره + سرورهای خارجی
( دیروز من خودم دو تا Isp ایرانی که یکیشون مسعولش می گفت نت ملی روش پیاده سازی شده تست کردم و باهاش بازی آنلاین هم انجام دادم مشکلی نداشت حال تا چه حد حرف ایشون درست بوده نمی دونم ولی بی شک دسترسی قطع نمی شه و کیفیت شبکه داخلی عالی می شه و در آدرس و شبکه های خارجی هم به قوت خودش ( دربو و داغون) باقی خواهد ماند!

کسایی که سرعت زیر 2 مگابیت دارن پینگ برای دیدن ویدئو انلاین مهمه براشون! اما کسایی که سرعت بالای 3 مگ دارن مشکلی ندارن.
الان من با این نت که دارم کوچکترین لگی در دیدن ویدئو های یوتوب ندارم. حتی روی ایفون هم با وایفای از توی کوچه ویدئو هارو بدون لگ میبینم.

سرور داخل کشور:

2220223601.png

سرور خارج از کشور:

2220229797.png

کسایی که سرعت زیر 2 مگابیت دارن پینگ برای دیدن ویدئو انلاین مهمه براشون! اما کسایی که سرعت بالای 3 مگ دارن مشکلی ندارن.
الان من با این نت که دارم کوچکترین لگی در دیدن ویدئو های یوتوب ندارم. حتی روی ایفون هم با وایفای از توی کوچه ویدئو هارو بدون لگ میبینم.

سرور داخل کشور:

2220223601.png

سرور خارج از کشور:

2220229797.png

حتی تو ویدیو های full hd

سرور داخل کشور:

2220223601.png

سرور خارج از کشور:

2220229797.png
الان گفتی زیر 2مگ اینجورین بالای 3 مگ اونجورین بعد بین 2 با 3مگ چه جورین؟:d

الان گفتی زیر 2مگ اینجورین بالای 3 مگ اونجورین بعد بین 2 با 3مگ چه جورین؟:d

2 تا 3 مگ بستگی به قدرت هیلتر شکنش داره که باهاش به یوتوب رفته! اما با همون 2 مگ توی سایتی مثل آپارات که داخلی هست آنلاین میتونید ببینید.

دوستان من دارم تغیر سرویس میدم پینگامم خوبه ولی یه مشکل خاص دارم که مجبورم برم گیمرم هستم در ضمن برای بازی انلاین پینگ شما در سرور خارجی باید 100 تا 150 باشه وگرنه بدرد نمیخوره پینگ داخل مهم نیست لطفا پینگاتون از 4.2.2.1 و 4.2.2.3 و 4.2.2.6 بزارین تا بررسی کنیم

دوستان من دارم تغیر سرویس میدم پینگامم خوبه ولی یه مشکل خاص دارم که مجبورم برم گیمرم هستم در ضمن برای بازی انلاین پینگ شما در سرور خارجی باید 100 تا 150 باشه وگرنه بدرد نمیخوره پینگ داخل مهم نیست لطفا پینگاتون از 4.2.2.1 و 4.2.2.3 و 4.2.2.6 بزارین تا بررسی کنیم
عزیز من ، پینگ با داخل مهم هست ! اما وقتی که سروری که توش داری بازی میکنی داخلی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or