K khashayar7 کاربر سایت Sep 17, 2012 #13,112 نوشته شده توسط Tommy Fisher: پارس آنلاین با XboxLive مشکل داره دوستان ؟ بیشتر... نه،چطور؟؟!
Tommy Fisher Shit happens کاربر سایت Sep 17, 2012 #13,113 نوشته شده توسط khashayar7: نه،چطور؟؟! بیشتر... دو سه روزه ساین نمیشه هرکاری میکنم !
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,116 سرعت خیلی وقته همینجوریه دارم کیف میکنم توی ساعات رایگان جالبه با سرورای خارجی پایین تر از 235 نمیاد و بالاتر از 236 هم نمیره خیلی باحاله! ولی با سرور میهن خیلی نوسان داره
سرعت خیلی وقته همینجوریه دارم کیف میکنم توی ساعات رایگان جالبه با سرورای خارجی پایین تر از 235 نمیاد و بالاتر از 236 هم نمیره خیلی باحاله! ولی با سرور میهن خیلی نوسان داره
mostafa_AGHRAB کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,118 نوشته شده توسط sh@y@n: ساعات رایگان بیشتر... یاد قدیما با مخابرات افتادم
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,119 ساعات رایگان منم کمی به روزهای خوبش برگشته! امشب یه 6.5 گیگی زدیم تو رگ! تست های کامل اینترنت من: (ماکسنت / مهاباد / سرویس vip ) آخرین ویرایش: Sep 18, 2012
ساعات رایگان منم کمی به روزهای خوبش برگشته! امشب یه 6.5 گیگی زدیم تو رگ! تست های کامل اینترنت من: (ماکسنت / مهاباد / سرویس vip )
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,121 نوشته شده توسط sh@y@n: ساعات رایگان بیشتر... سرویست چیه؟؟ از کجا میگیری؟ ---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط majidred2011: سرعت خیلی وقته همینجوریه دارم کیف میکنم توی ساعات رایگان جالبه با سرورای خارجی پایین تر از 235 نمیاد و بالاتر از 236 هم نمیره خیلی باحاله! ولی با سرور میهن خیلی نوسان داره بیشتر... 128 کیلو هست
نوشته شده توسط sh@y@n: ساعات رایگان بیشتر... سرویست چیه؟؟ از کجا میگیری؟ ---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط majidred2011: سرعت خیلی وقته همینجوریه دارم کیف میکنم توی ساعات رایگان جالبه با سرورای خارجی پایین تر از 235 نمیاد و بالاتر از 236 هم نمیره خیلی باحاله! ولی با سرور میهن خیلی نوسان داره بیشتر... 128 کیلو هست
LazaR AngeloV کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,122 مسعود محدود داری فک می کنی خبریه ! مردی نامحدود همچین سرعتی بده !
mr.mohammad کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,123 نوشته شده توسط ™MASOUD: ساعات رایگان منم کمی به روزهای خوبش برگشته! امشب یه 6.5 گیگی زدیم تو رگ! تست های کامل اینترنت من: (ماکسنت / مهاباد / سرویس vip ) بیشتر... باریکلا داش مسعود. لینوکس بازی؟؟؟ به قول بچه ها پ.خ بده بیشتر اشنا بشیم
نوشته شده توسط ™MASOUD: ساعات رایگان منم کمی به روزهای خوبش برگشته! امشب یه 6.5 گیگی زدیم تو رگ! تست های کامل اینترنت من: (ماکسنت / مهاباد / سرویس vip ) بیشتر... باریکلا داش مسعود. لینوکس بازی؟؟؟ به قول بچه ها پ.خ بده بیشتر اشنا بشیم
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Sep 18, 2012 #13,124 نوشته شده توسط mr.mohammad: باریکلا داش مسعود. لینوکس بازی؟؟؟ به قول بچه ها پ.خ بده بیشتر اشنا بشیم بیشتر... ویندوز 8 ـه ! مسعدو کلا از نسخه های آزمایشی کرده 8 تا حالا :d
نوشته شده توسط mr.mohammad: باریکلا داش مسعود. لینوکس بازی؟؟؟ به قول بچه ها پ.خ بده بیشتر اشنا بشیم بیشتر... ویندوز 8 ـه ! مسعدو کلا از نسخه های آزمایشی کرده 8 تا حالا :d
K khashayar7 کاربر سایت Sep 18, 2012 #13,125 نوشته شده توسط Tommy Fisher: دو سه روزه ساین نمیشه هرکاری میکنم ! بیشتر... کانکشن ایکس باکستو چک کن نباید اینطوری بشه..
نوشته شده توسط Tommy Fisher: دو سه روزه ساین نمیشه هرکاری میکنم ! بیشتر... کانکشن ایکس باکستو چک کن نباید اینطوری بشه..